Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

nuevo_ericco

Re: Politika

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 25., szerda 13:37

A válás nem tréfa :mrgreen:
Főleg ha a feleséged az igazságügyi miniszter.

Erkölcsi szempontból pedig valamennyi felmentést ad, hogy egyértelmű bűncselekményről beszél a miniszter (volt) feleséged. A nyilvánosságra hozáson lehet moralizálni, de amint belépsz a politikába, ott válik feleslegessé.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 25., szerda 13:31

MPnél, hogy felvett bármit is egy ellenreakció volt arra, hogy úgy működik az állam, mint egy maffia, hogy védje magát vagy akár a csaladját, őt is baszogatták folyton.

Itt meg színtiszta haszonlesés volt a cél, ezért is szopta vissza magát ez a golddigger ribi a partizán interjú után.

Nem azt mondom, hogy a fent felsoroltak felmentik MPt, de ne hasonlítsuk már össze légyszi.

De megint oda lyukadunk ki, hogy az egyik egy országot dönt romba 14 éve és magyar emberek életével játszik, a másik meg felvesz egy egyértelmű bűntényt, ami alapján más országokban kormányok állnának fel és akkor de köcsög a Peti.

Itt egy idevágó komment:
Teljesen hiheto az interju, kb ilyen csavonak kepzelem MP-t, de ez mit sem szamit. Őt itt csak pörölynek hasznaljuk, az a lenyeg, hogy elinditson egy valtozast. Orbant csak egy hasonlo Orbanszeru emberrel lehet eltakaritani, a bosszu raadasul meg segit is. Aztan ezt az MP -t szepen ki kell iktatni, egy nyugodt erovel, egy pragmatikus, szakemberrel, kb mint a lengyeleknel Tusk, vagy amilyen Bajnai volt
Senki nem mondja, hogy MP lesz itt az országunkat felvirágoztató ember, de bizony össze kell tennünk a két kezünket, hogy valaki alatt volt legalább fasz 14 év alatt először és el akarja ezeket takarítani.

Leszarom hogy miért, leszarom hogy hogy, de ezeknél lehetetlen rosszabbnak lenni.

De ha MP a világ legszarabb embere és önző célokból csinál hangfelvételeket meg veri az asszonyait meg egy nárcisztikus pöcs, akkor sincs jobb opciónk, mert így is szintekkel van a fideszhez képest.

Hogy egy másik kommentet idézzek:
Milyen szerencse, hogy nem randizni készülök MP-vel.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 25., szerda 13:24

Az amúgy megvan, hogy a csaj Vogel Soma (vízilabda) testvére?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 25., szerda 13:21

'shutterisland írta: mp fb :
Evelin a barátnőm volt, szívből szerettem. 2023 áprilisa óta támogattam őt anyagilag. Akkor is amikor nem voltunk együtt és senki nem segített neki.
Sokat tanultunk egymástól, elhitette velem hogy viszontszeret, olyannyira, hogy azt gondoltam, hogy vele szeretném leélni az életemet. Amikor azonban megkértem a kezét, hirtelen kilépett az életemből.

Hónapokkal később bukkant csak fel, közvetlenül a Partizános interjú után, ő maga keresett fel, azzal hogy mégis szeretne velem újra összejönni. Hittem neki.

Az tavaszi turbulens időszakban komoly nyomás nehezedett rám, szerettem volna, ha van valaki mellettem, akiben bízhatok, aki támogat. Tudta hogy milyen terhelés alatt vagyok, de amikor valóban szükségem lett volna rá, nem volt mellettem. Ebben az időszakban is én tartottam el, én fizettem a lakását. Ekkor kezdett világossá válni számomra, hogy Evelin nem velem akar lenni, hanem csak lehetőséget látott bennem. Ahogy mondta, soha nem volt ilyen közel a “first lady” pozícióhoz. Mikor szakítottunk, akkor vált teljesen nyilvánvalóvá számunkra, hogy mi motiválta igazából a velem való kapcsolatában.
A volt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nem csak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget.

Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az indexen megjelent hazug propaganda interjút.

A kapcsolatunknak nem úgy és nem azért lett vége, ahogy az interjúban elhangzott, hanem a fenyegetései miatt, illetve azért, mert rájöttünk arra, hogy Evelin hang- és képfelvételeket készített a velem és a párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról. A Fidesszel kötött piszkos megállapodásának részét képezi a hang- és képfelvételek átadása is.
Amikor pár hete Radnai Márk alelnökkel szembesítettük Evelint azzal, hogy több forrásból tudomásunk van az állampárttal kötött undorító, az orosz titkosszolgálatokat meghazudtoló megállapodásáról és arról, hogy 11 órányi felvételt adott át Kubatovéknak, meglepődött, de semmit nem tagadott.

Evelint a történtek és a fenyegetései ellenére az utolsó pillanatig meg akartuk óvni a büntetőjogi és politikai következményektől. Megkértük, hogy próbáljon kifarolni a Fidesz vezetésével megkötött megállapodásból, de ő láthatóan másképp döntött.

Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál. Milyen érdekes, hogy valakinek eszébe jut annak a propagandának interjút adni, amely tavasszal egy hónapon keresztül gyalázta a saját édesanyját…

Sokszor hittük azt, hogy a Fidesz eddigi tetteinél nincs lejjebb, de mindig alulbecsüljük őket. Most, hogy a saját felméréseik szerint a TISZA Párt utolérte őket a népszerűségi listán újabb Tónika Show-t rendeztek.

Innen is üzenjük Rogán Antalnak, Kubatov Gábornak és a gazdájuknak, Orbán Viktornak, hogy nem ijedünk meg a stázi módszerektől sem és bármit is tesznek, bármilyen maffia módszerhez nyúlnak is, mi akkor is lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és magyar emberek millióival közösen építünk egy békés, igazságos és élhető Magyarországot.

Október 5-én találkozunk a közmédiának csúfolt propagandagyár előtt!

ui.: Vogel Evelin nem az első és nem is az utolsó, aki anyagi hasznot láthat abban, hogy az állampárttal összejátszva az én hitelességem és a demokratikus törekvéseinket tönkretegye. Nagyon szerettem Evelint. Óriási csalódás amit tett. De ami nem öl meg, az megerősít.
Ez azért nagyon kemény. Miféle aljas ember az, aki kb. "orosz titkosszolgálati/stasi" módszerekkel felvételt készít élete párjáról és azzal zsarolja, hogy nyilvánosságra hozza?
Szegény Magyar Péter nagy szívét használták ki. De nem számít, lépésről lépésre lebontja a rendszert és vége lesz a titkos felvételek korának. Félnek😎🤣🤣🤣
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 25., szerda 13:14

kiserik írta: Nézd meg a kötcsei nyilatkozatot. Természetesen, őzés, krákogás, ficergés nélkül adta azokat a válaszokat, amik azt mutatják, hogy itt minden fasza.
A kényelmetleneket pedig olyan bullshiteléssel kerülte ki, amelyek a versenyszférában azonnali kirúgással járnának, ha valakit kérdőre vonnak valamiért.
kiserik írta: hogy egy miniszterelnök nem személyesen foglalkozik minden egyes lófasz üggyel az országban és azon kívül?
Nálunk az igazgatónak sincs fingja arról, hogyan működik részleteiben a pénzügy, de ha valami nagy balhé van, ugyanúgy előveszik őt is, hiszen valamilyen rálátásának kéne lennie a dolgokra, mert a felelősség az övé.
Szóval két választás van, vagy tud ezekről, és hagyja, vagy teljesen hülyére veszik a saját emberei. Mindkét esetben az övé a felelősség, és csak az alkalmatlanságát bizonyítják.
A családja és közvetlen környezetének gazdagodását pedig már ne hesegessük el ilyen naívan.

Ha nem tudja az ország legnagyobb hatalmával járó pozíciójából elkerülni ezeket az égbekiáltó dolgokat, néha tudomást sem vesz róluk, akkor adja át másnak a pozíciót, akár párton belül is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 25., szerda 13:03

h3x0r írta:
Berti írta: Ebben én is látom realitást, hogy a főni valóban nincs tisztában azzal, hogy mi történik az országban valójában. A kis nyomógombos telefonján biztos nem hírportálokat pörget, illetve ha sajtótermék is jut el hozzá akkor is biztos a propaganda, amiről tudjuk hogy mennyire ferdít.

Ez persze rohadtul nem menti fel, mert az ő dolga lenne olyan emberekkel körülvenni magát, akik 1-jól végzik a munkájukat, 2-transzparensen tájékoztatják az ország és közélet alakulásáról.
Szegeny csak jot akar az orszagnak, viszont ezek a csunya emberek korulotte becsapjak, kihasznaljak es csak a sajat hasznukat nezik. Gondolom mikor az apjanal meg a lanyanal jar, akkor is mindig racsodalkozik, hogy amig neki alig van barmi megtakaritasa a szolid fizetesebol, addig a csaladjanak milyen jol megy. Azt meg elhiszem, hogy valaki 8-10 eve beszop.. ize ni, elhitte, hogy szegeny biztos semmirol nem tud, szoljon mar neki valaki arrol, hogy mit muvelnek a "baratai", de hogy 2024-ben is...
Muszálj ezt? Senki nem mondott ilyeneket. Lehetne egy picit gondolkodni is, nem? Olyan hihetetlen, már már propaganda, hogy egy miniszterelnök nem személyesen foglalkozik minden egyes lófasz üggyel az országban és azon kívül? Még MP is azt mondta, hogy megvannak a különböző felelősek, akik intézik a dolgokat és jelentenek.

Nézd meg a kötcsei nyilatkozatot. Természetesen, őzés, krákogás, ficergés nélkül adta azokat a válaszokat, amik azt mutatják, hogy itt minden fasza.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 25., szerda 12:49

h3x0r írta: Szegeny csak jot akar az orszagnak, viszont ezek a csunya emberek korulotte becsapjak, kihasznaljak es csak a sajat hasznukat nezik. Gondolom mikor az apjanal meg a lanyanal jar, akkor is mindig racsodalkozik, hogy amig neki alig van barmi megtakaritasa a szolid fizetesebol, addig a csaladjanak milyen jol megy. Azt meg elhiszem, hogy valaki 8-10 eve beszop.. ize ni, elhitte, hogy szegeny biztos semmirol nem tud, szoljon mar neki valaki arrol, hogy mit muvelnek a "baratai", de hogy 2024-ben is...
Mint a legtobb aktuálpolitikai dolog, kifejezés, propagandapanel, ez sem ma lett kitalálva.
"Ha Sztálin elvtárs tudna róla, biztos nem hagyná."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 25., szerda 12:40

Berti írta: Ebben én is látom realitást, hogy a főni valóban nincs tisztában azzal, hogy mi történik az országban valójában. A kis nyomógombos telefonján biztos nem hírportálokat pörget, illetve ha sajtótermék is jut el hozzá akkor is biztos a propaganda, amiről tudjuk hogy mennyire ferdít.

Ez persze rohadtul nem menti fel, mert az ő dolga lenne olyan emberekkel körülvenni magát, akik 1-jól végzik a munkájukat, 2-transzparensen tájékoztatják az ország és közélet alakulásáról.
Szegeny csak jot akar az orszagnak, viszont ezek a csunya emberek korulotte becsapjak, kihasznaljak es csak a sajat hasznukat nezik. Gondolom mikor az apjanal meg a lanyanal jar, akkor is mindig racsodalkozik, hogy amig neki alig van barmi megtakaritasa a szolid fizetesebol, addig a csaladjanak milyen jol megy. Azt meg elhiszem, hogy valaki 8-10 eve beszop.. ize ni, elhitte, hogy szegeny biztos semmirol nem tud, szoljon mar neki valaki arrol, hogy mit muvelnek a "baratai", de hogy 2024-ben is...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 25., szerda 12:10

Nem volt itt hosszutavu terv semmilyen szektorban. Csak a pillanat uralasa es a kovetkezo valasztas megnyerese barmi aron. Ha 2010-ben elkezdtek volna egy nemzetstrategiat pl. oktatasban mara ez mar kokemenyen fialna, hiszen lassan felnone egy teljes nemzedek, aki modernizalt rendszerben tanulhatott volna. Ugyanez igaz az egeszsegugyre es a MAV-ra. A gazdasagrol es fenntarthatosagrol mar nem is beszelve. Ezek egnek most vissza rajuk vegervenyesen. Nem lehet 1.5 ev alatt hirtelen szemelyi valtozasokkal megoldani amit elmulasztottak 14 eve. Teljesen mindegy milyen infokat mutatnak a foninek, nem ezen mulik a dolog.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 25., szerda 12:06

Látom Vogelnél is pénz áll a házhoz. :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 25., szerda 12:06

Pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy rég volt már ellene komolyabb lejáratókampány. Így, az árvíz elvonulása után az időzítés is érthető.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. szeptember 25., szerda 11:56

Ebben én is látom realitást, hogy a főni valóban nincs tisztában azzal, hogy mi történik az országban valójában. A kis nyomógombos telefonján biztos nem hírportálokat pörget, illetve ha sajtótermék is jut el hozzá akkor is biztos a propaganda, amiről tudjuk hogy mennyire ferdít.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 25., szerda 11:48

BlancoMark írta:
swfan írta: Ez sem semmi: https://www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-k ... 30876.html

Na, lehet akkor figyelni, hogy kik távoznak a fontos pozikból a kövi időszakban. Felkészül Szíjjas és Semjén? :mrgreen:
Ezzel elkestek kb 8-9 evet. Az allampart utolso erolkodeseit latjuk, Orban nem erti mar a modern vilagot es a fiatalokat.
Én ezt nem így látom. Én azt a narratívát hiszem, hogy OV gyakorlatilag csak külpolitikával foglalkozik és a helytartói ilyen olyan statisztikákkal mutatják neki, hogy milyen jól végzik a dolgukat. Most, hogy ömlik a szar, visszatért és megpróbálja rendbe rakni az egész cirkuszt.
swfan írta:
Btw, örülsz, kiserik? https://telex.hu/belfold/2024/09/24/had ... rmanymedia

De ugye állítólag a Telex elhallgat mindent. Talán csak nem akartak félinformációkra hivatkozva írogatni összevissza
Miért örülnék? Már tegnap olvastam a cikket. Semmi extra. Miután már mindenhol lecsengett a téma, megírnak egy szemlét, majd a végén egy kis mocskolódás Hadházy felé, úgy Péteresen.
ikelemen5 írta: Magyar Péter exe, Vogel Evelin exluzív interjút adott az indexnek :fpalm:
Itt van e.
Legalább nem az origónak.
A csaj rendkívül irrítál engem, 25 másodperc után felbaszott. :x
Ez is, mint minden a politikában tele lehet igazságokkal, ferdítésekkel, hazugságokkal. Az egyszeri embernek azon kell agyalnia, hogy ki mondandójának melyik részét hiszi el.

Nekem ez az interjú megerősítette azt, hogy MP elkezdett valamit, akár gondolat, akár tett szintén (ami nekem tetszik), majd jöttek mögé emberek, akik ""kicsit"" terelgetik erre arra (ami nekem nem tetszik). Emellett az urambátyám módszerre is kaptunk utalást, amit szintén régóta gondolok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 25., szerda 11:46

mp fb :
Evelin a barátnőm volt, szívből szerettem. 2023 áprilisa óta támogattam őt anyagilag. Akkor is amikor nem voltunk együtt és senki nem segített neki.
Sokat tanultunk egymástól, elhitette velem hogy viszontszeret, olyannyira, hogy azt gondoltam, hogy vele szeretném leélni az életemet. Amikor azonban megkértem a kezét, hirtelen kilépett az életemből.

Hónapokkal később bukkant csak fel, közvetlenül a Partizános interjú után, ő maga keresett fel, azzal hogy mégis szeretne velem újra összejönni. Hittem neki.

Az tavaszi turbulens időszakban komoly nyomás nehezedett rám, szerettem volna, ha van valaki mellettem, akiben bízhatok, aki támogat. Tudta hogy milyen terhelés alatt vagyok, de amikor valóban szükségem lett volna rá, nem volt mellettem. Ebben az időszakban is én tartottam el, én fizettem a lakását. Ekkor kezdett világossá válni számomra, hogy Evelin nem velem akar lenni, hanem csak lehetőséget látott bennem. Ahogy mondta, soha nem volt ilyen közel a “first lady” pozícióhoz. Mikor szakítottunk, akkor vált teljesen nyilvánvalóvá számunkra, hogy mi motiválta igazából a velem való kapcsolatában.
A volt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nem csak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget.

Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az indexen megjelent hazug propaganda interjút.

A kapcsolatunknak nem úgy és nem azért lett vége, ahogy az interjúban elhangzott, hanem a fenyegetései miatt, illetve azért, mert rájöttünk arra, hogy Evelin hang- és képfelvételeket készített a velem és a párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról. A Fidesszel kötött piszkos megállapodásának részét képezi a hang- és képfelvételek átadása is.
Amikor pár hete Radnai Márk alelnökkel szembesítettük Evelint azzal, hogy több forrásból tudomásunk van az állampárttal kötött undorító, az orosz titkosszolgálatokat meghazudtoló megállapodásáról és arról, hogy 11 órányi felvételt adott át Kubatovéknak, meglepődött, de semmit nem tagadott.

Evelint a történtek és a fenyegetései ellenére az utolsó pillanatig meg akartuk óvni a büntetőjogi és politikai következményektől. Megkértük, hogy próbáljon kifarolni a Fidesz vezetésével megkötött megállapodásból, de ő láthatóan másképp döntött.

Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál. Milyen érdekes, hogy valakinek eszébe jut annak a propagandának interjút adni, amely tavasszal egy hónapon keresztül gyalázta a saját édesanyját…

Sokszor hittük azt, hogy a Fidesz eddigi tetteinél nincs lejjebb, de mindig alulbecsüljük őket. Most, hogy a saját felméréseik szerint a TISZA Párt utolérte őket a népszerűségi listán újabb Tónika Show-t rendeztek.

Innen is üzenjük Rogán Antalnak, Kubatov Gábornak és a gazdájuknak, Orbán Viktornak, hogy nem ijedünk meg a stázi módszerektől sem és bármit is tesznek, bármilyen maffia módszerhez nyúlnak is, mi akkor is lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és magyar emberek millióival közösen építünk egy békés, igazságos és élhető Magyarországot.

Október 5-én találkozunk a közmédiának csúfolt propagandagyár előtt!

ui.: Vogel Evelin nem az első és nem is az utolsó, aki anyagi hasznot láthat abban, hogy az állampárttal összejátszva az én hitelességem és a demokratikus törekvéseinket tönkretegye. Nagyon szerettem Evelint. Óriási csalódás amit tett. De ami nem öl meg, az megerősít.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 25., szerda 11:44

hehetheoriginal írta: Lol, de hat pont az a baj, hogy nekik azert jo, mert mindenki masnak szar. Senkit se erdekel senki lelkiismerete.
Vagy akkor engedjunk szabadon egy gyilkost pl, ha tenyleg megbanta a bűnét?
Elfuseralt szavak, de elszamoltatas. Vagyonelkobzas. Börtön.
Az ugyeszseg vegezze a dolgat, ha buncselekmenyre utalo jelek vannak, de szerintem hiba lenne ezt politikailag vezerelni. Termeszetesen kulcspont lesz felepiteni egy utokepes es fuggetlen ugyeszseget es valamilyen formaban felmenteni/ervenyteleniteni Poltot.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 11:36

Lol, de hat pont az a baj, hogy nekik azert jo, mert mindenki masnak szar. Senkit se erdekel senki lelkiismerete.
Vagy akkor engedjunk szabadon egy gyilkost pl, ha tenyleg megbanta a bűnét?
Elfuseralt szavak, de elszamoltatas. Vagyonelkobzas. Börtön.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 25., szerda 11:34

hehetheoriginal írta:
BlancoMark írta:
Ezzel elkestek kb 8-9 evet. Az allampart utolso erolkodeseit latjuk, Orban nem erti mar a modern vilagot es a fiatalokat.
ez oke, ragaszkodnak a hatalomhoz, csak amugy mar mindent hazavittek, lenyultak, minden naluk van. ha buknak is, jol ellesznek nyugdijas eveikre, hogy a kovetkezo par generacioval igy kibasztak.
Ez a resze engem nem erdekel. Nekem nem lesz attol jobb, hogy nekik szar, majd ok elszamolnak a lelkiismeretukkel. Csak induljunk mar el vegre valami fejlodesi palyan. Nem kerek sokat, csak egy eszt, szloven, cseh eletminoseget kezdetnek.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 11:29

BlancoMark írta:
swfan írta: Ez sem semmi: https://www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-k ... 30876.html

Na, lehet akkor figyelni, hogy kik távoznak a fontos pozikból a kövi időszakban. Felkészül Szíjjas és Semjén? :mrgreen:
ez oke, ragaszkodnak a hatalomhoz, csak amugy mar mindent hazavittek, lenyultak, minden naluk van. ha buknak is, jol ellesznek nyugdijas eveikre, hogy a kovetkezo par generacioval igy kibasztak.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 25., szerda 11:27

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 25., szerda 11:02

Ez sem semmi: https://www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-k ... 30876.html

Vissza: