kiserik írta:
Az a baj, hogy ilyen elven elmondhato a Fidesz tenykedeserol is, hogy nem ertek vele egyet, de meg tudom erteni, hogy miert csinaltak.
Mint írtam, nem érdekel.
[/quote]
Tehat, ami nem erdekel, azt mindegy, hogy hogyan intezik

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 27., péntek 12:55
kiserik írta:
Az a baj, hogy ilyen elven elmondhato a Fidesz tenykedeserol is, hogy nem ertek vele egyet, de meg tudom erteni, hogy miert csinaltak.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 27., péntek 12:49
Ezzel nehéz vitatkozniPipita írta:Nem.kiserik írta: Ez a plakát bemutatta, felhívta rá a figyelmet, hogy miért ne vállaljanak a nők gyereket.
Realista24 írta:Nem ertesz egyet vele, de meg tudod erteni?ARC: még ha nem is értek vele egyet (vagy inkább nem érdekel), meg tudom érteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 27., péntek 12:40
Nem ertesz egyet vele, de meg tudod erteni?ARC: még ha nem is értek vele egyet (vagy inkább nem érdekel), meg tudom érteni.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. szeptember 27., péntek 12:38
Nem.kiserik írta: Ez a plakát bemutatta, felhívta rá a figyelmet, hogy miért ne vállaljanak a nők gyereket.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 27., péntek 12:29
Magyar Péternek az az előnye, hogy nem lehet benácizni, mint annó Vonáékat emellett folyamatosan fent van tartva az a narratíva, hogy Mi hazánk = Fidesz. Erre mondta MZP, aki szintén a Fideszből jött messiás volt sokak szemében, hogy ha nem is igaz, őt nem érdekli, akkor is azt fogja mondani, mert neki az hoz politikai hasznot.Marky írta:
Ha ennyiben kimerulne Toroczkaiek mukodese, akkor Magyar Peternek eselye se lett volna bekerulni a nagypolitikaba, mert a Mi Hazank mar a Fidesz levaltasan dolgozna. Ezek nagyon hasznos, pozitiv es eloremutato dolgok, egy normalis vilagban igy kene mukodnie a politikanak.
Na de nem errol szol a Mi Hazank, mert egy ertelmes cselekedetre rakontraznak 3 konteos faszsaggal, mikozben elmennek megrongalni egy kiallitast es meg buszken fel is vallaljak.
Minek kellett megrongalni az ARC kiallitast? Miert faj egy elvileg a tarsadalmat jobba alakitani akaro csoportosulasnak az, ha a tarsadalom negativ elemeire felhivjak a figyelmet? Ket lehetoseget latok: vagy teljesen retardaltak, vagy mindegyikuk csaladjaban megy a fizikai es a verbalis eroszak, amit meg elveznek is.
Alapvetően igazad lenne, de ez ma Magyarországon nem így van. Ahogy Te is utaltál rá, a Fidesz sem jobboldali, a Mi hazánk sem szélsőjobb. Ezek már nem léteznek. A Fidesz biznisz párt, a Mi hazánk meg harmadik utas.Zack írta: Szófosás után a lényeg, hogy mi alapján gondolod, hogy a Mihazánk megkülönböztető előnyt tud biztosítani a társadalom számára a folytonos parlamenti jelenléttel?
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. szeptember 27., péntek 11:47
Abban egyetértek, hogy a politikai palettán mindennek van helye, hiszen amit betiltanak, ellehetetlenítenek, az menthetetlenül menővé/trendivé válik. ~Az embereknek maguktól kell bírni azzal a képességgel, hogy kiszűrjék azokat, akik nem az ő érdekükben szervezkednek. Ezt általánosságban írom, nem a Mihazánkra leszűkítve.kiserik írta:Azzal nincs baj, ha valakinek nem szimpatikus. Persze elítélni inkább tények, mint rágalmak alapján kellene. Szerintem viszont van helyük a politikai palettán és a parlamentben is. Vannak ügyek, amik e nélkül soha nem derülnek ki, mint pl az említett végrehajtók, a tervezett migránsszálló, vagy most a közjegyzők.ram8nes írta:
Szamomra ez a felsorolas pont eleg, koszi, hogy ilyen szepen osszefoglaltad.![]()
![]()
En tudom roluk a masodik felet is a felsorolasodnak, azonban ezek es mas dolgok olyan arnyekot vetnek ra, mint a kurvaelet. Legjobban ugy tudnam szemleltetni, hogy hiaba festi ki a labujjam kormet valaki szepre, ha kozben meg tobol fureszeli a labam.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 27., péntek 11:40
Ha ennyiben kimerulne Toroczkaiek mukodese, akkor Magyar Peternek eselye se lett volna bekerulni a nagypolitikaba, mert a Mi Hazank mar a Fidesz levaltasan dolgozna. Ezek nagyon hasznos, pozitiv es eloremutato dolgok, egy normalis vilagban igy kene mukodnie a politikanak.kiserik írta:Miért is? Mit tudsz a Mi hazánk politikájáról azon kívül, hogy Fidesz szatelit párt, nácik és ellenzik az LMBTQ propagandát?Berti írta:
Ez szomorúbb lenne mint egy újabb kétharmad.
Az ügyek mentén való politizálás (harmadik utas) elég ismeretlen még sokaknak. Gondolom pont ilyen véleményen vagy a végrehajtó maffia felgöngyölítésével, a magyar dolgozók védelmével, a hazai termelők segítésével vagy a vízgazdálkodás problémájával kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 27., péntek 11:32
Azzal nincs baj, ha valakinek nem szimpatikus. Persze elítélni inkább tények, mint rágalmak alapján kellene. Szerintem viszont van helyük a politikai palettán és a parlamentben is. Vannak ügyek, amik e nélkül soha nem derülnek ki, mint pl az említett végrehajtók, a tervezett migránsszálló, vagy most a közjegyzők.ram8nes írta:Szamomra ez a felsorolas pont eleg, koszi, hogy ilyen szepen osszefoglaltad.kiserik írta:
Miért is? Mit tudsz a Mi hazánk politikájáról azon kívül, hogy Fidesz szatelit párt, nácik és ellenzik az LMBTQ propagandát?![]()
![]()
En tudom roluk a masodik felet is a felsorolasodnak, azonban ezek es mas dolgok olyan arnyekot vetnek ra, mint a kurvaelet. Legjobban ugy tudnam szemleltetni, hogy hiaba festi ki a labujjam kormet valaki szepre, ha kozben meg tobol fureszeli a labam.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. szeptember 27., péntek 11:24
Szamomra ez a felsorolas pont eleg, koszi, hogy ilyen szepen osszefoglaltad.kiserik írta:Miért is? Mit tudsz a Mi hazánk politikájáról azon kívül, hogy Fidesz szatelit párt, nácik és ellenzik az LMBTQ propagandát?Berti írta:
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 27., péntek 11:19
Azt, hogy az oroszok zsebében lévő csicskapártkiserik írta:Miért is? Mit tudsz a Mi hazánk politikájáról azon kívül, hogy Fidesz szatelit párt, nácik és ellenzik az LMBTQ propagandát?Berti írta:
Az ügyek mentén való politizálás (harmadik utas) elég ismeretlen még sokaknak. Gondolom pont ilyen véleményen vagy a végrehajtó maffia felgöngyölítésével, a magyar dolgozók védelmével, a hazai termelők segítésével vagy a vízgazdálkodás problémájával kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 27., péntek 11:13
Miért is? Mit tudsz a Mi hazánk politikájáról azon kívül, hogy Fidesz szatelit párt, nácik és ellenzik az LMBTQ propagandát?Berti írta:Ez szomorúbb lenne mint egy újabb kétharmad.kiserik írta: Ha nem volt a Tisza, mint opció, akkor az emberek 15-20%-a a Mi hazánkat választotta 2024-ben. Ez tény, nem álom.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 27., péntek 11:08
Ebben az esetben igen. Más esetekben simán osztom a véleményed, nem szentírás, ami nyugatról jön. De az ukrajnai háborúval kapcsolatban az oroszoknak a legnagyobb érdeke a minél nagyobb megtévesztés, és ezt sokan már bizonyítottuk is ebben a topicban, nem győzzük cáfolni az állításokat, amelyek tk. egy az egyben az orosz propaganda Európának szánt verziói. Van ukrán, nyugati propaganda, de azok fasorban sincsenek ehhez képest.kiserik írta: Míg Te úgy látod, hogy a nyugati propaganda áll közel a valósághoz, én úgy, hogy egyik sem.
Korábban volt róla szó, hogy ezzel a hozzállással mi a baj, nem fogom magam ismételni. Ha az ukrán sántít, akkor az orosz tolószkben nyaktól lefelé bénult. Példák tucatjait írtuk le korábban, miért.kiserik írta: nekem a ruski verzió is santít és az ukrán verzió is santít és a nyugati verzió is santít
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. szeptember 27., péntek 11:02
Ez szomorúbb lenne mint egy újabb kétharmad.kiserik írta: Ha nem volt a Tisza, mint opció, akkor az emberek 15-20%-a a Mi hazánkat választotta 2024-ben. Ez tény, nem álom.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 27., péntek 10:39
Látod itt a különbség a kettőnk, és sokak, nézetei között. Míg Te úgy látod, hogy a nyugati propaganda áll közel a valósághoz, én úgy, hogy egyik sem. Csak sajnos ez ma számodra (a nyugati politika mára ilyen lett sajnos) azt jelenti, hogy én az orosz propagandát hiszem, mert aki nem ért velünk 100%-ig egyet, az 100%-ig ellenség. Hogy hasonlóan fejezzem ki magam, nekem a ruski verzió is santít és az ukrán verzió is santít és a nyugati verzió is santít. Minden van igazság és hazugság is bőven.nuevo_ericco írta:
Minél tovább vitázunk, annál inkább a ruski verzió kezd sántítani.
Ez a Te kis környezeted. Mivel magyarázod a megyei listás eredményt? Ha nem volt a Tisza, mint opció, akkor az emberek 15-20%-a a Mi hazánkat választotta 2024-ben. Ez tény, nem álom.Kercsó írta:Félrenyeltem a kakaótkiserik írta: Jól látszott az EP választáson, hogy a Tisza nélkül a Mi hazánk kb 15-20% körül lett volna.![]()
nagyon dúrva/komoly álomvilágban élsz.
Fideszt elhagyó jobboldali szavazók vagyunk sok barátommal, családtagommal együtt. Soha meg se fordult a fejünben, hogy a Mihazánkra voksoljunk. A többség már távolmaradt a 22-es választástól.kiserik írta: Ezért kellett azonnal Magyarnak szatelitpártozni (meg olyan nagyon jobboldalinak beallítania magát idézetekkel, stb) hogy a jobboldali Fideszt elhagyók őt válasszák.
Ha nincs MP, lazán behúzok egy X-t mindenkihez, mint ahogy előtte is tettem, vagy a MKKP-t választom. De még az LMP-t is hamarabb támogatom, mint az időjóst és csapatát.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 27., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 27., péntek 10:06
Meg is tettem.kiserik írta: Ericco állította, hogy ő tételesen tudja bizonyítani ezeket a dolgokat.
Én nem 3000-re emlékszem, de ok. Ezek között ott vannak a szakadár bombázások áldozatai is.amiknek a nagy része orosz nemzetiségű ukrán volt
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. szeptember 27., péntek 10:01
Ezt a más uralma alatt lehet Fejlődni dolgot tudod igazolni? Mert oké, Nyugat-Németek és Japánok a világháború után tudtak amerikai megszállás alatt fejlődni, nagyobb ütemben is mint a megszállók. De most Oroszokról beszélünk. Azért lenne ez fontos, mert így nagyon könnyű a levegőbe pufogni, hogy másnak mit és hogyan kéne csinálnia.füst írta:Hát én ezzel speciel egyet tudok érteni. A megszállás még mindig jobb, mint az értelmetlen ellenállás. Más uralma alatt lehet élni, haladni, fejlődni, akkor is ha lassabban, a nehezített pálya miatt. De a történelem nem áll meg, úgyis adódik lehetőség egy kedvező fordulatra, amivel majd éni lehet, és kell is ha úgy adja ki.Tényleg arról beszél, hogy Zelenszkijéknek nem kellett volna elkezdeni védekezni Oroszország ellen.
De egy megnyerhetetlen háborút vállalni egyértelműen rossz döntés.Túl sokan halnak bele, túl sokan menekülnek el, túl sok kár keletkezik, amiket kiheverni sokkal nehezebb, mint a másik opció. Hosszú távon, értsd generációkon átívelő tartományból vizsgálva, egyértelműen a megszállás okoz kisebb kárt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 27., péntek 9:53
Félrenyeltem a kakaótkiserik írta: Jól látszott az EP választáson, hogy a Tisza nélkül a Mi hazánk kb 15-20% körül lett volna.
Fideszt elhagyó jobboldali szavazók vagyunk sok barátommal, családtagommal együtt. Soha meg se fordult a fejünben, hogy a Mihazánkra voksoljunk. A többség már távolmaradt a 22-es választástól.kiserik írta: Ezért kellett azonnal Magyarnak szatelitpártozni (meg olyan nagyon jobboldalinak beallítania magát idézetekkel, stb) hogy a jobboldali Fideszt elhagyók őt válasszák.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 27., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 27., péntek 9:49
En is, toled is.kiserik írta:
Kértem már, hogy valamilyen szintet tartsunk!
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem