vett már valaki idei mezt, eredetit, abból is a player verziót?
slim fit, vagy ez is, mint a mezek/ruhák 95%-a a boltokban alul bő, felül szűk, mert téglatest emberekre lett szabva?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 11:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 24., kedd 11:40
Az a covidos, akinek nincs tünete, nagy valószínűséggel nem is covidos.ikarus93 írta: Azért azt se felejtsük el hogy nagyon sok betegség egyes gyerekeknél és felnőtteknél tünet mentes. Pl ott a Covid mint jó példa van aki Covidos volt aztán semmi tünete nem volt. Na most ez a személy bemegy emberek közé ott meg elkapják a többiek.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 24., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 11:16
True story, délután 10x fok, fúj a szél mint állat és a gyerekek polóban rohangálnakRealista24 írta:
Ez egy oda-vissza moka, mert nalunk olyan volt, hogy az ovonenik telen kint kabatban, salban, gyerekek meg nyugodtan egy pulcsiban, sal sapka nelkul![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 11:05
Ez egy oda-vissza moka, mert nalunk olyan volt, hogy az ovonenik telen kint kabatban, salban, gyerekek meg nyugodtan egy pulcsiban, sal sapka nelkulTjacks írta:Sajnos már az oviban is bőven elindul a folyamat, a kedvencem amikor behozza a gyereket aki elkezd hurutosan köhögni, kezében landol a takony és eljátssza hogy " nana, hát ez most honnan jön Zsombika?"Pipita írta:
Az esetek kilencven százalékában az óvatos és tudatos felnőtt (?) szülő gondolkodás nélkül viszi be a göthös csemetét az oviba/suliba.
Hogy aztán emiatt kidől a fél osztály mellett a tanári kar és a többi szülői is, az már kit érdekel, legalább neki nem kellett szabit pazarolnia a munkahelyén.![]()
Reggel szarul kell a gyerek, adnak neki egy kis NUROFENT , és délig, jobb esetben uzsonnáig kihúzza láz nélkül.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 11:02
Sajnos már az oviban is bőven elindul a folyamat, a kedvencem amikor behozza a gyereket aki elkezd hurutosan köhögni, kezében landol a takony és eljátssza hogy " nana, hát ez most honnan jön Zsombika?"Pipita írta:Az esetek kilencven százalékában az óvatos és tudatos felnőtt (?) szülő gondolkodás nélkül viszi be a göthös csemetét az oviba/suliba.BLevi96 írta: Ez azért is lehet mert ők nem annyira óvatosak és tudatosak mint mi felnőttek: felkell öltözni, kézmosás, nem köhögsz össze mindent.
Hogy aztán emiatt kidől a fél osztály mellett a tanári kar és a többi szülői is, az már kit érdekel, legalább neki nem kellett szabit pazarolnia a munkahelyén.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 10:54
Áthoztam ide.hehetheoriginal írta: tűzálló overall is onnan gyün, nem?
meg most azér öreg elon is jó irányba csapkodja steve jobs modra a rabszolga mernokeit, elég jol összerakták a technologiat, hogy ne egyszerhasználatos rakétákkal szerecsétlenkedjenek
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. szeptember 24., kedd 10:47
Az esetek kilencven százalékában az óvatos és tudatos felnőtt (?) szülő gondolkodás nélkül viszi be a göthös csemetét az oviba/suliba.BLevi96 írta: Ez azért is lehet mert ők nem annyira óvatosak és tudatosak mint mi felnőttek: felkell öltözni, kézmosás, nem köhögsz össze mindent.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 23., hétfő 20:24
Beakartam dobni az ACL sérülések-COVID összekötést trollkodásból, de megelöztek.h3x0r írta:Ne azonnal az osszeeskuveseket vegyul elo, hanem gondolkozzunk mar egy kicsit logikusan. 2021-ben mindenki maszkozott, hasznalta a kezfertotlenitot, sokaknal home office, az emberek kerultek a talalkozasokat, persze hogy sokkal ritkabb volt barmilyen megfazas. (emlekszem, voltak is hirek akkoriban, hogy az influenza szezon szinte teljesen elmaradt) Ezzel szemben a kovetkezo evben mar mindenki ugy volt vele, hogy be vagyok oltva, mar elegem van az egeszbol, mar messze nem figyeltek oda annyira az emberek. Az immunrendszerunk is elszokott a vedekezestol, persze hogy sokakat vagy jobban levert vagy gyakrabban kaptak el. Azota persze, hogy normalizalodott a dolog.Sierra írta:
Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.
(amugy tegnap barati korben pont az volt a tema, hogy az ovoda/iskola hanyadik napja utan jott a gyereknel az elso torokfajas/orrcsorgas. itt szeptember 9-en kezdodott az iskola meg az ovoda).
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 23., hétfő 19:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 23., hétfő 19:30
Ne azonnal az osszeeskuveseket vegyul elo, hanem gondolkozzunk mar egy kicsit logikusan. 2021-ben mindenki maszkozott, hasznalta a kezfertotlenitot, sokaknal home office, az emberek kerultek a talalkozasokat, persze hogy sokkal ritkabb volt barmilyen megfazas. (emlekszem, voltak is hirek akkoriban, hogy az influenza szezon szinte teljesen elmaradt) Ezzel szemben a kovetkezo evben mar mindenki ugy volt vele, hogy be vagyok oltva, mar elegem van az egeszbol, mar messze nem figyeltek oda annyira az emberek. Az immunrendszerunk is elszokott a vedekezestol, persze hogy sokakat vagy jobban levert vagy gyakrabban kaptak el. Azota persze, hogy normalizalodott a dolog.Sierra írta:Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 23., hétfő 19:11
ÖregszelSierra írta:Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 23., hétfő 19:02
A feleségem IBD-s. A covid óta remisszióban van. Akkor a vakcina ezt pedig gyógyítja?Sierra írta:Nem tudom, én nem vagyok orvos.Nika91127 írta: Jajj.
Ez olyan,h most mindent a covidra fognak, ami megmagyarazhatatlan. Előtte meg a napkitörés. Még korábban meg a görög istenek.Csak a tapasztalataimat írtam le.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. szeptember 23., hétfő 18:58
Nem tudom, én nem vagyok orvos.Nika91127 írta: Jajj.
Ez olyan,h most mindent a covidra fognak, ami megmagyarazhatatlan. Előtte meg a napkitörés. Még korábban meg a görög istenek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 23., hétfő 18:57
En olyat is tudok, aki az interjun akarta elkerni a hr-es csaj privat szamathehetheoriginal írta: Voltunk csütörtökön ceges vacsikan.
Beszelgettunk a hr-es nemberekkel.
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket![]()
Fasz![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 23., hétfő 18:53
Jajj.Sierra írta:Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. szeptember 23., hétfő 18:50
Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 21., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 21., szombat 18:08
Nálam telón ki is írja, hogy gond van .terry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. szeptember 21., szombat 18:01
2-3 órája kezdteterry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem