Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Faust
El director de fotografía

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 18., szerda 10:49

Nem feltetlenul itt, szerintem itt alapvetoen kulturalt a tarsasag, kiveve par balfaszt es hehet, de en sokat mozgok szakmambol kifolyolag ilyesmi korokben, es ezerszer vegigneztem ahogy a hatalmas tolerans elfogado szoszolok egy perc alatt kuldenenek engem a gulagra, mert nem egyezik a velemenyunk es a gondolkodasunk, pedig a szelsosegektol nagyon tavol allok. Okadok ettol a newages progressziv baloldaltol, a legbeszukultebb, a legkisebb triggerre is habzo szajjal ugro elmebetegek, pont olyanok mint a sztereotip mihazankosok es texasi redneck Trump szavazok.

Csak ugyanugy ossze vannak mosva a politika altal a normalisabb balosokkal, ahogy ok is teszik ezt a tuloldallal.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 18., szerda 10:47

Közben kiderült, hogy a Disney a Lightyear bukása után beleszólt az Inside Out 2 készítésébe, és kivágatta a homoszexualitásra utaló jeleneteket.
Én megmodntam, hogy amit az elmúlt években láttunk, az nem annyira a "buzilobby" műve, hanem inkább a kapzsiság, hozzánemértés és hülyeség kombinációja. Pénz miatt tolták túl, és most a pénz miatt cenzúráznak. Netflixnél is hasonló hírek voltak tavaly.
Faust írta: Mert elvileg mindent es mindenkit elfogado, a szolasszabadsagot es az egyenjogusagot, eselyegyenloseget hirdeto baloldalinak vallod magad, azert.
Szólasszabadságba szerintem is beletartozik, hogy elmondjuk a véleményt mások véleményéről. Még a liberálisoknak is meg van egyelőre ez a joguk.
Faust írta:Ahogy nalatok az is, hogy kapasbol lenaciztok mindenkit
Ezt sokszor olvasom. Biztos előfordul, mert idióták vannak mindenhol, de nem gondolom ezt általánosnak. Semmivel sem gyakoribb szerintem, mint mondjuk a kommunistázás, marxistázás, stb.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. szeptember 18., szerda 10:43

A ket bit az meg mindig negy informaciot hordoz magaban. Bit=binary digit. :mrgreen:

Faist: en nem lattam, hogy valaki lenacizott volna itt mindenkit aki eltero velemenyen van, csak embereket akik zsidoznak, es mi hazank szavazok, ott meg erosen fennt all a gyanu. :mrgreen:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 18., szerda 10:41

Ahogy nalatok az is, hogy kapasbol lenaciztok mindenkit, aki nem ugy gondolkodik mint ti (tehat ugy a bolygo ketharmadat), es ezennel a “vitak” le is vannak zarva. Ha mar a paradoxonokrol beszelunk.

Persze, lehet te nem igy viselkedsz, gondolkodsz, akkor ne is vedd magadra. De ez a intolerancia az intoleranciaval szemben ez egy oriasi alszentseg.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 10:38

Faust írta: Mert elvileg mindent es mindenkit elfogado, a szolasszabadsagot es az egyenjogusagot, eselyegyenloseget hirdeto baloldalinak vallod magad, azert.
Nézz utána, hogy mi az a "tolerancia-paradoxon" ;) Toleránsnak lenni együtt jár azzal, hogy az intolerancia ellen küzdesz, az intoleranciát nem tolerálod.

A szólásszabadságnak pedig része, hogy lehet véleményem valaki más véleményéről

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 10:35

hehetheoriginal írta:
Miért kéne megadnom a tiszteletet egy olyan párt szavazójának, amelyik emberi jogokat kérdőjelez meg? Miért kéne például egy Trump szavazónak megadnom a tiszteletet, azok után ami a Project 2025-ben szerepel?
nagyon ketbitesen latod a helyzetet sztem.
mindenfele fullbiztos teny es hatterinfo nelkul raadasul.

de en kiszalltam - bar a ciganyozasban benne vagyok :kalapos:
Nem inkább az a kétbites, mint a fentebbi példa: engem a korrupció érdekel, akkor szavazok egy szavakban korrupcióellenes pártra, arra meg fittyet hányok, hogy amúgy milyen értékeket vall?

Egyébként a fentiben nem nem konkrétan a Mi Hazánkra gondoltam, csak általánosan. A konkrét szereplő Trump volt akit megneveztem - Trump szavazók gondolom itt nincsenek, hiszen senki sem amerikai állampolgár itt :mrgreen:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 18., szerda 10:34

Mert elvileg mindent es mindenkit elfogado, a szolasszabadsagot es az egyenjogusagot, eselyegyenloseget hirdeto baloldalinak vallod magad, azert.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 10:31

hehetheoriginal írta:
de R24-nél félrement valami.
na ebben egyetertunk :lol: :lol:
hehe: kabbe

kiserik: mire gondolsz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 10:24

Miért kéne megadnom a tiszteletet egy olyan párt szavazójának, amelyik emberi jogokat kérdőjelez meg? Miért kéne például egy Trump szavazónak megadnom a tiszteletet, azok után ami a Project 2025-ben szerepel?
nagyon ketbitesen latod a helyzetet sztem.
mindenfele fullbiztos teny es hatterinfo nelkul raadasul.

de en kiszalltam - bar a ciganyozasban benne vagyok :kalapos:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 10:22

kiserik írta:
Realista24 írta:
Topic zaras?
Ha úgy érzed, hogy az a megoldás arra, hogy jópár fórumozó szívesen beszélget esetneként vitázik itt politikáról, más meg csak személyeskedni, meg beszólogatni jár ide azt is kocsma stílusban, akkor akár.
hehetheoriginal írta: Hopihek :kalapos: :lol:
hehe, ez nem hópiheség. Ha ebbe az irányba megyünk el, akkor az szerintem egy rossz irány, mert ha neki lehet, akkor nekem is lehet és akkor előbb utóbb kurvaanyázásba megy át az egyébként elég hasznos topik.

Mint már írtam korábban azért elítélni és megbélyegezni embereket, mert egy akármilyen párttal szimpatizálnak elég gyökkettő felfogás. Mondok egy példát: ha valakinek a korrupció a legfontosabb, akkor mégis kire tud szavazni? Szerintem 2 választás van: Kutyapárt és MI hazánk. Ettől még az az ember drogos vagy náci? Vagy még annak sem jó? Ember egyáltalán?

Erre értettem, hogy tartsunk egy szintet.

Egyébként ha a korrupció zavar, akkor olyan pártokat kell támogatni, amelyek beléptetnék az országot az Európai Ügyészségbe. Ha jól tudom a Mi Hazánk inkább Huxit párti. Egy EU kilépés után burjánzana el csak igazán a korrupció. Ha valakit a korrupció zavar, a Mi Hazánk pont hogy az egyik legrosszabb választás :agree:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 10:16

de R24-nél félrement valami.
na ebben egyetertunk :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 18., szerda 10:01

hehetheoriginal írta:
akkor az szerintem egy rossz irány, mert ha neki lehet
ilyenkor jön be az iq es ertelmi szint, hogy ha vmi levelibeka elkezd itt fröcsögni meg okadni, akkor nem ereszkedek le a szintjere, es nem kerul az egesz beszelgetes egy ordenareba tarto spiralba.

de nyilvan sokkal egyszerubb tiltani, meg kovetelozni a tiltasert, mint venni a faradsagot es gogyibol legyozni es megszegyeniteni az ilyen amobakat. :lol:
Mint már írtam korábban azért elítélni és megbélyegezni embereket, mert egy akármilyen párttal szimpatizálnak elég gyökkettő felfogás
azert elitelni es megbelyegezni embereket, mert bizonyos temakban alpari okadek stilusuk es mondanivalojuk van...... eleg gyokketto felfogas :lol:
Abban igazad van, hogy nem süllyedünk le az ő szintjére, mert ott nyer a rutinjával (ahogy szokták mondani :D ). Abban viszont nincs, ha jelezzük, hogy tartani kellene egy szintet, az egyenlő azzal, hogy követelnénk a tiltást. Arra amúgy is van egy felkiáltójeles gomb. Gondoltam, ha ennyit beírok, akkor talán veszi az illető a lapot, de R24-nél félrement valami.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 9:49

akkor az szerintem egy rossz irány, mert ha neki lehet
ilyenkor jön be az iq es ertelmi szint, hogy ha vmi levelibeka elkezd itt fröcsögni meg okadni, akkor nem ereszkedek le a szintjere, es nem kerul az egesz beszelgetes egy ordenareba tarto spiralba.

de nyilvan sokkal egyszerubb tiltani, meg kovetelozni a tiltasert, mint venni a faradsagot es gogyibol legyozni es megszegyeniteni az ilyen amobakat. :lol:
Mint már írtam korábban azért elítélni és megbélyegezni embereket, mert egy akármilyen párttal szimpatizálnak elég gyökkettő felfogás
azert elitelni es megbelyegezni embereket, mert bizonyos temakban alpari okadek stilusuk es mondanivalojuk van...... eleg gyokketto felfogas :lol:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 18., szerda 9:42

Realista24 írta:
kiserik írta: Nem lehetne a színvonallal kezdeni valamit?
Topic zaras?
Ha úgy érzed, hogy az a megoldás arra, hogy jópár fórumozó szívesen beszélget esetneként vitázik itt politikáról, más meg csak személyeskedni, meg beszólogatni jár ide azt is kocsma stílusban, akkor akár.
hehetheoriginal írta: Hopihek :kalapos: :lol:
hehe, ez nem hópiheség. Ha ebbe az irányba megyünk el, akkor az szerintem egy rossz irány, mert ha neki lehet, akkor nekem is lehet és akkor előbb utóbb kurvaanyázásba megy át az egyébként elég hasznos topik.

Mint már írtam korábban azért elítélni és megbélyegezni embereket, mert egy akármilyen párttal szimpatizálnak elég gyökkettő felfogás. Mondok egy példát: ha valakinek a korrupció a legfontosabb, akkor mégis kire tud szavazni? Szerintem 2 választás van: Kutyapárt és MI hazánk. Ettől még az az ember drogos vagy náci? Vagy még annak sem jó? Ember egyáltalán?

Erre értettem, hogy tartsunk egy szintet.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 9:32

Hopihek :kalapos: :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 9:21

kiserik írta: Nem lehetne a színvonallal kezdeni valamit?
Topic zaras?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 18., szerda 9:11

Nem lehetne a színvonallal kezdeni valamit?

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. szeptember 18., szerda 8:55

weah írta:
1madridista írta:

Pont most próbáltam volna ervelni h miert nem naci a mihazank :mrgreen: :mrgreen: de nem segitesz...
Az igazságot miért ne lehetne kimondani,mindenki tudja csak hát ha nem beszélünk róla akkor az nem is létezik.Gázában mit művelnek?A médai teljesen elhalgatja történéseket... Ti elhiszitek hogy a világ legjobb titkosszolgálata nem tudott erről az egészről? Nagyon is tudott,csak hagyták megtörténni a dolgokat ezzel megnyitva az utat a magasabb cél érdekében,ahogy már jópárszor a történelem folyamán.
Pontosan ezt írtam pár oldallal odébb. Még nácinak is ócskák vagytok, mert nem mered leírni, hogy zsidó tempó, csak annyit hogy ZS. Sok undorító dolgot csinál a lelki vezetőd, de, legalabb azt felvállalná... még ennyire se futja tőle, annyira szarember. :/

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 6:50

1madridista írta:
Realista24 írta: Azért beszaras kategória hogy itt már a CIA ismerete is megvan. :kalapos:
Mit tudsz cafolni azok kozul amit leirtam? Vagy a cia vmi jotekonysagi szervezet csak en tudom rosszul? Vagy csak 1 sor cinizmusra futotta?
Amint jelez az FBIos forrasom, válaszolok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 18., szerda 5:29

BlancoMark írta:
Süti írta: A legnagyobb selling pointja számotokra a Mi Hazánknak az értkérendje, meg amit képvisel, de egyikőtök se tudja ezt 5 mondatban összefoglalni, wikipédiáról másolgattok, meg mi nézzünk utána, ha érdekel.
Ez egy pszichologiai jelenseg. Talalkoztam mar szamtalan Mi Hazankossal, nagyjabol ugyanazt a mintazatot lattam naluk. Aki Mi Hazankos az kulonlegesnek erzi/erezheti magat, mert atlat a szitan, a deep state armanykodasain. Hogy filmes hasonlattal eljek, mi atlagos (szamukra vak es tudatlan) emberek olyanok vagyunk mint a muglik a varazsloknak a Harry Potterben. Nem latjuk a valosagot es a melyben huzodo igazsagokat es konspiraciokat, gondoljak ok. Viszont ok maguk zsenialisak, nem lehet rajtuk kifogni. Ezek az emberek 90%-ban olyanok mint Moricz Zsigmond Tragediajanak Kis Janosa: nem eppen a tarsadalom legsikeresebb allampolgarai.

Ha kicsinek es jelentektelennek erzed magad a hetkoznapokban, akkor a Mi Hazank marketing erzes azt hozza, hogy altaluk valaki lehetsz, egy megvezethetetlen allampolgar. Szomoru sorsok ezek egyebkent. Meggyozodesem, hogy ha minden rendben megy az eletedben, akkor az ilyen ideologiak es az uszitas a melegek/kisebbsegek ellen egyaltalan nem tudnak hatni rad.

Csak úgy lábjegyzetnek : a sok kokszos, beszélni, írni, olvasni nem tudó Fidesz és Orbán imádó gondolom a társadalom igáslovai...

Ők aztán pörgetik a GDP-t :ike:

Vissza: