kozbem eric - casado - torre kozeppalya.
emlekszem, mikor olmot megvettuk, ugy tunt, tultelitett a poszt erre ilyen trio megy ki ma.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 25., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 25., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. szeptember 25., szerda 19:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 25., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 25., szerda 18:49
már az Arsenal óta potya kapus. Vannak nagy védései de olyan szó szerint potyákat is kap ami nem az, hogy csinálhatta volna jobban hanem átmegy a kezei között meg felszed egy labdát és átmegy a kezén és a lábai között. potyázik.magnus666 írta:tldr-ben írd már le miért. én nem követtem a pályafutását, de nem lehet rosszabb a pinto-jorquera vonalnál.'shutterisland írta: es en amugy sem tartottam soha a legstabilabb kapusnak.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. szeptember 25., szerda 18:38
tldr-ben írd már le miért. én nem követtem a pályafutását, de nem lehet rosszabb a pinto-jorquera vonalnál.'shutterisland írta: es en amugy sem tartottam soha a legstabilabb kapusnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 25., szerda 18:14
pont erre gondoltam, fejben visszavonult, most meg hirtelen vissza kell porogni mentalisan a topszintre, koltozni, stb, es en amugy sem tartottam soha a legstabilabb kapusnak.Mentálisan jobban ott kell lenni
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 25., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 25., szerda 18:05
Kapusoknál nem akkora cink ez.'shutterisland írta: az jo lesz a swimming pool meg koktelbar mellol osszeszedve.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 25., szerda 17:56
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 25., szerda 17:39
szép gondolat, hogy az ősz nem számít de azért csak nyerni kell a meccseket. az se biztos, hogy potya Wojcech így nyuggerből jó lesz. elég lutri ez.ferni írta:Ősz úgyis mindegy, tavaszra tudják regisztrálni.RaúlCF írta: bl-ben így is csak Pena védhet. érdekes lesz, hogy előtte bajnokin bedobják e illetve milyen állapotban lesz tudva, hogy nem bíznak benne.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 25., szerda 17:20
Ősz úgyis mindegy, tavaszra tudják regisztrálni.RaúlCF írta: bl-ben így is csak Pena védhet. érdekes lesz, hogy előtte bajnokin bedobják e illetve milyen állapotban lesz tudva, hogy nem bíznak benne.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 25., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 25., szerda 17:07
Legjobb opciót választották szerintem.gutihaz14 írta: Wojciech Szczesny to Barcelona, here we go! Deal in place for Polish goalkeeper to join as free agent.
Szczesny will come out of retirement to sign for Barça and replace ter Stegen on one year contract.
Medical tests will take place in Spain in the next days.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 25., szerda 17:04
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 25., szerda 9:19
Azert nem erted, mert Realos fejjel gondolkozol. Szamukra ez a legnagyobb buszkeseg, hogy bizonyos panel mondatokat kimondathassanak vele.nzooli93 írta: Meg Barcat se értenem amugy, egy Realba bl triplazo kapust akarnak iden elsőszámúnak? Oke, kényszer helyzet stb,de akkor is na...
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 25., szerda 9:14
Szerintem sima fricskának szánnák.nzooli93 írta: Meg Barcat se értenem amugy, egy Realba bl triplazo kapust akarnak iden elsőszámúnak? Oke, kényszer helyzet stb,de akkor is na...
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 25., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 25., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 25., szerda 9:03
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem