Arsenal rendben van, és semmit nem elvéve az érdemükből, de ez a PSG egy brutál középszerű csapat. Villarreal, Betis szint.ikarus93 írta: Psg verés![]()
Arsenal rogzitett szituaciokban nagyon jo.
Ez a párizsi projekt szépen lassan bedől.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 1., kedd 21:47
Arsenal rendben van, és semmit nem elvéve az érdemükből, de ez a PSG egy brutál középszerű csapat. Villarreal, Betis szint.ikarus93 írta: Psg verés![]()
Arsenal rogzitett szituaciokban nagyon jo.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 1., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 1., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 30., hétfő 16:54
Arról nem volt sehol szó, hogy kedden se adnak tv-ben meccset. Arról, hogy a szerdai napon nem adják, arról igen. Ez az infó hiányzott. Így kisebb az esélye, hogy látom a Real meccset a tv-ben.bluebike írta:Már nyár elején lehetett tudni, még itt is láttam többször is.Dupla D írta: Mondjuk hogyha normálisan lekommunikálják, hogy októbertől egy meccset se adnak a tv-ben, akkor lehet megveszem az 1 éves előfizetést még a szeptemberi eleji kedvezményes áron, de basztak információt közölni mit és hol fognak adni. Többszöri keresés után se volt egyértelmű. 2k-t viszont havi kb. 1-1 Real meccs, amit csak ők adnának az egyelőre nem éri meg nekem.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. szeptember 30., hétfő 16:22
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 16:06
"Amúgy nyilván nem véletlenül van mediacardom és nem boxom"Süti írta:Normálisan és egyszerűen nem lehet nézni mert egy picivel több effort kell hozzá hogy bekapcsold a tvt és kész, de semmi gond, mert könnyen meg lehet oldani, miután külföldi oldalakon reklamblokkolokbol 10 nem működő link után találsz egy 720p-t arab nyelven. Ki van sarkitva, de ugye érzed... Egy tv boxot kérni a szolgáltatótól vagy venni 5 ezer forintért nem hiszem hogy a világ vége 2024ben valakinek aki pillanatok alatt illegal streameket talal a neten.Blanco88 írta:
Tehát normálisan nem lehet nézni. (Normális=bekapcsolom a tv-t és nézem a meccset)
Persze meg lehet oldani mindent, így ezt is. Ettől még a pénztárcámmal szavazok és jelzem a véleményem erről a helyzetről. Tehát továbbra is azt remélem veszteséges lesz nekik. (főleg mert rengetegen jelezték nekik a problémát mióta kiderült, hogy ez a helyzet. Csak leszarták/ják)
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 30., hétfő 15:07
Normálisan és egyszerűen nem lehet nézni mert egy picivel több effort kell hozzá hogy bekapcsold a tvt és kész, de semmi gond, mert könnyen meg lehet oldani, miután külföldi oldalakon reklamblokkolokbol 10 nem működő link után találsz egy 720p-t arab nyelven. Ki van sarkitva, de ugye érzed... Egy tv boxot kérni a szolgáltatótól vagy venni 5 ezer forintért nem hiszem hogy a világ vége 2024ben valakinek aki pillanatok alatt illegal streameket talal a neten.Blanco88 írta:
Tehát normálisan nem lehet nézni. (Normális=bekapcsolom a tv-t és nézem a meccset)
Persze meg lehet oldani mindent, így ezt is. Ettől még a pénztárcámmal szavazok és jelzem a véleményem erről a helyzetről. Tehát továbbra is azt remélem veszteséges lesz nekik. (főleg mert rengetegen jelezték nekik a problémát mióta kiderült, hogy ez a helyzet. Csak leszarták/ják)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. szeptember 30., hétfő 15:05
Ezek az ingyenes streamek most is rendelkezesre allnak.Blanco88 írta: Igen, megoldható, eddig is streameltem, ha nem közvetítette a tv meccsünket. Ehhez nem kell rtl előfizetés...
Amit a szolgatod adott a tvhez amin a rendes adas jon be. Arra ugyanugy mint egy telefonra fel lehet tenni az rtlt, en is igy oldottam meg mert samsungra nem lehet feltenni.ikelemen5 írta: Nézd.. én például nem vagyok annyira öreg, de fogalmam sincs, hogy milyen "android boxot" kellene beszereznem, amin fut RTL+ applikáció.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 30., hétfő 15:04
Nah igen, ez engem is felszabna, ha az új tv-n nem menne a dolog.ikelemen5 írta:Nézd.. én például nem vagyok annyira öreg, de fogalmam sincs, hogy milyen "android boxot" kellene beszereznem, amin fut RTL+ applikáció.gutihaz14 írta: nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
Azt hittem, hogy az idei gyártású tv-n nem fog akkora gondot okozni egy rtl+ applikáció, és mégis.
Mindent tud ez a tv, amit szeretnék, majd biztos veszek egy ilyen boxot, egy applikációért.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 14:58
Most írjam le mégegyszer ugyanazt? Igen, megoldható, eddig is streameltem, ha nem közvetítette a tv meccsünket. Ehhez nem kell rtl előfizetés...gutihaz14 írta: nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. szeptember 30., hétfő 14:37
Nézd.. én például nem vagyok annyira öreg, de fogalmam sincs, hogy milyen "android boxot" kellene beszereznem, amin fut RTL+ applikáció.gutihaz14 írta: nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 30., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. szeptember 30., hétfő 14:23
Már nyár elején lehetett tudni, még itt is láttam többször is.Dupla D írta: Mondjuk hogyha normálisan lekommunikálják, hogy októbertől egy meccset se adnak a tv-ben, akkor lehet megveszem az 1 éves előfizetést még a szeptemberi eleji kedvezményes áron, de basztak információt közölni mit és hol fognak adni. Többszöri keresés után se volt egyértelmű. 2k-t viszont havi kb. 1-1 Real meccs, amit csak ők adnának az egyelőre nem éri meg nekem.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 30., hétfő 14:22
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 13:53
Tehát normálisan nem lehet nézni. (Normális=bekapcsolom a tv-t és nézem a meccset)Pad'em írta:Igen, az alábbi kiegészítéssel, ha már ennyi szó esik róla. Elvileg PS4 -en is megtalálható + LG és Android tévéken.Blanco88 írta:
Tudod nézni, mert boxod van. Akinek nincs az nem tudja.
Az RTL+ Premium az alábbi készülékeken érhető el: számítógépen (PC/Mac), valamint Android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet), valamint kizárólag Magyarország területéről meghatározott Set Top Box-on, LG Okos Tv-n, Android TV-n és PlayStation®4-en.
Set Top Box: Vodafone TV médiabox, Telekom Smartbox és Yettel TV box.
LG okos TV: minimum WebOs TV 4.0-6.0 (2018-2021) verziószámú és WebOs TV 22-23 (2022-2023) és ezeknél újabb készüléken futtatható.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 30., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 30., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 30., hétfő 12:54
Igen, az alábbi kiegészítéssel, ha már ennyi szó esik róla. Elvileg PS4 -en is megtalálható + LG és Android tévéken.Blanco88 írta:Tudod nézni, mert boxod van. Akinek nincs az nem tudja.Pad'em írta:
Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 12:37
gutihaz14 írta: doboz cigi araeert kapod a BL-t de remelik hogy bedol![]()
![]()
de azert nem sok a 2k , a cigi kell napi 2 hellel
nem veletlenul volt sok az a 300 ftos vizitdij is...
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 12:34
Tudod nézni, mert boxod van. Akinek nincs az nem tudja.Pad'em írta:Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.Blanco88 írta:
Ha mediacard van és nem box, akkor is megoldható?
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.Halfkey írta:
Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költő![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem