Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
OFF
Re: OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Voltunk csütörtökön ceges vacsikan.
Beszelgettunk a hr-es nemberekkel.
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket
Fasz
Beszelgettunk a hr-es nemberekkel.
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket
Fasz
thereisonly1ronaldo
Nálam telón ki is írja, hogy gond van .terry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2-3 órája kezdteterry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
App és weboldal is
Az ertesitesek rendesen jönnek de megnyitva semmi nem töltődik be
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Ezt mar R24 kifejtette, o tud majd neked segiteni.ikarus93 írta: Kérdés itt van olyan aki socio a Real Madridnak és hogy válhat valaki sociová?
- hehetheoriginal
Annyi szinten karrierende ez akkor, az országnak, a jatekosnak, a klubnak, elmondani nem lehetRemy írta: Hongkongban azsiai tag, Szoboszlai Pool mezben.![]()
Nyomassatok hajoutat ki az obolbe, ha nincs redvafos ido, latod az egesz varost.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hongkongban azsiai tag, Szoboszlai Pool mezben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Ne is mondd. Melót váltottam anno és a HO-ból hirtelen a 5/5nap irodába csöppentem, ok az egy éves guerek sem könnyített.Realista24 írta: Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
De azt hittem meghalok,főleg a konstans szocializálódás miatt.
Gyorsan részleget váltottam és itt 5/5 HO van.
IT-vel dolgozva nekem mindegy hol ülök, jobban fókuszálok a kódolásra otthon, nyugiban és a családi logisztika is jobban működik.
I
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
Torgelle94
Szuper, köszi szépen! Vissza vinni már nem fogjuk sztem most találtunk egy viszonylag közeli helyet ahol személyesen tudnak segíteni az aktiválásban. 5 dollár volt, 10-el kell feltölteni minimum de azt valószínűleg leautózzuk.De így sokkal megnyugtatóbb, hogy ezeket is tudjuk..
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Legtobb helyen aproval is fizethetsz, sunpass csak lenyelmesebbe teszi picit. Helyedben visszavinnem a kutyut. kolcsonzott autoval nyugodtan felhajthatsz a turnpike-ra aztan a kocsi leadasatol szamitott 2 heten belul kiszamlazzak neked. Nezzed meg mi all a szerzodesben, ott leirjak mennyit kell fizetni utdijon kivul. Budgetnal azt hiszem ez egyszeri $6-os “buntetes.” Remelem nem vettetek biztositast se az autora, floridaban nem kotelezo. Behajtani nem tudjak rajtadTorgelle94 írta:Bocs, még annyit hozzátennék, hogy Miamiban szálltunk meg és innen az Everglades, Orlando és Key West lennének a fő céljaink autópályán. Ha tud valaki jobb megoldást rá mint a Sunpass akkor azt is szívesen veszem, köszi!Torgelle94 írta: Sziasztok kedves fórumozók!
Olvasni szoktalak titeket, de most lenne egy fontos kérdésem, hátha valaki tud benne segíteni..
Párommal eljottunk Floridaba és itt autót bereltunk a Budget-nel. Viszont elkövettünk azt a hibát, hogy nem foglalkoztunk eleget az autópálya használattal és nem kértünk "e-toll" rendszert az autóhoz.
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!!![]()
![]()
Orlandoban nincs semmi, inkabb menjetek el a space coast-ra, vagy akar egeszen St Augustine-ig
-
Torgelle94
Bocs, még annyit hozzátennék, hogy Miamiban szálltunk meg és innen az Everglades, Orlando és Key West lennének a fő céljaink autópályán. Ha tud valaki jobb megoldást rá mint a Sunpass akkor azt is szívesen veszem, köszi!Torgelle94 írta: Sziasztok kedves fórumozók!
Olvasni szoktalak titeket, de most lenne egy fontos kérdésem, hátha valaki tud benne segíteni..
Párommal eljottunk Floridaba és itt autót bereltunk a Budget-nel. Viszont elkövettünk azt a hibát, hogy nem foglalkoztunk eleget az autópálya használattal és nem kértünk "e-toll" rendszert az autóhoz.
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!!![]()
-
Torgelle94
Sziasztok kedves fórumozók!
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.
a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.
Előre is köszönöm a segítséget!!
- h3x0r
Altalaban rajzolni szokott. Eleinte csak egy ceruzaja volt, majd hetrol hetre jottek az ujabb eszkozok: vonalzo, korzo, szines tollak, stb.Realista24 írta:A legkomolyabb ebben a papirokat nyalogato es tepkedo Puzserhehetheoriginal írta: ennel azert picit tobbet mondott, de nyilvan el akarod bagatellizalni![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A legkomolyabb ebben a papirokat nyalogato es tepkedo Puzserhehetheoriginal írta: ennel azert picit tobbet mondott, de nyilvan el akarod bagatellizalni![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ki a pöcsöm ez a dadogós okostojás
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal