Zene
Re: Zene
NKS - Dőljetek hátra (Feat. Junky)
Beat: Felcser Máté (Punnany Massif)
Szerintem eléggé elkapták, erős track lett.
Beat: Felcser Máté (Punnany Massif)
Szerintem eléggé elkapták, erős track lett.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://m.youtube.com/watch?v=yxb_WyLUk ... xuYQ%3D%3D
4 utem angolul, persze Eminemtol!
Ugyesen osszehozta a srac.
4 utem angolul, persze Eminemtol!

Ugyesen osszehozta a srac.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, mennyire komolyan veheto eltunes lesz, de elvileg azahriah hatarozatlan idore visszavonul.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Felüdülés, hogy a popzene élvonalában ilyen albumok jönnek ki, mint a Harlequin. Erős Dusty Springfield beütés, nem túl egyedi, de jó volt hallgatni.
https://www.youtube.com/watch?v=gdzWWkDXkis
https://www.youtube.com/watch?v=gdzWWkDXkis
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Shogun - Shogun [Videóklip]
Antal, Day, Geriskillz
Zseniális, mintha szülinapom lenne úgy érzem most magam
Antal, Day, Geriskillz
Zseniális, mintha szülinapom lenne úgy érzem most magam

Hibrid-Numero Uno feat DJ Dugó
de nagy az alap meg a scratch rajta...
hiányoznak azért ezek hiába élem ezt az újvonalat is
de nagy az alap meg a scratch rajta...

hiányoznak azért ezek hiába élem ezt az újvonalat is

- 'shutterisland
ebben valoszinu igazad van, osszemostam fejben masik tucat hasonlo tortenessel.
mikor koncerteken, templomban, fesztivalon, jotekonysagi rendezvenyen, segelyosztaskor, focimeccsen tortentek ilyenek.
lenyeg, hogy a rendezetlen (onzo) tomeg veszelyes, nyilvan ha lehet, inkabb ticketmastersen allitanak mar sorba 300 ezer embert virtualisan mint 100 ezret eloben.
mikor koncerteken, templomban, fesztivalon, jotekonysagi rendezvenyen, segelyosztaskor, focimeccsen tortentek ilyenek.
lenyeg, hogy a rendezetlen (onzo) tomeg veszelyes, nyilvan ha lehet, inkabb ticketmastersen allitanak mar sorba 300 ezer embert virtualisan mint 100 ezret eloben.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hanyszor? En pontosan tudom hanyan haltak meg a tomeg miatt, de kivancsi vagyok a te szamodra is.'shutterisland írta:ma ebbol az lenne, hogy konkretan halalba taposnak egymast a tizezrek.Vissza kéne térni a jól bevált módszerre, irány a koncert helyszíne (aki tud) vagy partnercég, és ott személyesen vásárolni. Ott fizikailag be lehetne állni a sorba, akár hajnalba v odaköltözni sátorral...
hat amcsiban hanyszor haltak meg emberek csak egy black friday szintu akcioknal valo aruhazon beluli versenyfutasban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2008-ban tapostak halalra egy embert. Se azelott, se azota nem tortent ilyen
- 'shutterisland
ma ebbol az lenne, hogy konkretan halalba taposnak egymast a tizezrek.Vissza kéne térni a jól bevált módszerre, irány a koncert helyszíne (aki tud) vagy partnercég, és ott személyesen vásárolni. Ott fizikailag be lehetne állni a sorba, akár hajnalba v odaköltözni sátorral...
hat amcsiban hanyszor haltak meg emberek csak egy black friday szintu akcioknal valo aruhazon beluli versenyfutasban.
- 'shutterisland
hallottam sztorikat arrol en is, borzaszto frusztralo egyebkent.
nem arrol van szo, hogy szatyorban eltem eddig, nyilvan mindig nagy az igeny, de ez egyre brutalisabb lesz, ahogy gyarapszik a populacio.
az eddigi wembley rekord (asszem take that 8 estevel) kb 5 ora alatt ugy dolt meg, hogy a mostani 10 melle meg 10x meg tudtak volna tolteni csak mai sorbanallokbol es a holnapi general sale-re varokbol max holnap delig kb.
vagy ott van az azahriahos pelda vagy az epp az eb meccses mizeriak.
amilyen gyorsan be tud lelkesedni az ember, olyan gyorsan pofan is vagja a rideg valosag.
holnap amugy gondolom eljatszom ugyanezt ricky gervaissel is, kari ajandek lenne, 1000 fos szinhazba kellene jegyet halaszni, gondolom vagy 3 ezren beallnak a sorba indulaskor.
nem arrol van szo, hogy szatyorban eltem eddig, nyilvan mindig nagy az igeny, de ez egyre brutalisabb lesz, ahogy gyarapszik a populacio.
az eddigi wembley rekord (asszem take that 8 estevel) kb 5 ora alatt ugy dolt meg, hogy a mostani 10 melle meg 10x meg tudtak volna tolteni csak mai sorbanallokbol es a holnapi general sale-re varokbol max holnap delig kb.
vagy ott van az azahriahos pelda vagy az epp az eb meccses mizeriak.
amilyen gyorsan be tud lelkesedni az ember, olyan gyorsan pofan is vagja a rideg valosag.

holnap amugy gondolom eljatszom ugyanezt ricky gervaissel is, kari ajandek lenne, 1000 fos szinhazba kellene jegyet halaszni, gondolom vagy 3 ezren beallnak a sorba indulaskor.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vissza kéne térni a jól bevált módszerre, irány a koncert helyszíne (aki tud) vagy partnercég, és ott személyesen vásárolni. Ott fizikailag be lehetne állni a sorba, akár hajnalba v odaköltözni sátorral... 
Pár ilyen gigamega koncertre mentem volna csak el, de előre sejtettem, hogy esélytelen a dolog. BL, EL, eb/vb selejtezőkor hasonló a helyzet, csak kicsiben.

Pár ilyen gigamega koncertre mentem volna csak el, de előre sejtettem, hogy esélytelen a dolog. BL, EL, eb/vb selejtezőkor hasonló a helyzet, csak kicsiben.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Zidane, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hasonloan jártam 1-2 hete Imagine Dragons londoni koncertjével.
feliratkoztam presalesre, 15k előttem a sorban, 7k nal szerverek lefagytak. 1.5h várakozás után sorrakerultem,de persze nincs elérhető jegy. vip/nemvip semmi.
masnap general sales. szituacio ugyanez. 15k ember elottem a sorban. 2.5knal szerverek túlterhelve. pop up chat ablak: bla bla turterheltseg bla bla de uj koncert datum hozzáadva.
masodik reggel beálltam az uj datum sorba is... mire sorra jutottam nincs elérhető jegy. a hozzaadott gighez meg nem volt meg opció se jegyet kiválasztani.
Akko" most wtf...
feliratkoztam presalesre, 15k előttem a sorban, 7k nal szerverek lefagytak. 1.5h várakozás után sorrakerultem,de persze nincs elérhető jegy. vip/nemvip semmi.
masnap general sales. szituacio ugyanez. 15k ember elottem a sorban. 2.5knal szerverek túlterhelve. pop up chat ablak: bla bla turterheltseg bla bla de uj koncert datum hozzáadva.
masodik reggel beálltam az uj datum sorba is... mire sorra jutottam nincs elérhető jegy. a hozzaadott gighez meg nem volt meg opció se jegyet kiválasztani.
Akko" most wtf...

We're Real Madrid - and being successful is part of our DNA. -Toni Kroos
- 'shutterisland
ez volt az utolso, elhetetlen szar bolygo.
es nem csak azert, mert shutter nem kapott jegyet.
es nem csak azert, mert shutter nem kapott jegyet.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mozgasd az egeret, mintha dolgoznál.
van hozzá progim/appom, ha érdekel
van hozzá progim/appom, ha érdekel

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
na, 45k ember volt elottem a sorban, mikor kb 10k volt mar csak hatra, mar jott az alert, hogy minden fele hely extremely limited avability, oke, hozzam kerult a sor, kidobott az app "inaktivitas" miatt, a sor vegere, 135k ember.
mi a szar ez.
mi a szar ez.

- 'shutterisland
de elhittem, hogy agyfasz lesz, de erre meg en sem szamitottam.
kiaruljak a wembleyt 10x par ora alatt ugy 1 evre elore.
kiaruljak a wembleyt 10x par ora alatt ugy 1 evre elore.

Én szóltam, nem hitted el.