Minden pofon jó helyre megy.realbeckham írta: Birom ezt a hehe vs atesz párost. A clasico ehhez képest gyerekes versengés.
Mint a borsó meg a héja. Rohadt jók vagytok![]()
![]()
Adnék egy ilyen podcast szerű vita musort.

HozzászólásSzerző: füst » 2024. szeptember 25., szerda 15:00
Minden pofon jó helyre megy.realbeckham írta: Birom ezt a hehe vs atesz párost. A clasico ehhez képest gyerekes versengés.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 25., szerda 14:46
99%,hogy gatyamano.Bencze írta:Kettonull gatyesz lenne?realbeckham írta: Birom ezt a hehe vs atesz párost. A clasico ehhez képest gyerekes versengés.
![]()
Adnék egy ilyen podcast szerű vita musort.eddig nem tudtam ki ez a hehe fact checker
Azert ez a tegnapi Vazquez Vallejo Garcia harmas a vedelemben eleg alsohazi csapat benyomasat keltette
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 25., szerda 14:35
Kettonull gatyesz lenne?realbeckham írta: Birom ezt a hehe vs atesz párost. A clasico ehhez képest gyerekes versengés.
![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 25., szerda 13:28
Mintha csak a néger Suarezt látnámkettonull írta:https://x.com/JasperZiggle/status/1838689501272772806hehetheoriginal írta:
zseni, hogy te mindig tudod kinek mi jar a fejeben, es hogy gondolta, mit akart
![]()
nem am hogy az esemenyek alapjan objektiv velemenyt mondani![]()
![]()
Az bizony, objektivitás
Csak felemelte a lábát, hogy védje magát az ütközéstől
Értem hogy eye-test brazil, aki mutatja az ujját a többi b kategóriás brazilnak, de ez attól még tiszta tökönrúgás. Megint a valósággal próbálsz szembemenni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 11:49
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 25., szerda 11:42
https://x.com/JasperZiggle/status/1838689501272772806hehetheoriginal írta:
zseni, hogy te mindig tudod kinek mi jar a fejeben, es hogy gondolta, mit akart
![]()
nem am hogy az esemenyek alapjan objektiv velemenyt mondani![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 11:15
ott nem ertek egyet, egyertelmu, hogy a bironak pofazott kozvetve, csak a kozonsegnek mondta, nyilvan hogy a sargalapot elkerulje, de a birot szidta/a dontesevel nem ertett egyet (szepen fogalmazva)Vini sárgájáról mit írnak? Mert egyértelműen a nézők felé beszélt, ő is ezt mondta a sárgája után a bírónak.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 25., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 11:02
kettonull írta:Nem hiszem, hogy erről lenne szó.Halfkey írta: Tudom hogy te állandóan nyomod a fotelből a szemet szemért macho módit, de ez nem magánélet hanem futballpálya.
Bebeszél magának megint egy valósággal ellentétes dolgot.
Mint amikor nem tanítható zsenialitás volt, hogy rárúgta helyezetlenül kontra közben és Nübel bakizott egy nagyot.
rendes vilagban ilyen gyoker minimum iden nem fujhatna mar tobb meccset az elso osztalyban.- Luka Modrić got a yellow card for the following reason: For making technical observations on one of my decisions.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 25., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 25., szerda 10:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 8:33
hagyjuk mar....Pad'em írta:https://x.com/TomyKulo/status/183869136 ... IFOOA&s=19dzsi91 írta: Nekem ez miért maradt ki valaki dobjon egy videót róla.
Nem volt nehéz megtalálni, összes Barcás oldalon kinn van a videó![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 25., szerda 8:27
https://x.com/TomyKulo/status/183869136 ... IFOOA&s=19dzsi91 írta: Nekem ez miért maradt ki valaki dobjon egy videót róla.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 25., szerda 8:15
Nekem nem a zseniális jutott először eszembe...nem kellett volna az időt húznia, pofázással megint beszednie egy sárgát és akkor elmennének ezek a színházba való gesztusok. Nem véletlenül kapta el valaki egyből az edzői stábból és cibálta le. Az ilyen hülyeségeit kellene mellőzni és akkor a világ állva tapsolná Őtdzsi91 írta: Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis voltbíró egy fasz, johet a matrac
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 25., szerda 0:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. szeptember 24., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 23:19
Igen arra mutogatott szerintem is, de egy ilyen meccs után talán csendben kellene maradni amikor- ha jól számolom - 3 sárgát kaptunk csak reklamálásért a játékosai meg ingyen darálhatnak. Pofám leszakad.Pad'em írta:Gondolom az Endrickes incidensen pörgött ennyire.Tjacks írta: Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???
Hányok a sporiktól, én tuti nem lennék már pályán egy ilyen meccsen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 24., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 24., kedd 23:12
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem