A magyar kupa győztese is mehet, vagy mi ez a bohózat?Leo Messi's Inter Miami are set to qualify for the Club World Cup after beating Columbus Crew to win the MLS Supporters' Shield!

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. október 3., csütörtök 17:59
A magyar kupa győztese is mehet, vagy mi ez a bohózat?Leo Messi's Inter Miami are set to qualify for the Club World Cup after beating Columbus Crew to win the MLS Supporters' Shield!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 30., hétfő 16:01
Hiába van igaza az edzőknek,Megy a Mourinho-show Törökországban (is)
A 0-2-es végeredménnyel zárult Antalyaspor-Fenerbahce török bajnoki mérkőzésen José Mourinho sajátos módon reagált egy bírói döntésre. A Fenerbahce 1-0-ra vezetett, amikor a 76. percben Cihan Aydin játékvezető – a VAR jelzése alapján – les miatt érvénytelenítette Edin Dzeko (Fenerbahce) gólját.
Mourinho nem értett egyet az ítélettel, mivel véleménye szerint támadója nem volt lesen. Ennek demonstrálására Mourinho a laptopját, amelyen a vitatott jelenet volt látható, a mérkőzést közvetítő kamera felé fordította. A játékvezető sárga lappal díjazta a portugál edző produkcióját.
„Számunkra az egy szabályos gól volt. Nem szóltam egy szót sem, nem gyakoroltam nyomást, csak megmutattam a jelenetet a laptopon. Nyugodtan reagáltam" – nyilatkozta Mourinho a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 30., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 26., csütörtök 20:44
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. szeptember 25., szerda 8:17
Az mls-ben mint a hokiban két assziszt van, ha a gólt két passz előzi meg. (két közvetlen passz a leírás szerint)h3x0r írta:
Rakerestem Transfermarkt-on, ok csak Albanak adtak. Naluk Messinek 10 assistja van a szezonban, az MLS hivatalos oldala szerint 15.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. szeptember 25., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 25., szerda 8:14
mls-ben ez nem ritka hogy a gp elotti passzt is nezik, mint az nhl-ben de nem tudom mitol fugg hogy szamoljak vagy sem, annyira nem erdekelth3x0r írta: Szembejott velem egy tiktok video, le kellett ellenorizzem.
Eredmenyek.com
21.09
New York City vs Inter Miami
https://www.eredmenyek.com/merkozes/CAv ... zefoglalas
Lattatok ki adta a golpaszt a Miami goljanal?
(Alba J. + Messi L.) Campana L. 0-1 75'
Na ilyet se lattam meg, hogy 2 jatekosnak adjak a golpaszt. Egyszerre erhettek labdaba es nem lehetett eldonteni ki adta be? Ugyhogy rakerestem a videora.
https://www.youtube.com/watch?v=7K8u68JLSfs
Messi kiugratta Albat, a spanyol beadta kozepre, Campana berugta. Kinek jar a golpasz? Hat persze, hogy Messinek is
Rakerestem Transfermarkt-on, ok csak Albanak adtak. Naluk Messinek 10 assistja van a szezonban, az MLS hivatalos oldala szerint 15.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 25., szerda 8:10
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 23., hétfő 16:09
Ez pont toled eros amikor te hozol mindenfele lofasz hireket ilyen kisalfold.hu szintu oldalakrol._Bushido_ írta:
Ez valami belső infó valami helyi hülyegyerektől?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 23., hétfő 15:58
Ez valami belső infó valami helyi hülyegyerektől?MVPP írta: Mourinhot a törököknél is kirúgják több, mint valószínű. Lassan TOP1 lesz a kirúgott edzők listáján, de bár pénzügyileg nem panaszkodhat.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 23., hétfő 12:28
https://youtu.be/WzAUHzesA04?si=C1wksz2-CJ3t7Wp6lestat írta: Valami hulye gyerek a Lyon-Marseille meccaen 5. Percben megkapta a masodik sargajat.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 9:39
Tegnap is vert kettot.nzooli93 írta:Válogatott szünetben is tolta rendesen. En fixen azt hittem,hogy nyáron valamelyik Pl klub elviszi jo sok pénzértRealista24 írta: Viktor Gyokeres scores again for Sporting, one more goal and making it 11 goals, 5 assists in 8 games for club and country this season so far.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 22., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. szeptember 22., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. szeptember 22., vasárnap 13:50
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 21., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 19., csütörtök 11:25
Eredetileg Nagyszombatba ment volna, majd jött Oszi ajánlata, amit nem tudott visszautasítani.wZoLee7 írta: Skrtel lett a DAC sportigazgatója. Érdekes választás, több szempontból is annyi biztos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 19., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 18:03
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem