IFsoadroli írta: BREAKING: Manchester City could be EXPELLED from all competitions, not just the Premier League if they are found guilty of serious breaches of its financial rules.
@TeleFootball
sure.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 19., csütörtök 15:15
IFsoadroli írta: BREAKING: Manchester City could be EXPELLED from all competitions, not just the Premier League if they are found guilty of serious breaches of its financial rules.
@TeleFootball
sure.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. szeptember 19., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 18., szerda 21:53
Nem olyan egyszeru ez. Ott van komoly lobby eronek a tobbi nagy klub, valamint precedensnek pl. az Everton esete. Szerintem csak a buntetes merteke a kerdeses a hirek alapjan.ikarus93 írta:Semmi nem lesz ott.dzsi91 írta: Na mivan a cityvel? Lesz valami vagy kapnak egy 10ezer euros csekket meg 3 pont levonást felosztva 3 szezonra?
A PL meg foleg az angol kormány nem akarja elrontani a kapcsolatot az UAEvel. Gondolom rohognek egyet aztan kapnak egy kis penzbuntit ami zsebre fog menni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 18., szerda 21:42
Semmi nem lesz ott.dzsi91 írta: Na mivan a cityvel? Lesz valami vagy kapnak egy 10ezer euros csekket meg 3 pont levonást felosztva 3 szezonra?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 18., szerda 21:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 18., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 17., kedd 18:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 14., szombat 22:24
Tipik kecsapos eset. Majd átszakad ott is. Embertelen amit müvel amúgy.'shutterisland írta: egyik golpasszt ederson adta.![]()
amugy asszem 36 gol a rekord, eppen o altala, hat lehet megdonti.
azt nem ertem, miert teszi zsebre latvanyosan minden erosebb csapat vedelme, azert akkora kulonbseg nincs a PL alsohazi es kozepcsapatok illetve a nagyobb csapatok kozott, amennyivel gyengebb aranyosan azokon a derbiken egyenileg.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 14., szombat 21:27
Koszi a valaszt!Caraway írta:Magyar szurkolokrol nem tudok nyilatkozni, de az angol forumon volt mostansag egy szavazas, hogy megtartanak-e ten hagot. 81% kirugna, 19% megtartana. Szoval kb ilyenek az aranyok, es meg nem is az eredmenyektol vannak legjobban kiakadva, hanem az ultrafos stilus nelkuli jatektol.RealMadridFanatic írta:
A MU szurkolok kozott ez altalanos velekedes? Nem kovetem aktivan a Unitedet, de az eredmenyek nem tamasztottak ala, hogy maradjon, de szerintem a mentalitasa sem.
Realista: abban egyetertek, hogy kreten, viszont en nem hiszem el, hogy emiatt kerult volna padra, mivel aki koveti a csapatot tudja, hogy amugy is ott kezdett volna az eddigi meccsek alapjan. Az meg hogy bushido ide bebofogi forras nelkul teljes bizonyossaggal, annak semmi ertelme.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. szeptember 14., szombat 21:00
Magyar szurkolokrol nem tudok nyilatkozni, de az angol forumon volt mostansag egy szavazas, hogy megtartanak-e ten hagot. 81% kirugna, 19% megtartana. Szoval kb ilyenek az aranyok, es meg nem is az eredmenyektol vannak legjobban kiakadva, hanem az ultrafos stilus nelkuli jatektol.RealMadridFanatic írta:A MU szurkolok kozott ez altalanos velekedes? Nem kovetem aktivan a Unitedet, de az eredmenyek nem tamasztottak ala, hogy maradjon, de szerintem a mentalitasa sem.Caraway írta:
Ebben szerintem mindenki egyetert.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 14., szombat 20:52
Bencze írta:Pedig a nagy meccseken valo bujocska es a kisebb csapatok kitomese ismeros lehetne neked'shutterisland írta: egyik golpasszt ederson adta.![]()
amugy asszem 36 gol a rekord, eppen o altala, hat lehet megdonti.
azt nem ertem, miert teszi zsebre latvanyosan minden erosebb csapat vedelme, azert akkora kulonbseg nincs a PL alsohazi es kozepcsapatok illetve a nagyobb csapatok kozott, amennyivel gyengebb aranyosan azokon a derbiken egyenileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 14., szombat 20:33
Te mégsem értettél velem egyetCaraway írta:Ebben szerintem mindenki egyetert.RealMadridFanatic írta:
Nem allitanam, hogy emiatt volt, de ten Hag egy kreten, akinel ez sem kizarhato.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 14., szombat 20:30
A MU szurkolok kozott ez altalanos velekedes? Nem kovetem aktivan a Unitedet, de az eredmenyek nem tamasztottak ala, hogy maradjon, de szerintem a mentalitasa sem.Caraway írta:Ebben szerintem mindenki egyetert.RealMadridFanatic írta:
Nem allitanam, hogy emiatt volt, de ten Hag egy kreten, akinel ez sem kizarhato.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. szeptember 14., szombat 20:10
Ebben szerintem mindenki egyetert.RealMadridFanatic írta:Nem allitanam, hogy emiatt volt, de ten Hag egy kreten, akinel ez sem kizarhato.Caraway írta:
Az 5 tetmeccsbol eddig 1-szer kezdett Garnacho, del amerikabol kellett visszautaznia valogatott szunetrol, de biztos egy like miatt volt ismet padon.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 14., szombat 20:02
Nem allitanam, hogy emiatt volt, de ten Hag egy kreten, akinel ez sem kizarhato.Caraway írta:Az 5 tetmeccsbol eddig 1-szer kezdett Garnacho, del amerikabol kellett visszautaznia valogatott szunetrol, de biztos egy like miatt volt ismet padon.Realista24 írta:
Honnan tudod hogy ez a kamu és nem a másik hír?![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. szeptember 14., szombat 19:55
Az 5 tetmeccsbol eddig 1-szer kezdett Garnacho, del amerikabol kellett visszautaznia valogatott szunetrol, de biztos egy like miatt volt ismet padon.Realista24 írta:Honnan tudod hogy ez a kamu és nem a másik hír?Caraway írta:
Nem azert volt csere. Miert kell kamu dolgokat bemasolni ide?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 14., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 14., szombat 19:07
Ederson (4) has now provided more Premier League assists than Antony (3).'shutterisland írta: egyik golpasszt ederson adta.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 14., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 14., szombat 18:28
Honnan tudod hogy ez a kamu és nem a másik hír?Caraway írta:Nem azert volt csere. Miert kell kamu dolgokat bemasolni ide?_Bushido_ írta: A sors ironiaja.![]()
Alejandro Garnacho got benched for liking an Instagram post about Cristiano Ronaldo speaking on Erik Ten Hag then comes on as a sub... scores and celebrates like Ronaldo.
1969 után nyert újra a notthingham a Pool ellen az Anfielden.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem