Most hogy ki mit kommunikal, irrelevans, de a legnagyobb baromasg mar bocsass meg, elbagatelizalni egy ilyen dolgot azzal, hogy korabban is meghaltak az oregek, meg mindig is voltak szar allapotban levo fiatalok.kiserik írta:![]()
![]()
![]()
Kitartást Nika.
Persze hogy szélesebb spektrumú. De a nagy átlag mégis az. A fiatalabbak körében is vannak/voltak szar egészségi állapotban lévők. És nem hiszem hogy nagyon mellé lőnék, de influenzába is szoktak meghalni 70-nél fiatalabbak.Realista24 írta:
Igy lenne otosom a lotton, hogy tudtam, ezt fogod irni.![]()
A covidot elkapok kore es a szovodmenyektol szenvedok (es benne meghalt emberek) sokkal szelesebb spektrumu, mint a 70+os korosztaly.
2017-ben meg ugy tartotta a WHO, covid idejen meg teljesen mast. Most akkor mi az igazsag?
Bakker pont te hoztad a múltkor a hírt, hogy kiderült a németeknél mi mindenben hazudtak, csak hogy veszélyesebbnek állítsák be, mint amilyen volt.
Felhoztad a WHO-t, amire reagaltam, aztan annyiban is hagytad.
Ertem en, hogy divat lett felso leguti megbetegedesnek bellaitani, mert gondolom szakmailag ide lehet leginkabb besorolni, de reszemrol ez is a nagyobb rossz elbagatelizalasa.