Szólhattál volna.Nika91127 írta:Én megfogadtam, h többet soha.

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 25., szerda 10:25
Szólhattál volna.Nika91127 írta:Én megfogadtam, h többet soha.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 25., szerda 10:16
Én megfogadtam, h többet soha.nmate írta: Van köztetek aki beszopta mostanában packetaval? Büdös életbe nem rendeltem tőlük, most lett itt egy box, szóval mondom miért ne, de elvileg temu miatt óriási káosz van náluk. 12 napja nem kaptam meg a csomagot, ügyfélszolgálat elérhetetlen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 25., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 9:45
Tajvan ezek nem voltak, ez HK.Halfkey írta:Ezen azert nagyot nevettemRemy írta:
Hogyne, csak itt 6 oraval elorebb vagyok, es napkozben nem igazan telozok.![]()
![]()
Veres jatek, rendorsztori, dupla dinamit, sarkany kozbelep forgatasi helyszineket nezek, na meg Bruce Lees dolgokat.![]()
Valaki elmegy Tajvanba, es ezek a fo latvanyossagok neki
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 25., szerda 9:14
Ezen azert nagyot nevettemRemy írta:Hogyne, csak itt 6 oraval elorebb vagyok, es napkozben nem igazan telozok.realbeckham írta: Hol van remy? Napok óta nem látni. Remélem jol van![]()
![]()
![]()
Veres jatek, rendorsztori, dupla dinamit, sarkany kozbelep forgatasi helyszineket nezek, na meg Bruce Lees dolgokat.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 25., szerda 9:09
Akkor ertheto is, hogy miert koveti Trump korabbi ajanlasait: "Grab 'em by the pussy"nmate írta:Az Thaiföld te amerikairealbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 25., szerda 8:42
Lehet sajat tapasztalat alapjan irjanmate írta:Az Thaiföld te amerikairealbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 8:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 25., szerda 8:41
Az Thaiföld te amerikairealbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 8:14
Hogyne, csak itt 6 oraval elorebb vagyok, es napkozben nem igazan telozok.realbeckham írta: Hol van remy? Napok óta nem látni. Remélem jol van![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 17:52
Ez mennyire tipukus kep...de nem csak otthon, Becsben is. Botrany.nmate írta: Hát még hogy le lesz terhelve, amikor a hellel cigizős,
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 24., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:41
Értem, ez valóban egy valid szempont. De talán ezek kisebb veszélyt jelentettek rájuk, mint egy covid okozta tüdőgyulladás. De ez már laikus tipp.Nika91127 írta: Alapvetően az idősebb, segítségre szorulók helyzete romlott. A hozzátartozók nem mertek a papához/mamához menni, nehogy elkapja. Emiatt kiszáradtak, elestek, stb. Csomó idős betegünk volt, akkt operáltunk, negatív volt, de a család nem tudta látogatni, mert ők pozitívak voltak.
Nem volt egy egyszerű időszak az ellátásban, na.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 24., kedd 15:33
Alapvetően az idősebb, segítségre szorulók helyzete romlott. A hozzátartozók nem mertek a papához/mamához menni, nehogy elkapja. Emiatt kiszáradtak, elestek, stb. Csomó idős betegünk volt, akkt operáltunk, negatív volt, de a család nem tudta látogatni, mert ők pozitívak voltak.nuevo_ericco írta:Ha az orvosok még nem jöttek rá, hogyan kell helyesen kezelni, mik lehetnek a szövődmények rövid és hosszú távon, ezért tele az intenzív osztályok, akkor a helyes viselkedés nem az, hogy bizonyos korlátozásokat vezetünk be, ameddig meg nem ismerjük azokat vagy meg nem jelennek az oltások?kiserik írta: Ericco: a többlethalálozás nem köthető a helytelen kezeléshez és a terrorban, elszigetelésben tartáshoz?
Az elszigeteltség pedig nem értem, hogyan ronthat a helyzeten egy gyorsan, légben terjedő terjedő járvány esetén. Ezt megmagyarázhatnád.
Nem tudom, miért ignorálod az arányaiban több/magasabb kifejezéseket.kiserik írta:Egy influenza járványba is rengetegen meghalnak
Ahogy írod, új vírus volt, amelyik könnyen terjedt. Szerintem erről szóltak a korlátozások, a kisebbik rosszat választja a társadalom, hogy a védtelenebbeket minél nagyobb arányban megvédje. Mert előre senki sem tudta, mit tartogat a szervezete, és idő kellett az orvostudománynak, hogy kiismerje azt, kifejlesszük a vakcinákat. Minél lejjebb nyomni a számokat.Nika91127 írta: Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.
Egy jó barátom szintén szívritmuszavaros lett, többszörr visszatérő pánikrohamokkal. Szintén 30-as éveiben.Nika91127 írta: Kollegammal egyszerre lettunk betegek, nekem kb semmi, neki szivritmuszavara lett. Mindketten 30 körül.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:29
Ha az orvosok még nem jöttek rá, hogyan kell helyesen kezelni, mik lehetnek a szövődmények rövid és hosszú távon, ezért tele az intenzív osztályok, akkor a helyes viselkedés nem az, hogy bizonyos korlátozásokat vezetünk be, ameddig meg nem ismerjük azokat vagy meg nem jelennek az oltások?kiserik írta: Ericco: a többlethalálozás nem köthető a helytelen kezeléshez és a terrorban, elszigetelésben tartáshoz?
Nem tudom, miért ignorálod az arányaiban több/magasabb kifejezéseket.kiserik írta:Egy influenza járványba is rengetegen meghalnak
Ahogy írod, új vírus volt, amelyik könnyen terjedt. Szerintem erről szóltak a korlátozások, a kisebbik rosszat választja a társadalom, hogy a védtelenebbeket minél nagyobb arányban megvédje. Mert előre senki sem tudta, mit tartogat a szervezete, és idő kellett az orvostudománynak, hogy kiismerje azt, kifejlesszük a vakcinákat. Minél lejjebb nyomni a számokat.Nika91127 írta: Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.
Egy jó barátom szintén szívritmuszavaros lett, többszörr visszatérő pánikrohamokkal. Szintén 30-as éveiben.Nika91127 írta: Kollegammal egyszerre lettunk betegek, nekem kb semmi, neki szivritmuszavara lett. Mindketten 30 körül.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem