Politika
-
Re: Politika
Az önismétlés a politika alapja, hogy megragadjon az üzenet az emberekben. A mindennapi életben nem igazán hasznos, sőt, sokszor az a szimpatikus, ha valaki képes beismerni hibáit, változtatni a nézetein valamennyit, stb. Na a politikában ennek az ellenkezője igaz. Ha valaki nagyon csapong, neadjisten elismeri, hogy tévedett, akkor a tömeg számára hiteltelenné válik.
Az öszödi beszéddel sem az volt a baj, hogy a Fletó lekurvázta az országot, hanem hogy szépen sorban mindent beismert, az emberek beláttak a függöny mögé.
Az öszödi beszéddel sem az volt a baj, hogy a Fletó lekurvázta az országot, hanem hogy szépen sorban mindent beismert, az emberek beláttak a függöny mögé.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Itt most konkrétan csak arra gondoltam,hogy sokan most is szukosen jonnek ki honap vegen,es ez mellé jon majd a futes szamla,meg az influenza szezon,gyogyszerek,stb. Sokaknak ez nehezebb idoszak az évben,es arra gondoltam,hogy ha elkapnak egy ilyen beszédet,hatha naluk is atkapcsol valamit. Ezert gondolom fontosnak az onismetlest. Foleg,olyan platformon,ahol eddig csak azt lathattak,hogy bulizik,meg telefont dobal a vizbeEl Sie7e írta:azért ezt a drága a rezsi témát kifejthetnéd bővebbennzooli93 írta:
Év közepéig en is neztem minden tartalmat,de az onismetles miatt hagytam abba a napi szintű követést,meg bele is faradtam a politika témába,nem szoktam benne lenni, idén kezdtem el(gondolom mint sokan masok is), de ugy gondolom hogy muszaj neki onismetelni. Jön az ősz, a fűtési szezon,a drága rezsi a drága élelmiszer mellé. Most lehetne majd megfogni azokat akik az éhhalál szélén is Viktoroznak. Hátha csak minden 4-5.,ha meglat egy ilyen monológot, miközben egy szobat fűt,es a legolcsóbb felvagottat eszi,akkor talán atgondolja. Vagy naiv vagyok? Lehet..![]()
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
biztos fent lesz 1-2 órán belül MP yt csatornáján, illetve fb-re is osztani fogjaswfan írta:Valaki biztos rögzítette MP stábjából, ha az M1 nem is, ő valszeg fel fogjaBerti írta: Valahol visszanézhető? Gondolom youtubera nem fogják feltolni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Valaki biztos rögzítette MP stábjából, ha az M1 nem is, ő valszeg fel fogjaBerti írta: Valahol visszanézhető? Gondolom youtubera nem fogják feltolni
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
azért ezt a drága a rezsi témát kifejthetnéd bővebbennzooli93 írta:Év közepéig en is neztem minden tartalmat,de az onismetles miatt hagytam abba a napi szintű követést,meg bele is faradtam a politika témába,nem szoktam benne lenni, idén kezdtem el(gondolom mint sokan masok is), de ugy gondolom hogy muszaj neki onismetelni. Jön az ősz, a fűtési szezon,a drága rezsi a drága élelmiszer mellé. Most lehetne majd megfogni azokat akik az éhhalál szélén is Viktoroznak. Hátha csak minden 4-5.,ha meglat egy ilyen monológot, miközben egy szobat fűt,es a legolcsóbb felvagottat eszi,akkor talán atgondolja. Vagy naiv vagyok? Lehet..halamadrid írta:
Kezd kicsit isegesíteni az önismétlés, de végülis miért mondana mást? Jó, ha az M1 nézőinek 2%-a nézi az ATV-t, vagy egyáltalán olvas bármilyen nem kormánypárti médiumot.
Szépen megsemmisítette, összességben jó volt hallgatni.
9/10

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
A rádiós szereplésnél már keményebb volt a riporter
ott érzésem szerint MP is kicsit felk*rta magát

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az volt a főcél, hogy kihozzák belőle az állatot. egész jól tartotta magát.
semmi újat nem mondott, de sajnos ez a valóság. plusz a hallgatóság most azért nagyban más volt.
semmi újat nem mondott, de sajnos ez a valóság. plusz a hallgatóság most azért nagyban más volt.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Valahol visszanézhető? Gondolom youtubera nem fogják feltolni
- nzooli93
Év közepéig en is neztem minden tartalmat,de az onismetles miatt hagytam abba a napi szintű követést,meg bele is faradtam a politika témába,nem szoktam benne lenni, idén kezdtem el(gondolom mint sokan masok is), de ugy gondolom hogy muszaj neki onismetelni. Jön az ősz, a fűtési szezon,a drága rezsi a drága élelmiszer mellé. Most lehetne majd megfogni azokat akik az éhhalál szélén is Viktoroznak. Hátha csak minden 4-5.,ha meglat egy ilyen monológot, miközben egy szobat fűt,es a legolcsóbb felvagottat eszi,akkor talán atgondolja. Vagy naiv vagyok? Lehet..halamadrid írta:Kezd kicsit isegesíteni az önismétlés, de végülis miért mondana mást? Jó, ha az M1 nézőinek 2%-a nézi az ATV-t, vagy egyáltalán olvas bármilyen nem kormánypárti médiumot.Kercsó írta: MP nagyon éli a köztévét![]()
9/10
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kezd kicsit isegesíteni az önismétlés, de végülis miért mondana mást? Jó, ha az M1 nézőinek 2%-a nézi az ATV-t, vagy egyáltalán olvas bármilyen nem kormánypárti médiumot.Kercsó írta: MP nagyon éli a köztévét![]()
9/10
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
MP nagyon éli a köztévét

#whatisyourexcuse
Magyar Péter válasza a Vogel Evelin ügyre
Az az aláfestő zene meg ahogy mondja....
"A fidesz luxusa a ti mindennapi küszködésetek..."
Az az aláfestő zene meg ahogy mondja....

"A fidesz luxusa a ti mindennapi küszködésetek..."
Durva mennyire fosnak a tüntetésektől, inkább hagyják MPt szerepelni.'shutterisland írta: na mp reggel m1 aztan kossuth radio.![]()
Persze ha belegondol az ember, akkor lehet ez kevesebb emberhez jut el ez a 20-30 perces beszélgetés az M1en, mint egy tüntetés.
Aztán lehet lett valami Rogán tarsolyában és holnap rázúdítják MPre.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Az fincsi lesz

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na mp reggel m1 aztan kossuth radio.

Dübörög a szatelitpárt. https://www.youtube.com/watch?v=1gTXukeUhgc
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Apja állami óriásbizniszéről kérdeztük Orbán Viktort
De ugye ez nem fontos, csak hogy Evelinkével ordibált a Petya...
Na az aztán sorsdöntő az ország sorsával kapcsolatban
De ugye ez nem fontos, csak hogy Evelinkével ordibált a Petya...

Na az aztán sorsdöntő az ország sorsával kapcsolatban

Konkrétan nem engedték őket anno elválni először baszki...
Komédia.
https://24.hu/belfold/2024/09/24/dezsi- ... iltakozas/
Tegnap Győrben is nagy volt a buli, hányinger.

Komédia.
https://24.hu/belfold/2024/09/24/dezsi- ... iltakozas/
Tegnap Győrben is nagy volt a buli, hányinger.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
„Valami véget ér, valami fáj”.ferni írta: Itt meg színtiszta haszonlesés volt a cél, ezért is szopta vissza magát ez a golddigger ribi a partizán interjú után.
De viccet félretéve teljesen igazad van. Választani kell a "Gennyes tus és redvás szendvics" között
Aki szerint kell bármiféle morális elvárásokat támasztani egy politikus felé az csak hátráltatja a forradalmat.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
A válás nem tréfa
Főleg ha a feleséged az igazságügyi miniszter.
Erkölcsi szempontból pedig valamennyi felmentést ad, hogy egyértelmű bűncselekményről beszél a miniszter (volt) feleséged. A nyilvánosságra hozáson lehet moralizálni, de amint belépsz a politikába, ott válik feleslegessé.

Főleg ha a feleséged az igazságügyi miniszter.
Erkölcsi szempontból pedig valamennyi felmentést ad, hogy egyértelmű bűncselekményről beszél a miniszter (volt) feleséged. A nyilvánosságra hozáson lehet moralizálni, de amint belépsz a politikába, ott válik feleslegessé.