nmate írta: PogiEzt tökéletesen kiszámolta.
Lombardia is pipa. Eszméletlen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. október 12., szombat 20:09
nmate írta: PogiEzt tökéletesen kiszámolta.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 27., péntek 21:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 15:29
Varok.hehetheoriginal írta:Realista24 írta:
Őőő te ugyanaz a hehe vagy aki szerint roncs aki social médiát pörget?![]()
![]()
várj, majd mindjárt megmagyarázom a poént![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 23., hétfő 15:20
Realista24 írta:Őőő te ugyanaz a hehe vagy aki szerint roncs aki social médiát pörget?hehetheoriginal írta: pont most akartam írni, szembejött velem kaki közben tiktokot pörgetve, hogy sándor kiütötte, mint a büdös szart, hol vagytok roncsnépek, vigadjatok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2024. szeptember 23., hétfő 15:02
Hehében az egyetlen konzisztens dolog a konzisztencia hianya.Realista24 írta:Őőő te ugyanaz a hehe vagy aki szerint roncs aki social médiát pörget?hehetheoriginal írta: pont most akartam írni, szembejött velem kaki közben tiktokot pörgetve, hogy sándor kiütötte, mint a büdös szart, hol vagytok roncsnépek, vigadjatok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 14:50
Őőő te ugyanaz a hehe vagy aki szerint roncs aki social médiát pörget?hehetheoriginal írta: pont most akartam írni, szembejött velem kaki közben tiktokot pörgetve, hogy sándor kiütötte, mint a büdös szart, hol vagytok roncsnépek, vigadjatok![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 23., hétfő 14:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 23., hétfő 12:31
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 23., hétfő 10:23
En is direkt csöndben vagyok,pedig tavaly minden vasarnap pörgött rajta a fórum'shutterisland írta: tudom, hogy a sztarboxot szentsegtores felhozni egy sport forumon, de ahogy nezem a shortsokat, azert az oreg air torghelle sanyi jol elkalapalta tusupot.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 23., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 22., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: peadani » 2024. szeptember 22., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:51
Szerintem meg van baj ha drága. Ugyanúgy ahogy baj hogy közel 100-120 euró egy értelmes jegy a Real meccsre.ferni írta:Nem nyílást persze...ahol 3 kilenc nyílást is dobtak![]()
Akinek van ideje nézzen rá, tényleg érdemes.
Nincs baj, ha drága de profi a dolog.Rengeteget fejlődtek az első torna óta. Az kabaré volt. Ennek megfelelően viszont durván elszálltak a belépő árai.
Helyszínről személyesen mi a vélemény, tényleg jól meg van csinálva az egész?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:47
Nem nyílást persze...ahol 3 kilenc nyílást is dobtak
Nincs baj, ha drága de profi a dolog.Rengeteget fejlődtek az első torna óta. Az kabaré volt. Ennek megfelelően viszont durván elszálltak a belépő árai.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:44
Rengeteget fejlődtek az első torna óta. Az kabaré volt. Ennek megfelelően viszont durván elszálltak a belépő árai.ferni írta: Nem nagyon került itt szóba, de megy a Hungarian Darts Trophy az MVM Domeból, most jön a 2. Elődöntő Gerwennel, a holland fiatalok meg parádéznak végig, egyik be is jutott már a döntőbe.
Történelmi a torna már most is, első European Tour, ahol 3 kilenc nyílást is dobtak, holtversenyben került első helyre valamelyik világbajnoksággal, ott volt eddig 3, de ott több is a meccs.
https://www.facebook.com/share/v/q54kRRq4ZeqDCutU/
https://www.facebook.com/arena4tv/video ... 547313652/
https://www.facebook.com/share/r/14Xu7dzh4D5RpEML/
Itt a három kilencnyilas magyar közvetítéssel.
Dekker, Gerwen, Schindler.
Minden profi dicséri a helyszínt, hogy elképesztően jó lett, Európában az egyik legjobb jelenleg.
Szóval eddig hatalmas siker a torna és még van ma este két meccs.
Max 4 közvetíti.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 22., vasárnap 8:19
Én nem tudom mit csinált felkészülés alatt, de otvar fizikai állapotban volt, melle pedig a kezei többet voltak lent mint fent.'shutterisland írta: szepen szet lett verve AJ tegnap ejjel.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 22., vasárnap 8:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 19., csütörtök 15:01
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem