Azt nem akarjak bevezetni, hogy focizzunk?Realista24 írta: Vezetőség bevezette hogy ha egy játékos interjút akar adni, azt a klubnak jóvá kell hagynia.

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 17., kedd 21:34
Azt nem akarjak bevezetni, hogy focizzunk?Realista24 írta: Vezetőség bevezette hogy ha egy játékos interjút akar adni, azt a klubnak jóvá kell hagynia.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 7., szombat 13:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 7., szombat 10:51
Azért az edzősködés is rengeteg lemondással jár.realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 6., péntek 17:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 6., péntek 17:21
Szerintem meg amilyen onfeju pont nem erdekli semmi, eli az eletet vigan es azt csinalja, amihez tenyleg kedve van. Nekem adja.realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. szeptember 6., péntek 17:16
semmi olyan ok nem látszik, ami miatt Xabit nem kéne hozniYazid írta: Abban biztos vagyok carlo nyugdíjba megy szezon vegen, plusz xabi szerintem már közel sem olyan biztos, hogy jön, plane ha döcögősen zárja a levernél.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. szeptember 6., péntek 17:01
HozzászólásSzerző: kodo » 2024. szeptember 6., péntek 15:38
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 6., péntek 15:25
Megérzés vagy inkább nevezzük személyes szimpátiának. Mindig is a legnagyobb kedvencem volt, úgyhogy elfogult vagyok. De nyilván Xabi-nak is örülnék. (viszont Zidane-t nem hoznám vissza semmiképpen)ram8nes írta:Mi szól mellette, ami miatt Xabi előtt van nálad?Blanco88 írta:
Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. szeptember 6., péntek 12:14
Mi szól mellette, ami miatt Xabi előtt van nálad?Blanco88 írta:Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat._Bushido_ írta: Xabi lenne a tökéletes jelölt.
B opció Zidane vissza.
Mas nem nagyon jön képbe szerintem.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 6., péntek 12:08
Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat._Bushido_ írta: Xabi lenne a tökéletes jelölt.
B opció Zidane vissza.
Mas nem nagyon jön képbe szerintem.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 6., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 6., péntek 10:34
Abban biztos vagyok carlo nyugdíjba megy szezon vegen, plusz xabi szerintem már közel sem olyan biztos, hogy jön, plane ha döcögősen zárja a levernél.Pad'em írta: Ramón Álvarez szerint Carlónak van egy jó ajánlata a szaudiaktól, amit fontolgat. Továbbra is Xabit látjuk ideális utódjának.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 6., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 25., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:05
A bundesliga legjobb jatekosa volt.kiserik írta:Egyértelműen a fiatal tehetség.Realista24 írta:
Jude melyik kategória?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 15., csütörtök 16:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:30
Egyértelműen a fiatal tehetség.Realista24 írta:Jude melyik kategória?kiserik írta: Én kiemelném A STÁB-ot. Így nagybetűvel: A STÁB. Felépítették a világ egyik legerősebb keretét 1 galaktikus (Mbappe) és 3 olyan igazolással, akik kész, jó játékosként érkeztek (Modric, Tbo és Rudi). A többiek mind fiatal tehetségként érkeztek a klubhoz (vagy saját nevelések) és lettek mára a világ legjobbjai. Na ez a szakmai munka bassza meg![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:44
Jude melyik kategória?kiserik írta: Én kiemelném A STÁB-ot. Így nagybetűvel: A STÁB. Felépítették a világ egyik legerősebb keretét 1 galaktikus (Mbappe) és 3 olyan igazolással, akik kész, jó játékosként érkeztek (Modric, Tbo és Rudi). A többiek mind fiatal tehetségként érkeztek a klubhoz (vagy saját nevelések) és lettek mára a világ legjobbjai. Na ez a szakmai munka bassza meg![]()
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem