Akkor ertheto is, hogy miert koveti Trump korabbi ajanlasait: "Grab 'em by the pussy"nmate írta:Az Thaiföld te amerikairealbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 25., szerda 9:09
Akkor ertheto is, hogy miert koveti Trump korabbi ajanlasait: "Grab 'em by the pussy"nmate írta:Az Thaiföld te amerikairealbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 25., szerda 8:42
Lehet sajat tapasztalat alapjan irjanmate írta:Az Thaiföld te amerikairealbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 8:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 25., szerda 8:41
Az Thaiföld te amerikairealbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 8:14
Hogyne, csak itt 6 oraval elorebb vagyok, es napkozben nem igazan telozok.realbeckham írta: Hol van remy? Napok óta nem látni. Remélem jol van![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 17:52
Ez mennyire tipukus kep...de nem csak otthon, Becsben is. Botrany.nmate írta: Hát még hogy le lesz terhelve, amikor a hellel cigizős,
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 24., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:41
Értem, ez valóban egy valid szempont. De talán ezek kisebb veszélyt jelentettek rájuk, mint egy covid okozta tüdőgyulladás. De ez már laikus tipp.Nika91127 írta: Alapvetően az idősebb, segítségre szorulók helyzete romlott. A hozzátartozók nem mertek a papához/mamához menni, nehogy elkapja. Emiatt kiszáradtak, elestek, stb. Csomó idős betegünk volt, akkt operáltunk, negatív volt, de a család nem tudta látogatni, mert ők pozitívak voltak.
Nem volt egy egyszerű időszak az ellátásban, na.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 24., kedd 15:33
Alapvetően az idősebb, segítségre szorulók helyzete romlott. A hozzátartozók nem mertek a papához/mamához menni, nehogy elkapja. Emiatt kiszáradtak, elestek, stb. Csomó idős betegünk volt, akkt operáltunk, negatív volt, de a család nem tudta látogatni, mert ők pozitívak voltak.nuevo_ericco írta:Ha az orvosok még nem jöttek rá, hogyan kell helyesen kezelni, mik lehetnek a szövődmények rövid és hosszú távon, ezért tele az intenzív osztályok, akkor a helyes viselkedés nem az, hogy bizonyos korlátozásokat vezetünk be, ameddig meg nem ismerjük azokat vagy meg nem jelennek az oltások?kiserik írta: Ericco: a többlethalálozás nem köthető a helytelen kezeléshez és a terrorban, elszigetelésben tartáshoz?
Az elszigeteltség pedig nem értem, hogyan ronthat a helyzeten egy gyorsan, légben terjedő terjedő járvány esetén. Ezt megmagyarázhatnád.
Nem tudom, miért ignorálod az arányaiban több/magasabb kifejezéseket.kiserik írta:Egy influenza járványba is rengetegen meghalnak
Ahogy írod, új vírus volt, amelyik könnyen terjedt. Szerintem erről szóltak a korlátozások, a kisebbik rosszat választja a társadalom, hogy a védtelenebbeket minél nagyobb arányban megvédje. Mert előre senki sem tudta, mit tartogat a szervezete, és idő kellett az orvostudománynak, hogy kiismerje azt, kifejlesszük a vakcinákat. Minél lejjebb nyomni a számokat.Nika91127 írta: Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.
Egy jó barátom szintén szívritmuszavaros lett, többszörr visszatérő pánikrohamokkal. Szintén 30-as éveiben.Nika91127 írta: Kollegammal egyszerre lettunk betegek, nekem kb semmi, neki szivritmuszavara lett. Mindketten 30 körül.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:29
Ha az orvosok még nem jöttek rá, hogyan kell helyesen kezelni, mik lehetnek a szövődmények rövid és hosszú távon, ezért tele az intenzív osztályok, akkor a helyes viselkedés nem az, hogy bizonyos korlátozásokat vezetünk be, ameddig meg nem ismerjük azokat vagy meg nem jelennek az oltások?kiserik írta: Ericco: a többlethalálozás nem köthető a helytelen kezeléshez és a terrorban, elszigetelésben tartáshoz?
Nem tudom, miért ignorálod az arányaiban több/magasabb kifejezéseket.kiserik írta:Egy influenza járványba is rengetegen meghalnak
Ahogy írod, új vírus volt, amelyik könnyen terjedt. Szerintem erről szóltak a korlátozások, a kisebbik rosszat választja a társadalom, hogy a védtelenebbeket minél nagyobb arányban megvédje. Mert előre senki sem tudta, mit tartogat a szervezete, és idő kellett az orvostudománynak, hogy kiismerje azt, kifejlesszük a vakcinákat. Minél lejjebb nyomni a számokat.Nika91127 írta: Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.
Egy jó barátom szintén szívritmuszavaros lett, többszörr visszatérő pánikrohamokkal. Szintén 30-as éveiben.Nika91127 írta: Kollegammal egyszerre lettunk betegek, nekem kb semmi, neki szivritmuszavara lett. Mindketten 30 körül.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 24., kedd 15:24
Nem hiszem, hogy különösebben nyomatékosítani kellett a szitut, mert épeszű ember felfogta az első pillanattól annak a veszélyét, hogy mi történik, ha az egészségügyi ellátórendszer túl van terhelve és nem sikerül ellátni nem csak a COVID-osokat, hanem más betegségben szenvedőket is kapacitás hiány miatt.kiserik írta:![]()
![]()
![]()
Kitartást Nika.
Persze hogy szélesebb spektrumú. De a nagy átlag mégis az. A fiatalabbak körében is vannak/voltak szar egészségi állapotban lévők. És nem hiszem hogy nagyon mellé lőnék, de influenzába is szoktak meghalni 70-nél fiatalabbak.Realista24 írta:
Igy lenne otosom a lotton, hogy tudtam, ezt fogod irni.![]()
A covidot elkapok kore es a szovodmenyektol szenvedok (es benne meghalt emberek) sokkal szelesebb spektrumu, mint a 70+os korosztaly.
2017-ben meg ugy tartotta a WHO, covid idejen meg teljesen mast. Most akkor mi az igazsag?
Bakker pont te hoztad a múltkor a hírt, hogy kiderült a németeknél mi mindenben hazudtak, csak hogy veszélyesebbnek állítsák be, mint amilyen volt.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 24., kedd 15:15
Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.nuevo_ericco írta: Ha már másnak nem hisztek, higgyetek a többlethalálozási adatoknak, számoknak, amelyek a korábbi covid-mentes, influenzajáványos évekhez képest mutatnak európai átlagban +8%-os növekedést (ami azt jelenti, nálunk mégmagasabb volt). Azért az már picit több, mint egy statisztikai tévedés.
https://www.statista.com/statistics/141 ... in-europe/
https://www.thelancet.com/journals/lane ... 7/fulltext
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 15:14
>>>kiserik írta:Nika doki nem véletlenül írta azt amit. A Covid egy felső légúti vírusos betegség. Nem több, nem kevesebb. Pont úgy ahogy az összes ilyen esetén, a kezeletlen szövődményekbe bele lehet halni.Realista24 írta:
Most hogy ki mit kommunikal, irrelevans, de a legnagyobb baromasg mar bocsass meg, elbagatelizalni egy ilyen dolgot azzal, hogy korabban is meghaltak az oregek, meg mindig is voltak szar allapotban levo fiatalok.
Felhoztad a WHO-t, amire reagaltam, aztan annyiban is hagytad.
Ertem en, hogy divat lett felso leguti megbetegedesnek bellaitani, mert gondolom szakmailag ide lehet leginkabb besorolni, de reszemrol ez is a nagyobb rossz elbagatelizalasa.
Kiszalltam.reszemrol ez is a nagyobb rossz elbagatelizalasa.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 24., kedd 15:12
Nika doki nem véletlenül írta azt amit. A Covid egy felső légúti vírusos betegség. Nem több, nem kevesebb. Pont úgy ahogy az összes ilyen esetén, a kezeletlen szövődményekbe bele lehet halni. A járvány alatt ezek a szövődmények elég rosszul voltak kezelve. Egy influenza járványba is rengetegen meghalnak, pedig annak megvan az oltása és a megfelelő kezelése is, mégsem folyik a csapból is.Realista24 írta:Most hogy ki mit kommunikal, irrelevans, de a legnagyobb baromasg mar bocsass meg, elbagatelizalni egy ilyen dolgot azzal, hogy korabban is meghaltak az oregek, meg mindig is voltak szar allapotban levo fiatalok.kiserik írta:![]()
![]()
![]()
Kitartást Nika.
Persze hogy szélesebb spektrumú. De a nagy átlag mégis az. A fiatalabbak körében is vannak/voltak szar egészségi állapotban lévők. És nem hiszem hogy nagyon mellé lőnék, de influenzába is szoktak meghalni 70-nél fiatalabbak.
Bakker pont te hoztad a múltkor a hírt, hogy kiderült a németeknél mi mindenben hazudtak, csak hogy veszélyesebbnek állítsák be, mint amilyen volt.
Felhoztad a WHO-t, amire reagaltam, aztan annyiban is hagytad.
Ertem en, hogy divat lett felso leguti megbetegedesnek bellaitani, mert gondolom szakmailag ide lehet leginkabb besorolni, de reszemrol ez is a nagyobb rossz elbagatelizalasa.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:07
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem