Ugyanigy vagyok vele en is...ikelemen5 írta: Samsung tv-m van, és mivel nincs tv szolgáltatóm, hasznos lenne, ha lenne applikáció.
Akkor fizetnék érte, ahogy számos streaming szolgáltatásért.
Így nem.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 11:55
Ugyanigy vagyok vele en is...ikelemen5 írta: Samsung tv-m van, és mivel nincs tv szolgáltatóm, hasznos lenne, ha lenne applikáció.
Akkor fizetnék érte, ahogy számos streaming szolgáltatásért.
Így nem.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. szeptember 30., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 30., hétfő 11:49
Nyilvánvalóan értem a különbséget. Kell hozzá szolgáltató, és plusz eszköz igen. Ahogy ahhoz is kellett, hogy eddig az m4-en nézd a Samsung tévéden.Halfkey írta:Nehezen hiszem el hogy nem érted a különbséget a között amikor valami futtat valamit és amikor csak képkivetítő. Természetesen bármi képet ki tudsz kábellel és külső hardverrel rakni bármilyen tv-re…Pad'em írta:
Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 30., hétfő 11:28
Nehezen hiszem el hogy nem érted a különbséget a között amikor valami futtat valamit és amikor csak képkivetítő. Természetesen bármi képet ki tudsz kábellel és külső hardverrel rakni bármilyen tv-re…Pad'em írta:Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.Blanco88 írta:
Ha mediacard van és nem box, akkor is megoldható?
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.Halfkey írta:
Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költő![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 30., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 30., hétfő 11:11
Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.Blanco88 írta:Ha mediacard van és nem box, akkor is megoldható?Pad'em írta:
Lehet normálisan nézni Samsung tévén.
Süti +1.
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.Halfkey írta:Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költőPad'em írta:
Szolgáltató boxán rajta van/letölthető Vodafonenál, Telekomnál, Yettelnél is pl.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 30., hétfő 10:53
Bazdki de felment a kozel áraSüti írta: Igen, nehogy legyen itthon egy hely ahol az összes meccset el lehet érni egy korsó sör áráért. Persze a köztv a heti 1 meccséért indirekt fizetsz, az nem faj.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 30., hétfő 10:52
Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költőPad'em írta:Szolgáltató boxán rajta van/letölthető Vodafonenál, Telekomnál, Yettelnél is pl.lestat írta:
Samsung tv-n hogy?
En rakeresek az appok kozott de nincs rtl plusz. Valami sima rtl van csak.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 10:40
Ha mediacard van és nem box, akkor is megoldható?Pad'em írta:Lehet normálisan nézni Samsung tévén.Blanco88 írta:
Nagyon helyes, hogy fizetni kell. Nem az a gond. Viszont azt már a nagy profizmusban nem sikerült megoldaniuk, hogy egy samsung tv-n is normálisan lehessen nézni....
De mindegy nyilván lazán megoldható, hogy lássa az ember rtl előfizetés nélkül is.
Ui: Az azért remélem neked is világos, hogy a köztv-nek nem lett kisebb a költségvetése, mint eddig.
Süti +1.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 30., hétfő 10:14
Szolgáltató boxán rajta van/letölthető Vodafonenál, Telekomnál, Yettelnél is pl.lestat írta:Samsung tv-n hogy?Pad'em írta:
Lehet normálisan nézni Samsung tévén.
Süti +1.
En rakeresek az appok kozott de nincs rtl plusz. Valami sima rtl van csak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 30., hétfő 10:03
Samsung tv-n hogy?Pad'em írta:Lehet normálisan nézni Samsung tévén.Blanco88 írta:
Nagyon helyes, hogy fizetni kell. Nem az a gond. Viszont azt már a nagy profizmusban nem sikerült megoldaniuk, hogy egy samsung tv-n is normálisan lehessen nézni....
De mindegy nyilván lazán megoldható, hogy lássa az ember rtl előfizetés nélkül is.
Ui: Az azért remélem neked is világos, hogy a köztv-nek nem lett kisebb a költségvetése, mint eddig.
Süti +1.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 30., hétfő 9:59
Lehet normálisan nézni Samsung tévén.Blanco88 írta:Nagyon helyes, hogy fizetni kell. Nem az a gond. Viszont azt már a nagy profizmusban nem sikerült megoldaniuk, hogy egy samsung tv-n is normálisan lehessen nézni....Süti írta: Igen, nehogy legyen itthon egy hely ahol az összes meccset el lehet érni egy korsó sör áráért. Persze a köztv a heti 1 meccséért indirekt fizetsz, az nem faj.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 9:50
Nagyon helyes, hogy fizetni kell. Nem az a gond. Viszont azt már a nagy profizmusban nem sikerült megoldaniuk, hogy egy samsung tv-n is normálisan lehessen nézni....Süti írta: Igen, nehogy legyen itthon egy hely ahol az összes meccset el lehet érni egy korsó sör áráért. Persze a köztv a heti 1 meccséért indirekt fizetsz, az nem faj.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 30., hétfő 8:29
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 30., hétfő 8:21
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 30., hétfő 7:05
Sajnos várható volt. Remélhetőleg hatalmas bukás lesz nekik.p.csabi1 írta: Azt olvastátok,hogy októbertől már semmilyen meccset nem fog a tv-ben közvetíteni az RTL klubb?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. szeptember 30., hétfő 6:30
Majd amikor az elődöntőt meg a döntőt mókolni kell hogy nézze az ember az lesz a szép.nzooli93 írta:Így is heti 1 meccset adott csak. Sok különbség nem lesz.p.csabi1 írta: Azt olvastátok,hogy októbertől már semmilyen meccset nem fog a tv-ben közvetíteni az RTL klubb?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:05
Nem tudom milyen a nézettségi adat,de kötve hiszem hogy magasabb mint a sport tv-nek a b opciojukkal.Ők tudják,de azért örülnék ha bebuknanak úgy mint anno a rtlsportklub vagy mi volt a neve.nzooli93 írta:Így is heti 1 meccset adott csak. Sok különbség nem lesz.p.csabi1 írta: Azt olvastátok,hogy októbertől már semmilyen meccset nem fog a tv-ben közvetíteni az RTL klubb?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:01
Így is heti 1 meccset adott csak. Sok különbség nem lesz.p.csabi1 írta: Azt olvastátok,hogy októbertől már semmilyen meccset nem fog a tv-ben közvetíteni az RTL klubb?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. szeptember 29., vasárnap 16:09
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem