OFF
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ezt mar R24 kifejtette, o tud majd neked segiteni.ikarus93 írta: Kérdés itt van olyan aki socio a Real Madridnak és hogy válhat valaki sociová?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Annyi szinten karrierende ez akkor, az országnak, a jatekosnak, a klubnak, elmondani nem lehetRemy írta: Hongkongban azsiai tag, Szoboszlai Pool mezben.![]()

Nyomassatok hajoutat ki az obolbe, ha nincs redvafos ido, latod az egesz varost.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hongkongban azsiai tag, Szoboszlai Pool mezben.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ne is mondd. Melót váltottam anno és a HO-ból hirtelen a 5/5nap irodába csöppentem, ok az egy éves guerek sem könnyített.Realista24 írta: Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
De azt hittem meghalok,főleg a konstans szocializálódás miatt.
Gyorsan részleget váltottam és itt 5/5 HO van.
IT-vel dolgozva nekem mindegy hol ülök, jobban fókuszálok a kódolásra otthon, nyugiban és a családi logisztika is jobban működik.
I

-
Szuper, köszi szépen! Vissza vinni már nem fogjuk sztem most találtunk egy viszonylag közeli helyet ahol személyesen tudnak segíteni az aktiválásban. 5 dollár volt, 10-el kell feltölteni minimum de azt valószínűleg leautózzuk.De így sokkal megnyugtatóbb, hogy ezeket is tudjuk..

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Legtobb helyen aproval is fizethetsz, sunpass csak lenyelmesebbe teszi picit. Helyedben visszavinnem a kutyut. kolcsonzott autoval nyugodtan felhajthatsz a turnpike-ra aztan a kocsi leadasatol szamitott 2 heten belul kiszamlazzak neked. Nezzed meg mi all a szerzodesben, ott leirjak mennyit kell fizetni utdijon kivul. Budgetnal azt hiszem ez egyszeri $6-os “buntetes.” Remelem nem vettetek biztositast se az autora, floridaban nem kotelezo. Behajtani nem tudjak rajtadTorgelle94 írta:Bocs, még annyit hozzátennék, hogy Miamiban szálltunk meg és innen az Everglades, Orlando és Key West lennének a fő céljaink autópályán. Ha tud valaki jobb megoldást rá mint a Sunpass akkor azt is szívesen veszem, köszi!Torgelle94 írta: Sziasztok kedves fórumozók!
Olvasni szoktalak titeket, de most lenne egy fontos kérdésem, hátha valaki tud benne segíteni..
Párommal eljottunk Floridaba és itt autót bereltunk a Budget-nel. Viszont elkövettünk azt a hibát, hogy nem foglalkoztunk eleget az autópálya használattal és nem kértünk "e-toll" rendszert az autóhoz.
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!!![]()
![]()

Orlandoban nincs semmi, inkabb menjetek el a space coast-ra, vagy akar egeszen St Augustine-ig
-
Bocs, még annyit hozzátennék, hogy Miamiban szálltunk meg és innen az Everglades, Orlando és Key West lennének a fő céljaink autópályán. Ha tud valaki jobb megoldást rá mint a Sunpass akkor azt is szívesen veszem, köszi!Torgelle94 írta: Sziasztok kedves fórumozók!
Olvasni szoktalak titeket, de most lenne egy fontos kérdésem, hátha valaki tud benne segíteni..
Párommal eljottunk Floridaba és itt autót bereltunk a Budget-nel. Viszont elkövettünk azt a hibát, hogy nem foglalkoztunk eleget az autópálya használattal és nem kértünk "e-toll" rendszert az autóhoz.
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!!![]()

-
Sziasztok kedves fórumozók!
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.
a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni.

Előre is köszönöm a segítséget!!

- h3x0r
Altalaban rajzolni szokott. Eleinte csak egy ceruzaja volt, majd hetrol hetre jottek az ujabb eszkozok: vonalzo, korzo, szines tollak, stb.Realista24 írta:A legkomolyabb ebben a papirokat nyalogato es tepkedo Puzserhehetheoriginal írta: ennel azert picit tobbet mondott, de nyilvan el akarod bagatellizalni![]()
![]()

- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A legkomolyabb ebben a papirokat nyalogato es tepkedo Puzserhehetheoriginal írta: ennel azert picit tobbet mondott, de nyilvan el akarod bagatellizalni![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ki a pöcsöm ez a dadogós okostojás

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mivel először ki lettek osztva a feladatok, majd utána kérdezték meg azt a fejlesztőt, aki csinálja, hogy mennyi idő (amúgy is a faszom kivan, amikor megkérdezik mennyi idő bármilyen feladat), így bőven tudott rá rakni 4-5x szorzót is. Szar a rendszer persze, nem is azokat hibáztatom, akik benne vannak. Sőt, ha mindenkinek jó így, senkit nem is hibáztatnék, csak szerintem borzalmasan "toxic".nuevo_ericco írta: A kisztott feladat el lett végezve? Ha el, akkor semmi probléma, a felettesed a heti meetingen zöld számokat prezentált, és mindenki ment tovább. Addig senki sem pánikol, amíg nem jön egy report felülről, hogy sok a kiadás a bérekre, mindenki akkor kezdi el oldani az erőforrás optimalizációt. Meg vannak az előnyei az erősen hierarchikus döntéshozásnak is, addig lehet lapítani, amíg felül vakon vannak, elégedettek, stb.

- Pad'em
Aki kerülni akarja a munkát, az az irodában is ugyanúgy megoldja hogy ne dolgozzon. Kávé/Cigi/büfé/csocsó etc. Telót ott is lehet pörgetni. Nem hinném, hogy sokkal produktívabb lenne irodából dolgozni, persze tanulmányokat nem olvastam a témában. Nálunk is pörgetik a return to officet, de szerencsére a gyerek miatt nem tudnak visszarendelni.Tjacks írta:Már csak azt nem tudjuk ehhez miért kellett adat a cégeknekHalfkey írta:
Nem gondolnám hogy ez van mögötte. Egyrészt egyre több az adat arról hogy az emberek otthon sokat kummantanak (surprise surprise),![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Plusz a manapság egyre inkább újra divatba jövő tartsd a szád és a lépést mentalitás. Alulról jövő visszacsatolás kimondottan negatívan van kezelve, teljesítened kell a parancsot, és ha végül kiderül, hogy végig igazad volt, akkor órisái plusz forrás a döntéshozó hibájának kijavítására, elfedésére.hehetheoriginal írta: igazi neandervolgyi, amit nem latok, az nincs alapon
A kisztott feladat el lett végezve? Ha el, akkor semmi probléma, a felettesed a heti meetingen zöld számokat prezentált, és mindenki ment tovább. Addig senki sem pánikol, amíg nem jön egy report felülről, hogy sok a kiadás a bérekre, mindenki akkor kezdi el oldani az erőforrás optimalizációt. Meg vannak az előnyei az erősen hierarchikus döntéshozásnak is, addig lehet lapítani, amíg felül vakon vannak, elégedettek, stb.nmate írta: Én dolgoztam ilyenben járvány alatt, gyakorlatilag lebetegedtem, ágyat nyomtam napokig, de senki nem vette észre, hogy csak napi 2 órát töltök gép előtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Már csak azt nem tudjuk ehhez miért kellett adat a cégeknekHalfkey írta:
Nem gondolnám hogy ez van mögötte. Egyrészt egyre több az adat arról hogy az emberek otthon sokat kummantanak (surprise surprise),