De utoljara ilyen fenyegetozes a hideghaboru alatt volt, es ha oroszorszag veszit siman benne van hogy elengedik atombombat...swfan írta:Nemcsak a Mandineren volt szó a nukleáris doktrína módosításáról, a 444 is írt róla: https://444.hu/2024/09/25/putyin-azt-mo ... -beveteset1madridista írta:
Igen 3. Vilaghaborut kockaztatott volna jogos... most mit kockaztat?![]()
(Nuklearis dokrtina modositas befigyel...)![]()
maNDinERszOkEVeNY...
![]()
![]()
Klubradio meg az objektivitas...
Szerinted mibol fogjak ujjapeiteni az orszagot ha nyernek? Kinek a penzebol? Es mennyire lesznek szuverenek utana?
Nos, ezt a Mandinernek sikerült olyan címmel kereteznie, hogy "Közölte Putyin, mikor dobják le az atombombát, már papírozzák a részleteket" (mandiner linkkel nem fogom szennyezni az oldalt, mindenki megtalálja)
Mondanom sem kell, hogy ez mennyire kimeríti a rémhírterjesztés bűntettét, ami 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Egyébként kb hetente fenyegetőznek Putyinék atombombával már 2 és fél éve folyamatosan, szóval semmi hírértéke nincs
Vagy putyin megbukik, orokose nincs, demokracia sincs, es polgarhaboru lesz egy atomhatalom teruleten...
Ez mind kockazat, nem is kicsi szerintem.
Egy percig sem irtam h elfogadhato amit az oroszok csinaltak.nuevo_ericco írta:Tudod mit? Inkább, mint Moszkvában írt álhírekkel relativizáljam az oroszok lassan három éve tartó gyilkolászását, köztük több száz, de talán már ezer gyerekkel. Ha tévedek, még akkor is a tükörbe tudok majd nézni.1madridista írta: Inkabb elolvasod vmi fuggetlen objektiv portalon hogy ukrajna mindjart gyoz es oroszorszag osszeomlik a szankciok alatt![]()
'49, és egyet tippelhetsz, hogy melyik nemzet serege előtt.1madridista írta:'48ban vilagosnal
Az usat is felelosse tettem azert ami folyik.
Es leirtam h ukrajna szempontjabol a haborunak mar semmi ertelme ezert celszeru lenne megallni. Nem azt irtam h minden szabadsagharc ertelmetlenbaz elejen jonak nezett ki ez is.
Ne adj olyan dolgokat a szamba amiket nem mondtam.