érzek egy uj telefont is, miutan kicsomagoltad a szép uj monitorodat

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 9:23
Mivel sima 14 így 60hz a plafon. Asszemhehetheoriginal írta: csak a kedvemért nézd már meg a telod menujeben, hogy 60 vagy 120 hez-en hasznalod![]()
aztan ahogy fel-le pörgeted a menüt pl látod mi a külonbseg
(ujszulottnek minden uj)
ha van rá péz, nyilvan a 180as jobb, de igazabol neked mindegy
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 9:11
Az tavaszi projekt leszBabinho írta: Elkölti a drón árát![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 8:56
Eszem a zuzadat, igerem ma eldontom.hehetheoriginal írta: sztem tökmindegy nagyjabol melyik márka, mindegyik panel es elektronika ugyanott keszul nagyjabol, csak a muanyag burkolat meg pár feature más.
milliószámra sorozatgyártott cucc mind.
mivel nincs speckó igényed - legalábbis monitorok terén- ezért nem nehéz a választás sztem.
remélem azért hétvégéig sikerül![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 8:51
Ha csak itthon nezelodnek, akkor 2-3 johetne szoba, de ami itthon 150-170ezer, az kint 100-130kozott megvan, szoval ilyen szemponbol kinyilt az ollo szerencsere.hehetheoriginal írta: 100 Hz es attol felfele minden oké, az ablaknyitasok, zarasok, stb, egérmozgások folyamatosak, jo a szemnek, sztem ma már minden monitor tudja, nincsenek már 60hz-es butaságok. (gondolom telodat is 120hz-en pörgeted)
csak felesleges 240-eset venni, ivelt legyen, felbontas jo legyen, ha talalsz ips panelt (elethubbek a szinek) va panel helyett ebben az arban, az is jo (nem valoszinu)
de nagyjabol egy 2-3 monitor jo neked, alulrol, felulrol be vagy hatarolva
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 8:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 8:40
Nem is, de boomer vagyok, azt sem tudom most milyet nezekhehetheoriginal írta: allitolag nem játszani akarsz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 8:22
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. október 1., kedd 7:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 7:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 10:14
Jogos, azt szeretnek.Santi írta:És akkor még egy dolog, amit te írtál valahol az elején, a AOC U34G3XM az sík képernyős, nálam az azért esne ki. Szerintem egy 34-es 21:9es monitor már illik ívelt legyen.Realista24 írta:
Minden szamit![]()
Egy LG, egy Samu meg az AOC van shortlisten.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. szeptember 30., hétfő 10:12
És akkor még egy dolog, amit te írtál valahol az elején, a AOC U34G3XM az sík képernyős, nálam az azért esne ki. Szerintem egy 34-es 21:9es monitor már illik ívelt legyen.Realista24 írta:Minden szamitSanti írta:
Azt is tegyük hozzá, hogy a AOC CU34G2X-n azért van annyi értékelés, mert az egy 2020-as modell, azóta vásárolgatták egy páran, míg a többi a listában 2023-as vagy idei monitorok, azokon azért nincs értékelés vagy kevesebb.
Ezt is vegyük figyelembe, már ha ez számít.![]()
Egy LG, egy Samu meg az AOC van shortlisten.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 10:09
Minden szamitSanti írta:Azt is tegyük hozzá, hogy a AOC CU34G2X-n azért van annyi értékelés, mert az egy 2020-as modell, azóta vásárolgatták egy páran, míg a többi a listában 2023-as vagy idei monitorok, azokon azért nincs értékelés vagy kevesebb.Realista24 írta:
Leforditom: amig itt a hozzaertok valasztanak nekem egy monitort (vagy szukitett listat kapok) 1-2 oran belul, addig ertekesen tudom tolteni az idomet.![]()
Koszi Santi, az emlitett modelt kint meg tudom venni 269 euroert.
Ezt is vegyük figyelembe, már ha ez számít.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. szeptember 30., hétfő 9:59
Azt is tegyük hozzá, hogy a AOC CU34G2X-n azért van annyi értékelés, mert az egy 2020-as modell, azóta vásárolgatták egy páran, míg a többi a listában 2023-as vagy idei monitorok, azokon azért nincs értékelés vagy kevesebb.Realista24 írta:Leforditom: amig itt a hozzaertok valasztanak nekem egy monitort (vagy szukitett listat kapok) 1-2 oran belul, addig ertekesen tudom tolteni az idomet.hehetheoriginal írta: neki az kell, hogy vki lejárja ezeket a köröket, aztán megvegye, odaszallitsa, kicsomagolja, "beüzemelje" helyette, hogy neki csak oda kelljen ülni, nehogy a kis pihepuha kezecskéin kicserepesedjen a bőr vagy bőrpír keletkezzen![]()
![]()
Koszi Santi, az emlitett modelt kint meg tudom venni 269 euroert.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 30., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 30., hétfő 9:43
bárcsak olyan okos lennék, mint tehehetheoriginal írta: azt ugye tudod, hogy nem kötelező nativ felbontáson hasznalni?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 30., hétfő 9:39
azt ugye tudod, hogy nem kötelező nativ felbontáson hasznalni?nmate írta: Gyá, 4k az csak 43" felett, 32-esen megőrültem, az is annyira pici 4k-hoz. Nem is értem ezeket a hypeokat, hogy a faszom 14-es laptopokra 4k felbontást raknak, hát ember![]()
cselédeket tartasz rabszolgamunkára, újgazdag geci saját tóvalLeforditom
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem