Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Várjuk ki, hogy alakulnak a dolgok. Jól is elsülhet, vagy eltűnhet az a kevés szurkolás is a Bernabeúból, ami eddig megvolt.
Hát nem tudom. A sikerhez sokat kellene engednie a klubnak is. Pl. alacsonyabb jegyárak abba a szektorba.
Hát nem tudom. A sikerhez sokat kellene engednie a klubnak is. Pl. alacsonyabb jegyárak abba a szektorba.
Merci Zizou!
Szerintem sem az ultrákkal volt baj, ami a szurkolást illeti, mondjuk más kérdés, hogy mennyire kulturáltan teszik mindezt. Volt szerencsém kimenni a tavalyi Dortmund - Madrid meccsre. Ameddig nem kezdődött a találkozó lehetett hallani a spanyolokat meg előttünk melegítettek a mieink, jókedvük volt vicceltek stb. Aztán a kezdő sípszó után még Ronaldon is lehetett látni, hogy tele lett a gatya annyira szurkoltak a németek, számomra hihetetlen volt. Nem hiszek abban, hogy ezt Madridban is meg tudná valósítani az elnökünk. Az viszont biztos, hogy a Dortmund jó teljesítményében 1/3 arányban ott vannak a szurkolók és le a kalappal előttük, azelőtt nem de azóta szimpatizálok velük és inkább a légkör miatt, mint a játékosok miatt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem pedig jó ötlet, nem feltétlenül kell nácinak lenni és szétverni mindent és mindenkit ahhoz, hogy közben szurkolj a csapatodnak.Pérez megbuggyant. Nem azért nincs szurkolás, mert az Ultras Sur nem akart volna szurkolni, hanem azért mert az US jó részét már az ezredforduló elején kitiltották. De mi majd "gyártunk" jólfésült, szépen öltözött jófiú ultrákat

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Pérez megbuggyant. Nem azért nincs szurkolás, mert az Ultras Sur nem akart volna szurkolni, hanem azért mert az US jó részét már az ezredforduló elején kitiltották. De mi majd "gyártunk" jólfésült, szépen öltözött jófiú ultrákat

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
abszolút tetszik...nem is nagyon értem miért húzták eddig...lehet h végre szurkolás lesz a BernabeubanBanán írta:Mi a véleményetek a “Fehér falról”?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha vezetünk???Tán tartani az eredményt,asszem...Az igazán fontos meccseken miért cserélné le Bale-t?

Ha meg annyira hisztizik akkor meg minek maradt?Vagy Ancelotti minek nyilatkozza folyton hogy neki mennyire fontos Di Maria játéka???
De most veszem észre,hogy 5 hsz-el ezelőtt ugyan ezeket leírtam...

Én se tartóztatom egyébként,csak azt próbáltam szemléltetni hogy az olasz mesternek mennyire fontos.Az a helyzet vele mint Khediraval...
Isco??Ő mióta az a poszt mint DM?Ja jó,tudom...meg lehet magyarázni hogy ezért és ezért...de ebbe nem megyek bele.
Majd elválik hogy marad e az angyalka vagy nem...de tőlem már holnap is mehet.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az, hogy nagyon várom a következő szezont, mert nagyon szeretnék végre ùgy Real meccset nézni, hogy közben szurkolás van, nem csak szotyizás...Banán írta:Mi a véleményetek a “Fehér falról”?
Mi a véleményetek a “Fehér falról”?
Ha zsebben a meccs,lehozza Balet es felteszi az argentint aki jobban visszamegy védekezni,aki szorgalmasabb mezőnyben...itt az igazán fontos meccsekre gondolok.
Az igazán fontos meccseken miért cserélné le Bale-t? Most se nagyon cseréli már le, Spursben is sorban 90 percet játszott, idehoztuk ennyiért játszani fog ezerrel. CR megint nem kérdés. És nem csak Jesé van, hanem Isco is, de tételezzük fel, hogy DM a 12. ember. Az a baj, hogy neki ez sem lesz elég. Hisztizni fog, Perez meg már látja benne a pénzt, szépen el lesz passzolva, ő is jól jár, mi meg pénzhez jutunk.
- morientes
Persze de nem erre gondoltam.Más stílus a két ember.És az olasz meg nem hiszem hogy képes kibújni a bőréből....Szerintem ez idő kérdése, és változni fog, ha Jesé továbbra is így teljesít, és fejlődik folyamatosan.
Ha zsebben a meccs,lehozza Balet es felteszi az argentint aki jobban visszamegy védekezni,aki szorgalmasabb mezőnyben...itt az igazán fontos meccsekre gondolok.
Sokszor lenyialtkozta hogy neki DM játéka mennyire fontos.
Jesé meg egy igazi gólvágó...becélozza a kaput mint egy bérgyilkos aztán addig megy míg be nem talál....csakhogy ilyen játékos van helyből kettő,de olyan mint DM csak egy....és félek hogy ezért a spanyolt befogja áldozni az argentinért...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én nem igazán vágom mennyire lehet komoly Varane sérülése, de nem igazolnék feltétlen 30 milliós védőket, jóval áron felül. Főleg a két öreg mögé a padra. Ha mindenképp kell védő, akkor olcsóbb megoldást preferálnék egyelőre.
Szerintem ez idő kérdése, és változni fog, ha Jesé továbbra is így teljesít, és fejlődik folyamatosan.morientes írta:Sokaknál Jesé,de Ancelottinál viszont úgy tünik ő a 13.ember
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- morientes
Én ebben nem vagyok annyira biztos.Sokaknál Jesé,de Ancelottinál viszont úgy tünik ő a 13.ember.Nyilván a mezőny,valamint a védőmunkája miatt.DM-nek meg nem kell sokáig sírnia, nyáron menni fog,
Ha csak a vezetőség nem akar belőle pénzt csinálni.Mert belőle lehetne.De jobban örülnék ha Khedira menne...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Pogbát, Khedira helyére lehetne venni... Casemiróval meg nem úgy tűnik mintha meg lennének elégedve a főnökék, de gondolom, ha nem lesz vele baj akkor vagy Gündogan jön vagy Pogba...Anis írta:és akkor a Modric-xabi-Illarra-case négyes meg ülne a padon?![]()
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
és akkor a Modric-xabi-Illarra-case négyes meg ülne a padon?Géci írta:Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz...

Gündogan fog szerintem jönni, Pogba pedig marad Torinoban.
akkor viszont oda is kell venni valakit. Sevilla balbekkjéről cikkeztek korábban, aki a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott.CS0ki írta:Talán még Coentrao.
Derik. de egyelőre még a castillában sem játszik valami miatt, először ott kéne kezdőnek lennie.h3x0r írta: Biztos hogy tehetseges ez a Derick gyerek is,
A Luis-Coutinho páros nagyon durva lenne, de akkor a támadók közül is kell mennie valakinek, sőőt lehet kettőnek is. Viszont kétlem, hogy mindkettőt eladná a Pool. úgyhogy én jelen esetben csak azt remélem, hogy nyáron jön Luis és akkor már tényleg nem kell semmit sem tenni a támadókkal (nem kell évekig frissíteni).
a védelem közepében sztem is kéne valaki a nyáron, de állandóan 30 millákat kidobni a játékosokra akik MÉG nem érnek annyit eléggé necces/felesleges dolog.

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Ha Varane egesz evben serulesekkel fog kuzdeni, akkor minden fele keppen kell egy vedo a helyere. A Pepe - Ramos - Nacho harmassal nem tudjuk vegig tolni az egesz tavaszt. Ha az egyik megserul vagy eltiltott egy BL meccs elott, maris nagyon nehez helyzetben vagyunk. Biztos hogy tehetseges ez a Derick gyerek is, de egy BL elodontot (vagy legyunk optimistak, dontot
) nem szivesen biznek ra.

- mocsok
elvileg varane szerdától újra a csapattal edz majd és januárban már játszhat.
-
Most volt a sajtótájékoztató amit néztem élőben... Volt szó Alonsoról, Varaneről, Ronaldóról meg azt nem tudom tisztán hallottam e, de szerintem Khediráról is... A nyilatkozatból többet tudunk majd meg Varane kapcsán.
Átigazolásokkal kapcsolatban meg annyi a lényeg, hogy a Milant meg a Spurs kerüljük el, mert unalmas ez az utolsó percekben vásárolunk valakit szisztéma
Átigazolásokkal kapcsolatban meg annyi a lényeg, hogy a Milant meg a Spurs kerüljük el, mert unalmas ez az utolsó percekben vásárolunk valakit szisztéma

Telt ház van nálunk középső védőből. Még ha Pepe lépne...de úgy néz ki az ő ügye is rendeződött, és nem valószínű, hogy 1-2 éven belül eladjuk. Még ha esetleg Varane-nál újabb műtét kell, akkor is legkésőbb nyáron visszatér. Akkor minek fizetnánk 30+ milliót egy negyedik középső védőért?A Marca címlapon hozza le, hogy a Real Madrid Iñigo Martínezzel szeretné megerősíteni a védelmét.
DM-nek meg nem kell sokáig sírnia, nyáron menni fog, ez szinte biztos. Tavasszal még kevesebbet fog szerepelni, pláne komoly meccseken. És valakiből pénzt is kell csinálni, ha 1-2 játékost esetleg igazolunk majd nyáron. Jelenleg nincs nagyon más, akiértkomolyabb pénzt várhatunk..Talán még Coentrao.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha jönne Pogba és Gündogan is akkor az Illara-Casemiro kettős egyik tagja feleslegessé válik...én viszont bízom Illarában, befog ő válni, elé pedig Casemirot tenném be a csapatba, jó kettő lenne az biztos csak kell nekik az idő
Varene...borzasztóan ritka az ilyen jó védő, ez a sok kihagyás viszont nagyon visszavesz belőle. Sokat is fog még kihagyni. Falnak futok ha tönkremegy a karrierje, de kell egy védő...és még mindig azt mondom, jöjjön fel Derik
Kupában befér, máskor meg amúgy se nagyon jutna szóhoz akárki is jönne
Varene...borzasztóan ritka az ilyen jó védő, ez a sok kihagyás viszont nagyon visszavesz belőle. Sokat is fog még kihagyni. Falnak futok ha tönkremegy a karrierje, de kell egy védő...és még mindig azt mondom, jöjjön fel Derik

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nem rossz a srác, de egyelőre hova (bár aláírom, Varane esetleges műtétje még felülírhatja ezen költői kérdéstA Marca címlapon hozza le, hogy a Real Madrid Iñigo Martínezzel szeretné megerősíteni a védelmét. A 22 éves, 181 cm magas spanyol válogatott középső védőnek számos kérője akad; például a Barcelona de Guardiola is szeretné megszerezni. Florentino állítólag már meg is kezdte az egyeztetéseket a Real Sociedad elnökével ám könnyen egy újabb ‘Illarra-ügy’ lehet az esetből ha a baszkok nem engednek a 30 milliós kivásárlási árból.

Ha 2014 elején vele is hosszabbít a Juve, akkor 2 éven belül nem igen hozzuk el a srácot, ugyanakkor a jelenlegi kontraktusa elvileg 2016-ig érvényes, így nyáron ha marad ez a jelenlegi felállás és nem hosszabbít, érdemes lenne megcélozni a srácot ...Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz...
Elvileg már a nyáron is vittük volna, csak a büdzsébe már nem fért bele, hogy Illarra mellett őt is kivásároljuk; Xabi kiesése miatt pedig Asier leigazolása prioritást élvezett.ha igaz ez az inigo martinezes hír, akkor itt varane-al komoly problémák lehetnek
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid