kiserik írta:
Míg Te úgy látod, hogy a nyugati propaganda áll közel a valósághoz, én úgy, hogy egyik sem.
Ebben az esetben igen. Más esetekben simán osztom a véleményed, nem szentírás, ami nyugatról jön. De az ukrajnai háborúval kapcsolatban az oroszoknak a legnagyobb érdeke a minél nagyobb megtévesztés, és ezt sokan már bizonyítottuk is ebben a topicban, nem győzzük cáfolni az állításokat, amelyek tk. egy az egyben az orosz propaganda Európának szánt verziói. Van ukrán, nyugati propaganda, de azok fasorban sincsenek ehhez képest.
Ezért nem is igaz ez a 100% dolog, de a csúszka nem is középpen van. Ha már százalékok, szerintem a valósághoz viszont még ez is közelebb áll, mint a te fifty-fifty hozzáállásod.
kiserik írta:
nekem a ruski verzió is santít és az ukrán verzió is santít és a nyugati verzió is santít
Korábban volt róla szó, hogy ezzel a hozzállással mi a baj, nem fogom magam ismételni. Ha az ukrán sántít, akkor az orosz tolószkben nyaktól lefelé bénult. Példák tucatjait írtuk le korábban, miért.
Ugyanazokat a köröket futjuk, de azért köszi, hogy ismét viszonylag normális mederben tudtunk vitázni.