Zene

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Zene

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 26., csütörtök 14:27

erre a 2 extra idopontra is beultem a varoszobaba 7 perccel az offi poszt utan.
lehet tippelni, vajon hanyszazezren lesznek elottem ? :lol:

amugy ez mar igy 10 wembley meg 2 hull city es general sale nem is volt meg. :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 26., csütörtök 14:15

'shutterisland írta:
És jegyet venni elég stresszes tud lenni, bolondok háza mindig
na akkor itt a sztori.

ugye coldplay, 6 este a wembleyben + 2 hull city, jovo augusztus.
kapacitas alapjan ez cca. 600k ember osszesen.

regisztraltam a pre-sale-re, ami ma reggel 9kor indult.
ott voltam kezdes elott, a legrovidebb virtualis sorban is 35k ember volt elottem, 3 ora utan mire pittyeget, hogy en jovok, semmi nem maradt addigra.
a tobbi sorban 60-80k ember, nyilvan semmi ertelme nem is lett volna kivarni, de el is kaszaltak feluton.

napkozben bejelentettek meg 2 estet szeptemberre, ahogy lattak, mi van, es ahogy dobta fel a jegyarusito app, 2 percen belul beugrottam mindket sorba, mar 50-60k ember elottem, kb 1 ora mulva azokat is elkaszalrak, sold out.

becslesre olyan 700k jegy ment el 3 ora alatt es tobb millioan vagy na maradtak hoppon vagy holnap probalkoztak volna, gondolom szar se maradt a general sale-re.

magamat se tudom hibaztatni, kommentek alapjan akik meghamarabb bealltak a sorba valahogy, azok elott is 20k ember volt (gondolom rakas jegyüzér is) es meg ok se kaptak jegyet vagy pocsek helyre / vip kategorias helyre volt opcio max.

rohadt nagy csalodas, bar nem ultimate kedvenc, de ott van a felso polcon es oriasi show-t csinalnak, de ennyi frusztraciot azert nem er meg az egy parosnak osszeadva kb 100 ezres jegyar melle.

tul sok ember van ezen a rohadt bolygon btw. :lol:
nézd a jó oldalát. valszeg megusztal egy tömegszerencsetlenseget/tomegpusztito robbantast :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 26., csütörtök 14:13

És jegyet venni elég stresszes tud lenni, bolondok háza mindig
na akkor itt a sztori.

ugye coldplay, 6 este a wembleyben + 2 hull city, jovo augusztus.
kapacitas alapjan ez cca. 600k ember osszesen.

regisztraltam a pre-sale-re, ami ma reggel 9kor indult.
ott voltam kezdes elott, a legrovidebb virtualis sorban is 35k ember volt elottem, 3 ora utan mire pittyeget, hogy en jovok, semmi nem maradt addigra.
a tobbi sorban 60-80k ember, nyilvan semmi ertelme nem is lett volna kivarni, de el is kaszaltak feluton.

napkozben bejelentettek meg 2 estet szeptemberre, ahogy lattak, mi van, es ahogy dobta fel a jegyarusito app, 2 percen belul beugrottam mindket sorba, mar 50-60k ember elottem, kb 1 ora mulva azokat is elkaszalrak, sold out.

becslesre olyan 700k jegy ment el 3 ora alatt es tobb millioan vagy na maradtak hoppon vagy holnap probalkoztak volna, gondolom szar se maradt a general sale-re.

magamat se tudom hibaztatni, kommentek alapjan akik meghamarabb bealltak a sorba valahogy, azok elott is 20k ember volt (gondolom rakas jegyüzér is) es meg ok se kaptak jegyet vagy pocsek helyre / vip kategorias helyre volt opcio max.

rohadt nagy csalodas, bar nem ultimate kedvenc, de ott van a felso polcon es oriasi show-t csinalnak, de ennyi frusztraciot azert nem er meg az egy parosnak osszeadva kb 100 ezres jegyar melle.

tul sok ember van ezen a rohadt bolygon btw. :lol:

update : meg 2 hozzaadtak most :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. szeptember 26., csütörtök 14:15-kor.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. szeptember 25., szerda 20:49

soadroli írta: Nekem Reanimitation meg az utolsó album teljesen kimaradt, egy számot nem ismerek róluk a One More Light kivételével. Viszont a The Hunting Party kurvajó lett, a régebbiek meg alap :D

Emily nagyon jó, várom az albumot.
Jaja Hunting Party is jó, ott például örültem, hogy visszatért a zúzda megint.
Utolsó album az már nekem is sok(k) volt anno, de aztán meg idővel megszerettem.

Off, de közben meg mégsem, én a Fort Minort is imádtam. B-)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. szeptember 25., szerda 20:39

Nekem Reanimitation meg az utolsó album teljesen kimaradt, egy számot nem ismerek róluk a One More Light kivételével. Viszont a The Hunting Party kurvajó lett, a régebbiek meg alap :D

Emily nagyon jó, várom az albumot.
Kép

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. szeptember 25., szerda 20:31

nmate írta:
ateeemadrid írta:Még jobb, mint az előző, csajszi is gecijó.
Nagyon jó a csaj, nem tudom honnan "kukázták", remek döntés volt.

De sajnos szerintem a Linkin Parkkal az a helyzet, hogy ebben a stílusban nem nagyon van megújulás, úgy globálisan. Láttunk már mindent, Hybrid Theory és a Reanimation az úgy együtt a csúcs, nincs feljebb, a Meteora még nagyon jó, aztán utána az egész azért az már nem az a szint amivel berobbantak (1-2 szám kivétel).
Sőt, azt mondanám Chesteres utolsó jó pár év szerintem kifejezetten gyenge. De ott 2003-ig amit csináltak az tényleg a nu metal, rock, whatever csúcsra járatása volt, minden tekintetben prémium zene. Lehet még minőségi és jó nótákat lerakni, tudnak is, de ezekkel szvsz globálisan nem lehet úgy kiemelkedni, akármit csinálnak. Ennek ellenére persze örülök, hogy nyomják új formációban, hajrá :) Koncertek is biztos vagyok benne, hogy jó showk lesznek.
Szerintem a szint később is megmaradt, csak akik leragadtak egy stílusnál, azok nehezen vették be, hogy a LP folyamatosan a megújulásról szólt, voltak hasonló albumaik, de folyamatosan változtattak, volt, hogy drasztikusan is.
Én pl. imádtam a Reanimitation-t, Meteorát, de az egyik legnagyobb kedvencem a Thousand Suns, az egy mestermű, aki meg nu-metal vonalon mozog, az lehet meg sem tudja hallgatni azt az albumot.
De nekem a Minutes the Midnight is nagyot szólt, rajta az In piecies, No more sorrow áá :rock: :rock: .
Most egyébként a rock-zene amúgy sincs a toppon és akkor elég finoman fogalmaztam.
Talán egy remek LP. album, ami hangzásban visszatér a gyökerekhez, adhat egy kis lökést a műfajnak.
Ezzel a LoL himnusszal például rengeteg olyan arcot betalálhatnak, akik nem is hallották még a banda nevét.
Kíváncsi lennék, miután kiadták, mennyi google/youtube keresés volt a Linkin Parkra.. :smile:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 25., szerda 7:01

ateeemadrid írta:Még jobb, mint az előző, csajszi is gecijó.
Nagyon jó a csaj, nem tudom honnan "kukázták", remek döntés volt.

De sajnos szerintem a Linkin Parkkal az a helyzet, hogy ebben a stílusban nem nagyon van megújulás, úgy globálisan. Láttunk már mindent, Hybrid Theory és a Reanimation az úgy együtt a csúcs, nincs feljebb, a Meteora még nagyon jó, aztán utána az egész azért az már nem az a szint amivel berobbantak (1-2 szám kivétel).
Sőt, azt mondanám Chesteres utolsó jó pár év szerintem kifejezetten gyenge. De ott 2003-ig amit csináltak az tényleg a nu metal, rock, whatever csúcsra járatása volt, minden tekintetben prémium zene. Lehet még minőségi és jó nótákat lerakni, tudnak is, de ezekkel szvsz globálisan nem lehet úgy kiemelkedni, akármit csinálnak. Ennek ellenére persze örülök, hogy nyomják új formációban, hajrá :) Koncertek is biztos vagyok benne, hogy jó showk lesznek.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. szeptember 24., kedd 20:25

ferni írta: Heavy Is The Crown Linkin Park (hivatalos videóklip) | League of Legends – A 2024-es vb himnusza

Jó ez az új Linkin Park is bárki bármit mond :D

Jók az előjelek nagyon hogy hosszabb távon is lesz ebből valami fixen fasza dolog.
Még jobb, mint az előző, csajszi is gecijó.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 24., kedd 19:00

Heavy Is The Crown Linkin Park (hivatalos videóklip) | League of Legends – A 2024-es vb himnusza

Jó ez az új Linkin Park is bárki bármit mond :D

Jók az előjelek nagyon hogy hosszabb távon is lesz ebből valami fixen fasza dolog.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 21., szombat 20:29

Ahogy nezem puff daddy telleg elesett a motorral, katt williamsnek igaza volt :kalapos:
thereisonly1ronaldo

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. szeptember 19., csütörtök 21:29

OrchestRAVE Presents UKF15 - Live at the Barbican | UKF On Air

Fú, ez de baszottul jó lett!! :zoldsalas: :zoldsalas: B-)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. szeptember 19., csütörtök 20:12

Májusban jön az Iron Maiden, és a Metallica is lehet benéz majd hozzánk a nyár végén, arról még nincs pontos infó. :rock:
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 19., csütörtök 20:04

8 alkalom lesz ossz es abbol 6 wembley lesz, szerintem cirka 1 millio ember.

hely nem szamit, voltam ott mar blur-on, sokat ugyse latni ekkora helyen ha nincs top helyed, es ugyis az atmoszfera es a zene a lenyeg.

csak azert kerdeztem, mert lattam pl azahriah puskasnal mekkora agyfaszok voltak, a coldplay meg meg magasabb polc.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 19., csütörtök 19:50

'shutterisland írta: coldplay konci jegyvasarlassal volt mar valakinek tapasztalata ?

jonnek egy 8 napos sorozatra a wembleybe augusztusban (egyetlen europai helyszin jovore) es jovo penteken reggel 9kor indul az online jegy ertekesites.
uljek mar ott 8.45-tol, ha agyfasz nelkul akarok valamelyik hetvegi datumra "kozepes helyre" jegyet ? :D
Mikor BPn voltak első körben regisztrálni kellett az oldalukra, hogy te jegyet akarsz majd és küldtek az emailben egy kódot és csak azzal lehetett jegyet venni első körben. :lol:
Mikor sima jegyeladás volt utána, addigra a legjobb helyeket már elvitték.

Most ha jól látom azt találták ki, hogy ha megveszed az új albumot (15 euró), akkor már 26-án tudsz jegyet venni, 27 helyett.
Get exclusive first access to tickets by ordering the new album, Moon Music, from the official Coldplay UK or EU Stores at store.coldplay.com before 11.59pm BST on Tuesday, September 24.

All those who have already pre-ordered the album from the Coldplay UK or EU Stores will automatically be eligible for the presale, which begins on Thursday, September 26 at 9am BST. The general sale will take place at 9am BST on Friday, September 27.
És jegyet venni elég stresszes tud lenni, bolondok háza mindig.

Lehet megérné megvenni az albumot... :mrgreen:
Bár azért 6 Wembley nem tudom milyen gyorsan telik meg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 19., csütörtök 19:20

Ahogy jönnek a részletek, azért ez a PDiddy világi aberrált egy csavo. Toplistas. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 18., szerda 6:48

coldplay konci jegyvasarlassal volt mar valakinek tapasztalata ?

jonnek egy 8 napos sorozatra a wembleybe augusztusban (egyetlen europai helyszin jovore) es jovo penteken reggel 9kor indul az online jegy ertekesites.
uljek mar ott 8.45-tol, ha agyfasz nelkul akarok valamelyik hetvegi datumra "kozepes helyre" jegyet ? :D

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 17., kedd 20:17

Nekem ez az egy száma van meg, de gyereként ezt szarrá hallgattam: https://m.youtube.com/watch?v=soPFTbtuO ... doZXJkZWUg
17éves video már :ozil:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 17., kedd 19:57

Szeptember 13-án rövid lefolyású, súlyos betegség után 43 éves korában meghalt Hámori Gábor alias Suppah, a magyar rapszíntér egyik fontos alakja.

:'(

Kibaszottul örültem, mikor 1-1 featre megjelent nagy ritkán, nyugodjon békében.

TheShowCrew X Tembo km. Turan Khan, Suppah - GrimeEmber (Official Music Video)

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. szeptember 8., vasárnap 15:31

Remy írta:
reeed_ati írta:
Örüljünk, hogy újra zenélnek és még akár LP koncertekre is el lehet majd jutni a jövőben. :)
Ezt az új számot egyre többször hallgatom, annál jobb. Remélem jönnek majd Bécsbe vagy Pestre, akkor végre ezt is kilehet majd húzni a bakancslistáról, még ha nem is úgy, ahogy az ember szerette volna.
Én baromi szerencsés vagyok, anno voltam Nova-Rockon és rá egy hétre mentem Voltra is, csak miattuk.
Aztán Shinoda post traumatic tour Pesten.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 8., vasárnap 15:19

reeed_ati írta:
Örüljünk, hogy újra zenélnek és még akár LP koncertekre is el lehet majd jutni a jövőben. :)
Ezt az új számot egyre többször hallgatom, annál jobb. Remélem jönnek majd Bécsbe vagy Pestre, akkor végre ezt is kilehet majd húzni a bakancslistáról, még ha nem is úgy, ahogy az ember szerette volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: