SUV, de ""csak"" 2 tonna és nem doboz, hanem csepphehetheoriginal írta: Nem suv, oke, de akkor mi?
Nagydarab 3 tonnas doboz

Nem tipikus SUV az biztos. Semmi tank érzet nincs benne.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 21., szombat 9:08
SUV, de ""csak"" 2 tonna és nem doboz, hanem csepphehetheoriginal írta: Nem suv, oke, de akkor mi?
Nagydarab 3 tonnas doboz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 21., szombat 1:17
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. szeptember 21., szombat 0:26
A Model Y-t azért nem nevezném suv-nak te makákó. Még ha valami crossovernek is van mondva.hehetheoriginal írta:pont az ellenkezője azoknak, akik nagy suvban ülnek (kiserik szevaszziro4vr írta:
HTC One XEgyik kedvenc telóm volt ever.
![]()
De mi ez a minimánia.![]()
)
de megérdemlitek, balos, demokrata libelális apple fanboy avokádós lattéval geci, most jól megkaptátok![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 20., péntek 22:28
Nekem azért van Minim, mert tudom egy kézben használni akár metrón is, zötykölődés közben, anélkül, hogy valaha leejtettem volna. Ennél nagyobb telóval ez sokkal nehezebb.nmate írta:Csak az ilyen boomereknek kell, mint én. Szeretem az egyszerű, minimalista, kompakt dolgokat és a szemem is jó, minek nagyobb.ziro4vr írta:De mi ez a minimánia.Laptop képernyőről is eldolgozok, csak legyen egy állvány és egy mx keys mini kéznél (ofc, mini
).
Korábbi Zenphone széria amúgy ami még max játszana, de valami custom rom kellene oda is lehet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 20., péntek 21:03
Csak az ilyen boomereknek kell, mint én. Szeretem az egyszerű, minimalista, kompakt dolgokat és a szemem is jó, minek nagyobb.ziro4vr írta:De mi ez a minimánia.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 20., péntek 18:43
Koszi, már játszogattam vele, mert én is erre tippeltem, de nem a legintuitívabb, ezért feladtam. De így majd adok neki még egy esélyt.Marky írta:Hasznald az alvas funkciot az ebreszto alkalmazasban, ott tudod ezt megoldani.nuevo_ericco írta: Már csak az ébresztőórát csinálhatnák meg úgy, hogy ha kikapcsolom péntek reggelre, mert mondjuk szabizok, akkor kérdezze meg automatikusan, hogy hétfő reggelre kapcsolja-e be úrjra, mert az ember elfelejti aztán visszakapcsolni![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 20., péntek 16:10
Hasznald az alvas funkciot az ebreszto alkalmazasban, ott tudod ezt megoldani.nuevo_ericco írta: Már csak az ébresztőórát csinálhatnák meg úgy, hogy ha kikapcsolom péntek reggelre, mert mondjuk szabizok, akkor kérdezze meg automatikusan, hogy hétfő reggelre kapcsolja-e be úrjra, mert az ember elfelejti aztán visszakapcsolni![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 20., péntek 15:24
pont az ellenkezője azoknak, akik nagy suvban ülnek (kiserik szevaszziro4vr írta:HTC One Xnmate írta: Flipet hagyjuk. Többi se 5.5 col.Egyik kedvenc telóm volt ever.
![]()
De mi ez a minimánia.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 20., péntek 15:21
Csak ne nezz 10 percnel hosszabb videot youtubeon, mert tojast lehetne sutni a 13 pro max hatuljan utananmate írta: Borzalmasan sok app crashel indokolatlanul ios18 frissítés után. Korábban nekem sosem volt ilyen, pedig még bétát ia nyomtam...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. szeptember 20., péntek 15:21
HTC One Xnmate írta: Flipet hagyjuk. Többi se 5.5 col.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 20., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 20., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. szeptember 20., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 20., péntek 14:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 20., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 20., péntek 14:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 20., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. szeptember 20., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 20., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 20., péntek 14:28
Nem, ez tényleg nagyon gány. De ai az kell basszam meg. IOS nálam most lett Windows kategória.hehetheoriginal írta:nmate írta: Borzalmasan sok app crashel indokolatlanul ios18 frissítés után. Korábban nekem sosem volt ilyen, pedig még bétát ia nyomtam...![]()
![]()
![]()
![]()
bocs.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem