Igen, ez és az információszennyezés szerintem a mai társadalmak előtt álló legnagyobb kihívás. Két hangos kisebbség kiabál át a többség feje fölött, ellehetetlenítve a normális vitákat, mert zajban nehéz. Magyarországon szerintem annyiból nincs egyenlőség a mérleg két tányéra között, hogy a hatalom is ugyanezt a káros jelenséget erősíti, mert neki az az érdeke, hogy ne legyen párbeszéd.Faust írta: Nem feltetlenul itt, szerintem itt alapvetoen kulturalt a tarsasag, kiveve par balfaszt es hehet, de en sokat mozgok szakmambol kifolyolag ilyesmi korokben, es ezerszer vegigneztem ahogy a hatalmas tolerans elfogado szoszolok egy perc alatt kuldenenek engem a gulagra, mert nem egyezik a velemenyunk es a gondolkodasunk, pedig a szelsosegektol nagyon tavol allok. Okadok ettol a newages progressziv baloldaltol, a legbeszukultebb, a legkisebb triggerre is habzo szajjal ugro elmebetegek, pont olyanok mint a sztereotip mihazankosok es texasi redneck Trump szavazok.
Csak ugyanugy ossze vannak mosva a politika altal a normalisabb balosokkal, ahogy ok is teszik ezt a tuloldallal.
Ami az ügyészséget illeti, szerintem elég lenne, ha a főügyész hatalmát teljesen visszanyesnék, és az egyes ügyeket sem felülről osztanák szét, hanem mondjuk sorsolással. Meggyőződésem, hogy még mindig többségben vannak köztük, akik hisznek a hivatásukban, és ha megteremtenénk a körülményeket, akkor a korrupció is visszaszorulna.
Viszont a jelenlegi kézivezérelt rendszerben tk. tehetetlenek.