Üsse kavics, vállalom. Úgy is én vagyok a hópihe náci buzihehetheoriginal írta: kiserik a hibas, akarmi van.
meg a hogolyo remy.![]()

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 18., szerda 12:59
Üsse kavics, vállalom. Úgy is én vagyok a hópihe náci buzihehetheoriginal írta: kiserik a hibas, akarmi van.
meg a hogolyo remy.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 12:55
Dehogy zarom, ertelmes emberek vannak (plusz/minusz), max neha pihen valaki.1madridista írta:Ha trollkodok kint van vmelyik emoji ezek kozul...Realista24 írta:
pluszegy. Rengeteg dologban szelesedett a latokorom es "tudasom", most meg nem tudom eldonteni mar, hogy ki trollkodik, ki nem...![]()
![]()
![]()
Amugy nekem is valtozott par dologban a velemenyem (megha nem is latszik), meg vt par uj info ami jo volt, en nem zarnam be a helyetekben foleg hogy mindenki buborekban el es csak fujja a buborekjat, nem sok ilyen lehetoseg van nem veletlenul porog a topic...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 18., szerda 12:55
Azt mond meg, hogy ezt miből gondolod? Mi utal erre?nuevo_ericco írta:Ha pedig Putyin győz, akkor a balti térség is kezdhet félni, a lengyelek paranoiája tovább növekszik, és a Balkánon is felélénkül pár régi konfliktus. Szerintem minél távolabb ér el a medve keze, Európának annál jobb.hehetheoriginal írta: Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
Még egyet is értenék, de ez... ez mi?géza írta: kiserik pl. mindenhez ert![]()
https://www.politico.eu/article/eppo-th ... yndicationswfan írta: Erről a "Von der Leyen megzsarolta az ügyészséget" dologról linkelsz valami forrást, légyszi? Napok óta írod...
Mire gondolsz a román hölggyel kapcsolatban, hogy beütött a fekete leves?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:54
persze mindenki ezt hiszi/mondja, de mi van, ha nem dobja oda, hanem pont az ellenkezoje, befenyiti/megbeszeli vele, mint legjobb pajtasaval, hogy huzodjon vissza a picsaba pl.swfan írta:Ha Ukrajnát odadobják Putyinnak, akkor az mit üzen a világnak? Hogy bárki, akinek nagyobb, erősebb hadserege van, az annektálhatja a szomszédját? Ez miért jó?hehetheoriginal írta: Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
Ha Ukrajnát annektálja Putyin, akkor nem áll fenn a veszélye, hogy a teljes ukrán nép egyszer eltűnik?
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 18., szerda 12:53
Ha trollkodok kint van vmelyik emoji ezek kozul...Realista24 írta:pluszegy. Rengeteg dologban szelesedett a latokorom es "tudasom", most meg nem tudom eldonteni mar, hogy ki trollkodik, ki nem...Halfkey írta:
Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 18., szerda 12:51
Lehet azért, mert a Tisza miatt úgy néz ki egyelőre, hogy újra lett tétje a dolgoknak.Halfkey írta: Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 12:50
Csak a tulzott szemelyeskedest es masik lenezeset tuntessetek el, es senkinek semmi gondja nem lesz.1madridista írta:Koszonom a kituntetett figyelmetRealista24 írta:
Amint jelez az FBIos forrasom, válaszolok.(sehol nem irtam h titkosszolgalati infoim vannak...)
Lehet ez rolam is szol bar probalok nem szemelyeskedni es anyazni...Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.
Ha az az ara a bekessegnek h eltakarodjak a topicbol megteszem...
(Meccs topicba irok meg neha csak nincs mindig idom nezni olyankor nem irok be inkabb, ez a topic meg mindig porog azert irok ennyit ide...)
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 18., szerda 12:47
Koszonom a kituntetett figyelmetRealista24 írta:Amint jelez az FBIos forrasom, válaszolok.1madridista írta:
Mit tudsz cafolni azok kozul amit leirtam? Vagy a cia vmi jotekonysagi szervezet csak en tudom rosszul? Vagy csak 1 sor cinizmusra futotta?
Lehet ez rolam is szol bar probalok nem szemelyeskedni es anyazni...Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 12:42
Mert az olyan egyszerű? Trumpot se sikerült, pedig valszeg kisebb védelem alatt áll jelenleg, mint Vlagyimirovicshehetheoriginal írta:Az.nuevo_ericco írta:
Ha pedig Putyin győz, akkor a balti térség is kezdhet félni, a lengyelek paranoiája tovább növekszik, és a Balkánon is felélénkül pár régi konfliktus. Szerintem minél távolabb ér el a medve keze, Európának annál jobb.
Vagy csak agyon kene loni a picsaba az oreg vlagyimirt.
Csak odafenn ez nem erdek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 12:41
pluszegy. Rengeteg dologban szelesedett a latokorom es "tudasom", most meg nem tudom eldonteni mar, hogy ki trollkodik, ki nem...Halfkey írta:Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.Realista24 írta:
Ertem, koszi.
Az egesz topicnak sok ertelmet nem latom olyan szempontbol, hogy aki ert a politikahoz, es gondol valamit, azt nem fogja tudni megvaltoztatni egy ugyanilyen szemely, aki egy masik allaspontot kepvisel.
Ehhez hozzadodik a beskatulyazas, aztan a szemelyeskedes, valamint a lenezo stilus, mert hat itt erzesem szerint vannak olyanok, akik az orosz, amerikai, ki tudja meg milyen belpolitikaval, es titkos informaciokkal is rendelkeznek.
Pedig neha jo (volt) olvasni az eszmefuttatasokat, amig el nem ment az egesz tevutra.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 12:40
Ha Ukrajnát odadobják Putyinnak, akkor az mit üzen a világnak? Hogy bárki, akinek nagyobb, erősebb hadserege van, az annektálhatja a szomszédját? Ez miért jó?hehetheoriginal írta: Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 18., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 18., szerda 12:39
Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.Realista24 írta:Ertem, koszi.kiserik írta:
Én csak gondoltam rászólok az emberre, meg úgy nagy általánosságban, hogy tartson egy szintet, mert nem ez volt nála az első, de manapság másnál is előfordulnak ilyenek. Te szerintem úgy gondoltad, hogy felétek jeleztem, hogy csináljatok valamit.
Az egesz topicnak sok ertelmet nem latom olyan szempontbol, hogy aki ert a politikahoz, es gondol valamit, azt nem fogja tudni megvaltoztatni egy ugyanilyen szemely, aki egy masik allaspontot kepvisel.
Ehhez hozzadodik a beskatulyazas, aztan a szemelyeskedes, valamint a lenezo stilus, mert hat itt erzesem szerint vannak olyanok, akik az orosz, amerikai, ki tudja meg milyen belpolitikaval, es titkos informaciokkal is rendelkeznek.
Pedig neha jo (volt) olvasni az eszmefuttatasokat, amig el nem ment az egesz tevutra.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:31
Az.nuevo_ericco írta:Ha pedig Putyin győz, akkor a balti térség is kezdhet félni, a lengyelek paranoiája tovább növekszik, és a Balkánon is felélénkül pár régi konfliktus. Szerintem minél távolabb ér el a medve keze, Európának annál jobb.hehetheoriginal írta: Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 18., szerda 12:27
Ha pedig Putyin győz, akkor a balti térség is kezdhet félni, a lengyelek paranoiája tovább növekszik, és a Balkánon is felélénkül pár régi konfliktus. Szerintem minél távolabb ér el a medve keze, Európának annál jobb.hehetheoriginal írta: Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 18., szerda 12:17
Trump esetén pedig a másik irányba borulnának a dolgok.hehetheoriginal írta:Sztem is behuzza a nember, onnantol teljes elborulas, semmi jora/jo iranyu valtozasra nem szamitok globalpolitika es kultura teren.ziro4vr írta: Nem fog tetszeni annak a kimenetele neked.![]()
Most mar kb hiaba lovoldozik trumpot masodjara, mar nincs akkora hirerteke...
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 12:05
Trump esetében milyen jó elmozdulás várható globálpolitikai téren? Komolyan kérdezemhehetheoriginal írta:Sztem is behuzza a nember, onnantol teljes elborulas, semmi jora/jo iranyu valtozasra nem szamitok globalpolitika es kultura teren.ziro4vr írta: Nem fog tetszeni annak a kimenetele neked.![]()
Most mar kb hiaba lovoldozik trumpot masodjara, mar nincs akkora hirerteke...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 11:56
Sztem is behuzza a nember, onnantol teljes elborulas, semmi jora/jo iranyu valtozasra nem szamitok globalpolitika es kultura teren.ziro4vr írta: Nem fog tetszeni annak a kimenetele neked.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem