swfan írta:
Miért kéne megadnom a tiszteletet egy olyan párt szavazójának, amelyik emberi jogokat kérdőjelez meg? Miért kéne például egy Trump szavazónak megadnom a tiszteletet, azok után ami a Project 2025-ben szerepel?
Egyébként ha a korrupció zavar, akkor olyan pártokat kell támogatni, amelyek beléptetnék az országot az Európai Ügyészségbe. Ha jól tudom a Mi Hazánk inkább Huxit párti. Egy EU kilépés után burjánzana el csak igazán a korrupció. Ha valakit a korrupció zavar, a Mi Hazánk pont hogy az egyik legrosszabb választás
Tőled aztán semmi ilyet nem várok, sikerült bemutatkoznod a minap
Ha már felhoztad: Európai Ügyészség: ha jól tudom, az EÜ csak az EU-ból kapott pénzek után nyomozhat. Egyébként egy nagyon hatékony szervezet lett belőle egy román hölgynek köszönhetően, aki Romániában is szép eredményeket ért el annó. Persze amint bele ütötte az orrát a nagyok dolgába, akkor máris jött a fekete leves. Von der Leyen ellen vizsgálatot indított (az a néni tudod, akinek állva tapsoltak a Tiszások miután megszavazták), aki nemes egyszerűséggel megzsarolta, hogy megvonja a támogatásokat amivel eléri, hogy az EÜ működés képtelen lesz. Pár év múlva (talán 2028?) már nem kapunk több pénzt az EU-tól, mint amennyit be kell fizetnünk.
Mi hazánk ügyészség: nekik az az ötletük, hogy egy nemzeti ügyészséget kellene felállítani. Ezáltal sokkal több hatalma lenne, mint az EÜ-nek, mert minden hozzá tartozna határokon belül. Ide minden parlamenti párt delegálhatna ügyészt, de az általa delegált ügyész nem tehetne semmit az adott párt ügyében. Szerintem ez egy egész jó ötlet. Egyébként kérlek tételesen sorold fel a Mi hazánkos képviselőkkel kapcsolatos korrupciógyanús ügyeket, amikből Te arra a következtetésre jutottál, hogy "Ha valakit a korrupció zavar, a Mi Hazánk pont hogy az egyik legrosszabb választás".
Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
na ebben egyetertunk
hehe: kabbe
kiserik: mire gondolsz?
Én csak gondoltam rászólok az emberre, meg úgy nagy általánosságban, hogy tartson egy szintet, mert nem ez volt nála az első, de manapság másnál is előfordulnak ilyenek. Te szerintem úgy gondoltad, hogy felétek jeleztem, hogy csináljatok valamit.