Sztem még nem volt itt.
Vicces, hogy kipénzelték Vogelt, majd az egész mehetett a kukába mert már mindenki másról beszél

Aki nem hallgatta meg Orbán Balázst mit mondott annak érdemes
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 26., csütörtök 23:25
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 26., csütörtök 23:15
Olyan dolgokkal, amik nem igazak, vagy nem olyan formában.1madridista írta:Az usat is felelosse tettem azert ami folyik.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 26., csütörtök 23:04
De utoljara ilyen fenyegetozes a hideghaboru alatt volt, es ha oroszorszag veszit siman benne van hogy elengedik atombombat...swfan írta:Nemcsak a Mandineren volt szó a nukleáris doktrína módosításáról, a 444 is írt róla: https://444.hu/2024/09/25/putyin-azt-mo ... -beveteset1madridista írta:
Igen 3. Vilaghaborut kockaztatott volna jogos... most mit kockaztat?![]()
(Nuklearis dokrtina modositas befigyel...)![]()
maNDinERszOkEVeNY...
![]()
![]()
Klubradio meg az objektivitas...
Szerinted mibol fogjak ujjapeiteni az orszagot ha nyernek? Kinek a penzebol? Es mennyire lesznek szuverenek utana?
Nos, ezt a Mandinernek sikerült olyan címmel kereteznie, hogy "Közölte Putyin, mikor dobják le az atombombát, már papírozzák a részleteket" (mandiner linkkel nem fogom szennyezni az oldalt, mindenki megtalálja)
Mondanom sem kell, hogy ez mennyire kimeríti a rémhírterjesztés bűntettét, ami 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Egyébként kb hetente fenyegetőznek Putyinék atombombával már 2 és fél éve folyamatosan, szóval semmi hírértéke nincs
Egy percig sem irtam h elfogadhato amit az oroszok csinaltak.nuevo_ericco írta:Tudod mit? Inkább, mint Moszkvában írt álhírekkel relativizáljam az oroszok lassan három éve tartó gyilkolászását, köztük több száz, de talán már ezer gyerekkel. Ha tévedek, még akkor is a tükörbe tudok majd nézni.1madridista írta: Inkabb elolvasod vmi fuggetlen objektiv portalon hogy ukrajna mindjart gyoz es oroszorszag osszeomlik a szankciok alatt![]()
'49, és egyet tippelhetsz, hogy melyik nemzet serege előtt.1madridista írta:'48ban vilagosnal
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:50
Nemcsak a Mandineren volt szó a nukleáris doktrína módosításáról, a 444 is írt róla: https://444.hu/2024/09/25/putyin-azt-mo ... -beveteset1madridista írta:Igen 3. Vilaghaborut kockaztatott volna jogos... most mit kockaztat?Dupla D írta:
Úgy tűnik választottak már 10 éve, de az oroszok ezt nem tartják tiszteletben, mert ellentétes a “nagyhatalmi” érdekeikkel.
Usa 56-os segítséghez annyit, hogy még Orbán Balázs is elismerte ugyanebben az interjúban, hogy a harmadik világháborút kockáztatott volna az USA ezzel. De persze ez mit érdekel téged. Csak lehessen fújni ugyanazt a követ, mint többi mandinerszökevény.![]()
maNDinERszOkEVeNY...
Anno Magyar Peter is ezzel az ukran termofoldes baromsaggal jott, amit utan korrekturazott miutan sokan kioktattak a tenyekkel. Racz Andras szimpla orosz alhirnek minositette.![]()
![]()
Szerinted mibol fogjak ujjapeiteni az orszagot ha nyernek? Kinek a penzebol? Es mennyire lesznek szuverenek utana?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:34
Tudod mit? Inkább, mint Moszkvában írt álhírekkel relativizáljam az oroszok lassan három éve tartó gyilkolászását, köztük több száz, de talán már ezer gyerekkel. Ha tévedek, még akkor is a tükörbe tudok majd nézni.1madridista írta:Inkabb elolvasod vmi fuggetlen objektiv portalon hogy ukrajna mindjart gyoz es oroszorszag osszeomlik a szankciok alattnuevo_ericco írta: Hajrá fiúk, én múltkor meguntam madridista1 orosz álhíreit cáfolni
Mindjárt hozza a mindent ütő CIA érvelést![]()
![]()
'49, és egyet tippelhetsz, hogy melyik nemzet serege előtt.1madridista írta:'48ban vilagosnal
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:31
Arra probaltam utalni hogy a jelenlegi helyzetben ez mar egy ertelmetlen haboru amin csak veszithetnek...Dupla D írta:Ők már ezt választották 10 éve. Éppen ez a ruszkik baja.1madridista írta:
Igen 3. Vilaghaborut kockaztatott volna jogos... most mit kockaztat?![]()
maNDinERszOkEVeNY...
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:28
Inkabb elolvasod vmi fuggetlen objektiv portalon hogy ukrajna mindjart gyoz es oroszorszag osszeomlik a szankciok alattnuevo_ericco írta: Hajrá fiúk, én múltkor meguntam madridista1 orosz álhíreit cáfolni
Mindjárt hozza a mindent ütő CIA érvelést![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:26
Simicska elmondta, az utolsó csepp számára az volt, amikor Orbán azt mondta neki, hogy az RTL Klubot majd megveszi neki a Roszatom.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:18
Ők már ezt választották 10 éve. Éppen ez a ruszkik baja.1madridista írta:Igen 3. Vilaghaborut kockaztatott volna jogos... most mit kockaztat?Dupla D írta:
Úgy tűnik választottak már 10 éve, de az oroszok ezt nem tartják tiszteletben, mert ellentétes a “nagyhatalmi” érdekeikkel.
Usa 56-os segítséghez annyit, hogy még Orbán Balázs is elismerte ugyanebben az interjúban, hogy a harmadik világháborút kockáztatott volna az USA ezzel. De persze ez mit érdekel téged. Csak lehessen fújni ugyanazt a követ, mint többi mandinerszökevény.![]()
maNDinERszOkEVeNY...
Anno Magyar Peter is ezzel az ukran termofoldes baromsaggal jott, amit utan korrekturazott miutan sokan kioktattak a tenyekkel. Racz Andras szimpla orosz alhirnek minositette.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:11
Igen 3. Vilaghaborut kockaztatott volna jogos... most mit kockaztat?Dupla D írta:Úgy tűnik választottak már 10 éve, de az oroszok ezt nem tartják tiszteletben, mert ellentétes a “nagyhatalmi” érdekeikkel.1madridista írta:
Valami usa eladta h jon segiteni (ugy enis hittem vna)... aztan megse jott
Ukranok most kb akozul valaszthatnak h orosz elnyomasban vags az usa gazdasagi gyarmatakent leteznek tovabb... iszonyatos mennyisegu termofoldet arusitottak ki az usanak, es kb ujjaepithetetlen allapotban vannak, ha gyoznek ha vesztenek szetesik az orszag/iszonyatos fuggosegbe kerul
Usa 56-os segítséghez annyit, hogy még Orbán Balázs is elismerte ugyanebben az interjúban, hogy a harmadik világháborút kockáztatott volna az USA ezzel. De persze ez mit érdekel téged. Csak lehessen fújni ugyanazt a követ, mint többi mandinerszökevény.
Anno Magyar Peter is ezzel az ukran termofoldes baromsaggal jott, amit utan korrekturazott miutan sokan kioktattak a tenyekkel. Racz Andras szimpla orosz alhirnek minositette.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 26., csütörtök 22:02
Soha nem ígérte az USA, hogy segíteni fognak, ez egy mítosz. Akkoriban volt valami szuezi válság is, ami jobban érdekelte őket, mint hogy mi van Magyarországon.1madridista írta:Valami usa eladta h jon segiteni (ugy enis hittem vna)... aztan megse jottHiába mondod, hogy '56 más volt. Ezzel pont nekik mondasz ellent. Ők hittek abban, hogy el lehet érni változást a nagy Szovjetunióval szemben.
Ukranok most kb akozul valaszthatnak h orosz elnyomasban vags az usa gazdasagi gyarmatakent leteznek tovabb... iszonyatos mennyisegu termofoldet arusitottak ki az usanak, es kb ujjaepithetetlen allapotban vannak, ha gyoznek ha vesztenek szetesik az orszag/iszonyatos fuggosegbe kerul
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 26., csütörtök 21:58
Anno Magyar Peter is ezzel az ukran termofoldes baromsaggal jott, amit utan korrekturazott miutan sokan kioktattak a tenyekkel. Racz Andras szimpla orosz alhirnek minositette.1madridista írta:Valami usa eladta h jon segiteni (ugy enis hittem vna)... aztan megse jottHiába mondod, hogy '56 más volt. Ezzel pont nekik mondasz ellent. Ők hittek abban, hogy el lehet érni változást a nagy Szovjetunióval szemben.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 26., csütörtök 21:44
Úgy tűnik választottak már 10 éve, de az oroszok ezt nem tartják tiszteletben, mert ellentétes a “nagyhatalmi” érdekeikkel.1madridista írta:Valami usa eladta h jon segiteni (ugy enis hittem vna)... aztan megse jottHiába mondod, hogy '56 más volt. Ezzel pont nekik mondasz ellent. Ők hittek abban, hogy el lehet érni változást a nagy Szovjetunióval szemben.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 26., csütörtök 21:34
Valami usa eladta h jon segiteni (ugy enis hittem vna)... aztan megse jottHiába mondod, hogy '56 más volt. Ezzel pont nekik mondasz ellent. Ők hittek abban, hogy el lehet érni változást a nagy Szovjetunióval szemben.
HozzászólásSzerző: füst » 2024. szeptember 26., csütörtök 21:14
Hát 48-nak és 56-nak is megvan a maga tragédiája nemde?Dupla D írta: Leírtad másodszorra is ugyanazt. Én is leírhatom még egyszer. Neked '48, és főleg '56 is hibás gondolat volt a harcosok részéről. Ezt állítod ezzel. Ez számomra szomorú és végtelenül taszító gondolat és őszintén csalódok minden emberben, aki bármilyen szinten is ezt gondolja a saját hazájáról. Legyen az bármelyik ország.
És közel sem egyenlő azzal, hogy harcolnék-e. Valószínűleg nem. De ha a saját nemzetem meg se próbál kiállni magáért, azzal egy óriási szégyent éreznék magamban, és elgyökértelenítene. Vannak az életben biztos pontok, mint a család, barátok megléte, vagy akár csak az, hogy egy focis közösséghez tartozhat, amik stabilitást adnak az ember életének. Ugyanúgy az is, hogy mindannyian tartozunk egy nemzethez.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 26., csütörtök 21:10
Ha én lennék Putyin, azt akarnám, hogy egész Európa így gondolkodjon. Ezért összefognék bizonyos ott élő politikusokkal, és ezt az üzenetet terjeszteném rajtuk és a propagandistáikon keresztül.ferni írta: balfaszabbik Orbán mehet orosz nagykövetnek, már az európai lapok is lehozták mit nyilatkozott, ez a balfasz meg fake news felkiáltással magyarázza Twitteren a bizonyítványát...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 26., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 26., csütörtök 20:44
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem