Gyalázat, ami ott folyik. Szeptember elsején rendeltem (szintén Temu), és 17-én kaptam meg. Mindezt úgy, hogy házhozszállítással kértem. Hívtam őket kétszer, azt mondták úton van a csomag.. sehol nem volt. Egy vasárnapi nap volt, jött az értesítés, hogy hozzák aznap. Nem történt meg. Hívom őket másnap, a csajszi azt mondta hát igen jött, de tele volt a box, így vissza vitték. Mindezt úgy, hogy kb 500m van tőlem a box…. Mondom nem lehetett volna elhozni már címre, vagy leadni egy másik szabad boxba (az meg max 1 km.) Hát sajnos nem… jó mondom szuper, és most? Át tudjuk irányítani másik átvevő helyre, de ez 2-3 nap. Mondom szuper, inkább esküszöm érte mennék. (Miskolcról Egerbe, elvileg ott van egy depó..) sajnos nem lehetséges.nmate írta: Van köztetek aki beszopta mostanában packetaval? Büdös életbe nem rendeltem tőlük, most lett itt egy box, szóval mondom miért ne, de elvileg temu miatt óriási káosz van náluk. 12 napja nem kaptam meg a csomagot, ügyfélszolgálat elérhetetlen.

Jól van mondom irányítsuk akkor át.. azt hiszem így jött meg másnap egy másik helyre. Undorító. És mondja a csaj hiába rendeled házhoz, figyelmen kívül hagyják.