Ahhoz az időszakhoz hasonlitottam amióta rezsicsokkentes vanswfan írta:Ja, jó hogy nem a 90-es évekhez hasonlítodEl Sie7e írta:
2022 január februári adatokkal indokolni, hogy a "háboró előtti szinthez képest" olcsóbb most a földgáz, teljesen fals
2021 második felétől már az oroszok kezdték csökkenteni a gázszállításokat, folyamatosan ment felfelé az ára a TTF-en is a gáznak
én a 2012-2021 időszakra gondoltam, hogy akkor volt 15 euró körül a gáz ára a TTF-en, ez egy elég hosszú időszak, amihez lehet hasonlítani, nem egy geopolitikai vitákkal már erősen terhelt 2 hónapból kell kiindulni, amikor már mindenki beárazta, hogy háború lesz![]()
az áram áráról te magad is tudsz tájékozódni a HUDEX oldalán
Mindenki beárazta, csak a Fidesz nemugyebár "Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt a hülye is tudja"
![]()
Ha kb 10 évig egy energia hordozó ara stabil, majd 2021-2022 fordulóján hirtelen a 3-4szeresere ugrik, akkor az azért jelez valamit
Egyébként ha már itt tartunk, te miért 2022 január februárhoz hasonlitottad? Van ennek valami alapos indoka? Valtozott akkor valamit pl a rezsicsokkentes rendszere? Vagy csak ez támasztja alá azt a narratíváját amit szeretnél alátámasztani?
Soha nem hasonlítunk egy kiragadott időszakhoz semmit hanem hosszabb trendeket, tendenciákat veszünk alapul
Nem igazán ertem ha 15 euró körül volt a földgáz ara 10 évig akkor miért ne lehetne ahhoz hasonlítani
Majd amikor most 37 euró akkor szerinted már a korábbi árszint alatt van