még nem láttam a beszélgetést, de feltételezem a drága rezsit felhozhatta ezek szerint (amit már korábban is hallottam tőle, ezt támasztotta alá azzal, hogy mekkora profitot ért el az mvm az első félévben, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy ezt nem az egyetemes =lakossági szolgáltatáson érte el az mvm, hanem a versenypiacon illetve a külföldi tevékenységével, ami piaci alapú, nem rögzített áron nyújtott szolgáltatásokat fed le)nzooli93 írta:Itt most konkrétan csak arra gondoltam,hogy sokan most is szukosen jonnek ki honap vegen,es ez mellé jon majd a futes szamla,meg az influenza szezon,gyogyszerek,stb. Sokaknak ez nehezebb idoszak az évben,es arra gondoltam,hogy ha elkapnak egy ilyen beszédet,hatha naluk is atkapcsol valamit. Ezert gondolom fontosnak az onismetlest. Foleg,olyan platformon,ahol eddig csak azt lathattak,hogy bulizik,meg telefont dobal a vizbeEl Sie7e írta:
azért ezt a drága a rezsi témát kifejthetnéd bővebben![]()
érdemes megnézni a valós számokat, eu-s összevetésben hogy állunk a rezsidíjak terén
még a magasabb árú felhasználást is beleszámolva a hátsó harmadban vagyunk bőven