Gondolom az Endrickes incidensen pörgött ennyire.Tjacks írta: Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???
Hányok a sporiktól, én tuti nem lennék már pályán egy ilyen meccsen.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Szerintem inkább szánalmas volt - amikor mi kapaszkodunk az eredményért mi rimánkodunk a sok perc mellett, most meg miután ő maga húzta az időt lenyom egy ilyet? Egy Alaves ellen. Szekunder szégyen.dzsi91 írta: Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis voltbíró egy fasz, johet a matrac
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis volt
bíró egy fasz, johet a matrac

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ez megint mi a fszom volt?
egyszer jatszanank mar 90 percig jól...

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az első húsz perc és az utolsó kb 30 kifejezetten élvezetes volt. Kezdünk belerázódni. Jó lesz ez.
Bellingham nagyon hiányzott, Mbappé egyre jobb, és jobb. Felfrissítő volt, hogy Vini padon kezdett, szarul szállt be, de csak eldöntötte. Valverdére még nincsenek szavak.
Modric is csak végigtolta.
A végére szerintem azért elfáradt, és eltűnt, de addig kifejezetten jól mozgatta a csapatot.
A két fiatallal is meg vagyok elégedve, kapják csak a perceket. Güler a végére elég sokat hibázott, de végig nagyon aktív volt, nagyon akar. Endrick meg csak bebirkózta magát a 16-oson belülre, megállíthatatlan
Ó és Fran Garcia. Kifejezetten tetszett, rengeteget mozgott elől, és lehozta hátul is, amit kellett. Kudos.
Bellingham nagyon hiányzott, Mbappé egyre jobb, és jobb. Felfrissítő volt, hogy Vini padon kezdett, szarul szállt be, de csak eldöntötte. Valverdére még nincsenek szavak.

Modric is csak végigtolta.

A két fiatallal is meg vagyok elégedve, kapják csak a perceket. Güler a végére elég sokat hibázott, de végig nagyon aktív volt, nagyon akar. Endrick meg csak bebirkózta magát a 16-oson belülre, megállíthatatlan

Ó és Fran Garcia. Kifejezetten tetszett, rengeteget mozgott elől, és lehozta hátul is, amit kellett. Kudos.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Idén az EB miatt offolta a kezelést,jövő nyár elején sztem kés alá fekszik. Két meccset játszott, sokkal jobb a chemistry elöl,Ő az alfa a csapatban.Faust írta:Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
Ezt a lövőcsel,majd megtolom balra kombót nagyon érzi

Annyi olyan lövésünk van meccsenként amik egy jó formában lévő csapatnál bemennének, hogy az hihetetlen. Ha egyszer megindul majd a kecsap az nagyon fog fájni az ellenfeleknek.
Amúgy hány 11est kaptunk már idén? Na gyors megszámoltam 6 bajnokin 5-t.
Amúgy hány 11est kaptunk már idén? Na gyors megszámoltam 6 bajnokin 5-t.
- Pad'em
Kereken 1 éve veretlenül a ligában
Vinicius baz beáll 10 percig mintha valami amatőrligás játékos jött volna be, aztán megkanyarintja az év egyik legszebb gólpasszát majd 3 percre rá eldönti. Szokásos.
Valverde lassan szerintem végez a meccs utáni futóedzéssel, de lehet még otthon is alvás előtt fut egy kicsit. Elmebeteg ember. Lassan nem ártana majd szusszania egyet.
Jude ismét Zizou módban, Rodrygo is fasza volt megint, Mbappénalty meg szépen megy a Pichichiért

Vinicius baz beáll 10 percig mintha valami amatőrligás játékos jött volna be, aztán megkanyarintja az év egyik legszebb gólpasszát majd 3 percre rá eldönti. Szokásos.
Valverde lassan szerintem végez a meccs utáni futóedzéssel, de lehet még otthon is alvás előtt fut egy kicsit. Elmebeteg ember. Lassan nem ártana majd szusszania egyet.
Jude ismét Zizou módban, Rodrygo is fasza volt megint, Mbappénalty meg szépen megy a Pichichiért

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
és így Arda is még többet tud adnidzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Irgalmatlan öröm nézni a játékát!Faust írta:Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
Övét is és Bappet is egyre jobban.
A mai sablonfocis fosban olyan felüdülés őket látni.
A másik nagy öröm, ahogy Valverde felvállalta a szerepét..Azért nem könnyű egy Kroos után.
Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Ja, világosnuevo_ericco írta:Egyik sem, de attól még el tudom képzelniPad'em írta:Hát ki lesz az áldozat? Mbappé vagy Vini?
Én bízom benne, hogy tavaszra minden összeáll. Azt sem tartom kizártnak, hogy Ancelottiék is változtatnak a hozzáállásukon, és újra a kerethez alkalmazkodnak, mint már oly sokszor.

Most jön két otthoni meccs, Espanyol és Alaves, maradni fog a VMR + B (ha nem sérül le valamelyik), ott sok minden nem fog kiderülni, erőből be kell húzzuk, de utána jön az első igazi kihívás 29-én, Atletico idegenben. Ott kaptunk ki 1 éve utoljára, sok jóra most se számítok ha bevállalja ezt az orrnehéz felállást majd Carlo.
-
Egyik sem, de attól még el tudom képzelniPad'em írta:Hát ki lesz az áldozat? Mbappé vagy Vini?

Én bízom benne, hogy tavaszra minden összeáll. Azt sem tartom kizártnak, hogy Ancelottiék is változtatnak a hozzáállásukon, és újra a kerethez alkalmazkodnak, mint már oly sokszor.
- Pad'em
Max addig lesz a kezdőcsapat tagja amíg bele nem futunk valaki ellen a késbe, mert felbillen a pálya ha együtt van fenn a Vini Mbappé Rodrygo Belli sor. Pl Anfielden lehet baj, de kedvenc la maffiánk ellen is, Atleticoról nem beszélve. Utána szinte biztos vagyok benne, hogy visszaállunk a tavalyira, úgy meg nem lesz neki hely.Sierra írta: Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
Hát ki lesz az áldozat? Mbappé vagy Vini?nuevo_ericco írta:Én el tudok képzelni olyan felállást is, ahol nem feltétlen ő lesz az "áldozat".Sierra írta: Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
Azért tavaly az a Rodrygo, Brahim, Beli hármas szép dolgokat csinált pár hétig. De lehet épp mázlijuk volt az ellenfelekkel.
Perpillanat Vininek kéne lennie, de ballondurcink nem fog soha padra kerülni hiába érdemelné meg párszor. Aztán meg ha tavaszra megint bedurrantja magát, hatalmas clutch ugye.
-
Én el tudok képzelni olyan felállást is, ahol nem feltétlen ő lesz az "áldozat".Sierra írta: Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
Azért tavaly az a Rodrygo, Brahim, Beli hármas szép dolgokat csinált pár hétig. De lehet épp mázlijuk volt az ellenfelekkel.
Ez meg teljesen természetes. Meg sem szabad ilyet említeni egy ennyire fiatal, tapasztalatlan játékosnál.hehetheoriginal írta:a luftot meg a szar passzat betudom
Szép bemutatkzás volt ez a BL-ben, na. Le a kalappal, csak így tovább.
Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fotelbu megmondtam tegnap, hehepapaa mar ott latta, hogy mi jar a fejeben, mikor lekovettem kamaleonszemeimmel a vedok es a tamadok mozgasat, meglepni a balfaszt a kapuban, mert pont a vedotol takarasban a masik iranyba lepett, aztan a konyv szerint jobbra lehetett/kellett volna tennie a fullbalfaszvilagatsetudo biniciusnak, gyerek gondolom unja mar, hogy valogatottban es most mar madridban is ezt a botladozast meg utana a folyamat pofazast kell nezni, agyon is lotte a labdat, ahogy kell.nuevo_ericco írta:Minél többször nézem vissza a gólt, annál inkább az az érzésem, hogy nem csak a legbátrabb, de a legjobb döntét is hozta, mert Mbappé és Vini már túlságosan a szélre mozogtak ki. Ha labdát kapnak, nem lettek volna annyira jó helyzetben, mint az a létszámfölény miatt elsőre tűnt.hehetheoriginal írta:
epp most lott tegnap is egyet 20-rol![]()
![]()
a luftot meg a szar passzat betudom, hogy telthaz, bernabeu, beell, es nincs ido akklimatizalodni 18 evesen, van par perced egy kielezett meccsen a vegen csinalni valamit, szoval siman csak izgult, teljesen ertheto.
aztan mikor sikerult egy assist - koszi binicius... -, meg megkapta a sajat terfele kozepen tok egyedul, akkor mar megvolt a nyugalom, es tudta mi a fasz lesz.
jatszatni kell, barki helyett, barki percei helyett, karara.
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Legyen igy!hehetheoriginal írta:epp most lott tegnap is egyet 20-rolLehet,hogy jövő nyáron kéne egy csatár,de csak Mbappé mellé....![]()
![]()
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023