Realista24 írta:
Amig Ancelotti itt van/lesz, addig nem lesz valtozas a jatek kepeben. Tobb rosszabb meccsunk lesz, mint jo, de ez reszben adodik az ellenfelek jatekabol is.
MIndazonaltal, 300 meccsen volt edzoje a csapatnak Carlo es nyert 14 kupat...jogosan teszi fel a kerdest nekunk, hogy miert valtoztasson? Ot ebben merik...Europa osszes csapata elobb nyomna a voksat akarcsak 1 BL cimre, nemhogy 3-4-5-6ra, mint a szep jatekra.
Bar allandoan senki nem tud szepen jatszani.
Tökre értem amit írsz és igaz is, viszont...Részemről nem kell szépen játszani, de ez a tegnapi tök egyértelműen az edzői stábé. 2 nagyon értékes pontot dobtunk el. A totál veszélytelen atma ellen 6 védővel játszani + egy vkp. Kontrázni akarunk és levesszük a 2 gyors szélsőnket. Nagy kár érte, nyugodtan írhatnánk ma hogy igen, nem szép focival de megvertünk egy nagy riválist és a barca is kikapott. Ha Cama nem egészséges annyira, hogy a 70.-ben bedobjuk frissíteni a kp-t akkor miért van a padon? 65-70 környékén Modric már kb minden téren kiadta magából ami még benne volt, de a 86. percig még ott volt, Arda meg végig nézte ahogy kp nélkül magunkra húzzuk az elenfelet, a védőink egymást taposva azt sem tudták mit csináljanak. Nem azzal van baj, hogy néha csúnyán játszunk, hanem azzal amikor saját magunkat verjük meg. Maga a meccs ordított a döntetlenért, az elejétől látszott, hogy mind a két csapat ezért érkezett és valószínűleg senki sem bánta volna az elején, de ilyen húzásokkal a végén nagyon is csalódás. (szerk.: kb ugyan ezt leírtad Rudi topicjában 11-kor, most olvastam)
A bíró amúgy kimondottan jó volt. Akadt néhány furcsa eset meg nem befújt egyértelmű szabálytalanság, de ahhoz képest amihez már hozzá kellett szokni szerintem jó volt. Remélem kapnak valami jó kis büntetést a szurkolóik miatt. Igazi csürhe bagázs.Tegnap eszembe is jutott és kicsit off, de valamelyik bringa versenyen az egyik versenyző megállt a családnál, ismerősöknél mert a környéken él és a kerékpár sport imidzsének rombolásáért meg megbüntették...minek nevezzük azt ahol bemondják ha a gyerekes családok inkább hagyják el a stadiont? Ez akkora szégyen...