Flickre meg kíváncsi leszek, hogy mit választ.
Rámennek telibe a bajnokságra és elengedik a BLt vagy megpróbál mindkét helyen helyt állni.
Az a baj nekik, hogy a BLben reális esélyük nem sok van.
Nincsenek egyszerű helyzetben az biztos.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 29., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 29., vasárnap 12:55
Öreg Seedorf az egyedüli játékos, aki 3 különböző csapattal nyert BLt, full atlag.Halfkey írta: Segítek, azért mert Seedorf a posztján a világ egyik legjobbja volt, így ha Camavinga ezt a szintet hozza (már most? potenciálisan? ez pl ki sem derült) annál nekünk nem kell több.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 29., vasárnap 12:17
Ja, csak ilyenkor szokott az lenni, hogy kivisszuk a mezt a palyara, de a tobbi az oltozoben marad.el magico írta:Ezt nagyon adom.RealVazquez írta:
Nem! 3 pontert megyunk, 3 pontot kell szerezni. El derbi madrileno, Mbappe nelkul is tamadni kell. Lehet, hogy semmi futball nem lesz, de anelkul is be tudjuk huzni. Kibaszott fontos: ne csak a mezek fussanak ki a palyara konyorgom, alljunk bele kokemenyen aztan csinaljuk! Meg amugy is, botlott a ligaelso, lehet csokkenteni a hatranyt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 29., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. szeptember 29., vasárnap 12:01
Ezt nagyon adom.RealVazquez írta:Nem! 3 pontert megyunk, 3 pontot kell szerezni. El derbi madrileno, Mbappe nelkul is tamadni kell. Lehet, hogy semmi futball nem lesz, de anelkul is be tudjuk huzni. Kibaszott fontos: ne csak a mezek fussanak ki a palyara konyorgom, alljunk bele kokemenyen aztan csinaljuk! Meg amugy is, botlott a ligaelso, lehet csokkenteni a hatranyt.chronic írta: Amúgy igen, holnap sok focira nem számítok, lesz ott bazmeg szabadságharc, verekedés, minden csak foci nem.
![]()
1 pont megfelel.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 29., vasárnap 0:04
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. szeptember 29., vasárnap 0:04
Nem! 3 pontert megyunk, 3 pontot kell szerezni. El derbi madrileno, Mbappe nelkul is tamadni kell. Lehet, hogy semmi futball nem lesz, de anelkul is be tudjuk huzni. Kibaszott fontos: ne csak a mezek fussanak ki a palyara konyorgom, alljunk bele kokemenyen aztan csinaljuk! Meg amugy is, botlott a ligaelso, lehet csokkenteni a hatranyt.chronic írta: Amúgy igen, holnap sok focira nem számítok, lesz ott bazmeg szabadságharc, verekedés, minden csak foci nem.
![]()
1 pont megfelel.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 28., szombat 23:57
Miért vagyok troll mert van véleményem ami nem egyezik pár Real szurkolóéval?Én így látom más meg másként,ennyi!Realista24 írta:weah írta: Camavinga nálam egy jó Seedorf szint kb.Persze az se semmi,de van felett meg polc.![]()
![]()
![]()
Már multheten is figyeltelek, troll vagy.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 28., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 28., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 28., szombat 23:02
Bencze írta:Ja, most nem szamit a szuperkupa, de azert ment volna az Ancelotti takarodj, ha mi szopunk toluk 4et a dontobenrealmadrid95 írta:
A baratsagos meccset leszamitva, az utolso 4 meccsen egyebkent 9 golt lottunk a Barcanak, nem 13 at.
Raadasul a legutobbi 8 meccsen csak 16 ot, jo lenne egy ujabb 4-0 ellenuk.![]()
Yamal azert megy nagyon ma is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. szeptember 28., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 28., szombat 22:59
Ja, most nem szamit a szuperkupa, de azert ment volna az Ancelotti takarodj, ha mi szopunk toluk 4et a dontobenrealmadrid95 írta:Bencze írta:
13at vertunk nekik az utolso negy meccsen…
Iden sem nyernek aranykupat![]()
A baratsagos meccset leszamitva, az utolso 4 meccsen egyebkent 9 golt lottunk a Barcanak, nem 13 at.
Raadasul a legutobbi 8 meccsen csak 16 ot, jo lenne egy ujabb 4-0 ellenuk.![]()
Yamal azert megy nagyon ma is.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 28., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 28., szombat 22:58
Azok mi vagyunk ;)Realista24 írta: Én úgy tudtam verhetetlenek![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. szeptember 28., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 28., szombat 22:57
Ők isRealista24 írta: Én úgy tudtam verhetetlenek![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 28., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 28., szombat 22:56
Bencze írta:13at vertunk nekik az utolso negy meccsen…chronic írta: Legalább valaki kitömi őket, ha már mi nem vagyunk rá képesek.![]()
Nyomod becksi.![]()
Iden sem nyernek aranykupat![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 28., szombat 22:55
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem