Minden játékosunknál benne van a pakliban, hogy egyszer eligazol. Perez sem az az elnök, aki mindenáron ragaszkodik valakihez, ezt már sokszor bebizonyította.
Talán Valverde a kivétel, akinek a hátán más klub legendáira már nincs hely.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 24., kedd 15:52
Hagyd! Az utálat miatt olyan jelzők lettek ráaggatva mint a pénzéhség vagy az, hogy nem csapatjátékos, hogy az ember csak csodálkozikRemy írta:Parizs.nuevo_ericco írta: Vini esetében pont nem vennék mérget arra, hogy sokáig a mi kezdőnkben lesz, annyira sok a változó az ő esetében. Aranylabda elviheti rossz irányba, megelégelheti a rasszizmust, jön egy ajánlat Párizsból, stb.
De ugyanúgy lehet legenda is.Valszeg Bappe elso nap behanyt az oltozobe egy jokora adagot a sracoknak arrol a klubrol es kozegrol.
Meglepodnek, ha barki is odamenne tolunk tudva, hogy mennyire egy szenny brigad.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 24., kedd 15:43
Parizs.nuevo_ericco írta: Vini esetében pont nem vennék mérget arra, hogy sokáig a mi kezdőnkben lesz, annyira sok a változó az ő esetében. Aranylabda elviheti rossz irányba, megelégelheti a rasszizmust, jön egy ajánlat Párizsból, stb.
De ugyanúgy lehet legenda is.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 24., kedd 15:25
Jaja, a legjobb topikban vagyunk ehhezRealista24 írta:Nyugtalan eleted lehetkiserik írta:
Engem az nyugtat, mikor kiderül, hogy igazam volt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 15:21
Nyugtalan eleted lehetkiserik írta:Engem az nyugtat, mikor kiderül, hogy igazam voltRealista24 írta:
Nem csak akkor, nyugtasson a tudat![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 24., kedd 15:20
Engem az nyugtat, mikor kiderül, hogy igazam voltRealista24 írta:Nem csak akkor, nyugtasson a tudatkiserik írta:
Engem már akkor körberöhögött a fel fórum, mikor aláírásba betettem egy future kezdőt és benne volt Vini![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 14:58
Nem csak akkor, nyugtasson a tudatkiserik írta:Engem már akkor körberöhögött a fel fórum, mikor aláírásba betettem egy future kezdőt és benne volt ViniRemy írta: 4 eve, ha valaki azt mondja, hogy elobb lehet aranylabdas, mint Bappe, valszeg ki lett volna baszva a forumrol.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 24., kedd 14:55
Engem már akkor körberöhögött a fel fórum, mikor aláírásba betettem egy future kezdőt és benne volt ViniRemy írta: 4 eve, ha valaki azt mondja, hogy elobb lehet aranylabdas, mint Bappe, valszeg ki lett volna baszva a forumrol.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 24., kedd 14:50
Mikor tart a szavazas? A nep kedvenc lapja epp most szavaztatja meg, hogy Gyurikaek kire szavazzanak.nzooli93 írta:Ez mar evek ota igy van hogy tudjak,nem? Nem veletlen sokan el se mennek ezekre mikor nem ok nyerik.Berti írta: Oké hogy hosszú évek óta vicc többnyire az aranylabda, de mi a fasz ez már, hogy előre értesítik a győztest?
Legyen ott minden jelölt abban bízva, hogy mivanha. Reakciókat akarok látni, akarom látni ahogy Messi meglepődik, hogy 2 év után már nem ő kapja a vb cím miatt.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 14:48
amugy ja keci, olyan ez, mint hogy neymar mikor tükörbe néz pár évtized múlva pocakkal, vagy visszanézi a barcás eveit pl, mennyire lesz öngyilkos hajlama....Remy írta: 4 eve, ha valaki azt mondja, hogy elobb lehet aranylabdas, mint Bappe, valszeg ki lett volna baszva a forumrol.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 24., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 24., kedd 14:40
Tartok tole, hogy az utolso dolog ami talan kisse a foldon tartja, az az, hogy meg nem nyert balondort.Ursus írta: Nem semmi, hogy hova eljutott Vini ahhoz képest ahogy idejött. Tényleg konkrétan fogta az ember a fejét ahogy a kapu közelébe került mert akkora gyertyákat rúgott. Az, hogy ekkora techinkai hiányosságokat be tudott hozni 18 éves kora után na az még nagyobb szenzáció. Alázatból, akaraterőből jeles, iszonyat munkát tett bele a klub is és ő maga is ahhoz, hogy arról beszélgethessünk most, hogy aranylabdát kap. Tényleg csak azt kívánom neki, hogy ez a siker a pályán látott viselkedésén is meglátszódjon mert az továbbra sem profi szint.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2024. szeptember 24., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 24., kedd 14:07
Ez mar evek ota igy van hogy tudjak,nem? Nem veletlen sokan el se mennek ezekre mikor nem ok nyerik.Berti írta: Oké hogy hosszú évek óta vicc többnyire az aranylabda, de mi a fasz ez már, hogy előre értesítik a győztest?
Legyen ott minden jelölt abban bízva, hogy mivanha. Reakciókat akarok látni, akarom látni ahogy Messi meglepődik, hogy 2 év után már nem ő kapja a vb cím miatt.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. szeptember 24., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. szeptember 24., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 24., kedd 9:15
*3poronty írta: Messi utolsó 2 aranylabdája tökéletesen mutatja, hogy a médiának mekkora szerepe van ebben az egészben.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. szeptember 24., kedd 8:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 8:54
Modric mogott a ket legfontosabb sorozatban volt teljesitmeny es eredmeny. Rodri eseteben ez nem mondhato el.Halfkey írta:De erről beszélek - az hogy ment Ronaldo, 0 indok kellett volna hogy legyen, de a média megoldotta. Szóval szerintem alábecsülöd a média szerepét a díjbanRealista24 írta:
Modric BL gyoztes volt es VB ezustermes, raadasul mindegyikben oriasi szerepe volt.
Ha marad CR, valoszinu nem nyeri meg, de mivel ment, igy egyertelmu volt.![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem