Akkor már csak a 'Pool-hoz kellene intézni egy 4.0-át és bezárulna a körmagnus666 írta: xavi is szabad, nuevo pep 3.0, az év poénja lenne![]()

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. szeptember 30., hétfő 17:55
Akkor már csak a 'Pool-hoz kellene intézni egy 4.0-át és bezárulna a körmagnus666 írta: xavi is szabad, nuevo pep 3.0, az év poénja lenne![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. szeptember 30., hétfő 17:53
Nekem ez fura lenne. Egyfelől úgy emlékszem, hogy hosszabbított nyáron, másfelől nem hiszem, hogy azután váltana csapatot, hogy elindult a szezon. Aztán ott van az is, hogy nyáron voltak jobb opciók, mint ez a Man Utd és sehol fel sem merült a neve komolyabban (amit nyáron sem értettem).Simone Inzaghi has emerged as a SERIOUS contender to become the next Manchester United boss if Erik ten Hag is sacked.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 17:39
Simone Inzaghi has emerged as a SERIOUS contender to become the next Manchester United boss if Erik ten Hag is sacked.poronty írta:Tuchel szabad.De egyebkent nem is tudom van-e olyan edzo, aki kompetensnek tunik es elerheto.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 30., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 30., hétfő 14:24
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 30., hétfő 14:09
Nézd a jó oldalát: Bárki jön gyakorlatilag ennél rosszabb már nem lehet a helyet. 60 rúgott gólok a bajnokságban évek óta, kilátástalan játék.Caraway írta:Szerintem direkt erre hoztak Ruudot, hogy ha beteljesulne ez a forgatokonyv evkozbe atvehesse a csapatot (atmenetileg).Realista24 írta:
Van hir jeloltekrol vagy Ruud atveszi?
Nyaron sajnos voltak pletykak… Southgateroltokon is szurnam magam. De egyebkent nem is tudom van-e olyan edzo, aki kompetensnek tunik es elerheto.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. szeptember 30., hétfő 14:07
Tuchel szabad.De egyebkent nem is tudom van-e olyan edzo, aki kompetensnek tunik es elerheto.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. szeptember 30., hétfő 13:58
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. szeptember 30., hétfő 13:56
Szerintem direkt erre hoztak Ruudot, hogy ha beteljesulne ez a forgatokonyv evkozbe atvehesse a csapatot (atmenetileg).Realista24 írta:Van hir jeloltekrol vagy Ruud atveszi?Caraway írta: Manchester United are set to stick with manager Erik ten Hag for matches against Porto and Aston Villa this week @bbc
Lemegy meg vele ez a ket meccs a heten, utana pedig 2 het valogatott szunet, szerintem akkor kirugjak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 13:50
Van hir jeloltekrol vagy Ruud atveszi?Caraway írta: Manchester United are set to stick with manager Erik ten Hag for matches against Porto and Aston Villa this week @bbc
Lemegy meg vele ez a ket meccs a heten, utana pedig 2 het valogatott szunet, szerintem akkor kirugjak.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. szeptember 30., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. szeptember 29., vasárnap 22:20
Fejétől bűzlik a hal. Ilyen egyszerű.dzsi91 írta:Majd a 200adikonRealista24 írta: Pedig ki van adva, hogy 2028ban, a klub 150. szuletesnapjan bajnoki cimet kell nyerni.![]()
Brutál ami ott megy és ötletem sincs, hogy lehetne azt helyrehozni. Volt ott már vaskalapos vangaal meg mourinho vagy cimbora giggs meg solskjear de mindig ugyanaz a vége.
Bárki megy oda mind 1-2 hónap után leépül az állandó arcok mint rashford bruno fernandes meg évi 1-2 jó meccsel hosszabbítják folyamat az életüket, hogy aztán fél szezonokig bújócskázzanak. Pénz is van úgyhogy hatalmas talány, hogy miafasz folyik ott![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 29., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 29., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 29., vasárnap 20:43
Majd a 200adikonRealista24 írta: Pedig ki van adva, hogy 2028ban, a klub 150. szuletesnapjan bajnoki cimet kell nyerni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 29., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 29., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 29., vasárnap 19:00
Ahogy nézem Case a legjobb támadójuk, szóval logikus hogy behozta fordítani'shutterisland írta: ossze vissza cserel.
piros utan a tkp bruno ugye lemegy, mainoo helyett hozza mountot, ugy tunik, mintha menne az x-ert.
felidoben meg a tamado zirkzee helyett caset, vedeni az 1:0-t aztan hatha talalnak egyet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 29., vasárnap 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 29., vasárnap 18:45
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem