Miért kéne megadnom a tiszteletet egy olyan párt szavazójának, amelyik emberi jogokat kérdőjelez meg? Miért kéne például egy Trump szavazónak megadnom a tiszteletet, azok után ami a Project 2025-ben szerepel?kiserik írta:Ha úgy érzed, hogy az a megoldás arra, hogy jópár fórumozó szívesen beszélget esetneként vitázik itt politikáról, más meg csak személyeskedni, meg beszólogatni jár ide azt is kocsma stílusban, akkor akár.Realista24 írta:
Topic zaras?hehe, ez nem hópiheség. Ha ebbe az irányba megyünk el, akkor az szerintem egy rossz irány, mert ha neki lehet, akkor nekem is lehet és akkor előbb utóbb kurvaanyázásba megy át az egyébként elég hasznos topik.hehetheoriginal írta: Hopihek![]()
![]()
Mint már írtam korábban azért elítélni és megbélyegezni embereket, mert egy akármilyen párttal szimpatizálnak elég gyökkettő felfogás. Mondok egy példát: ha valakinek a korrupció a legfontosabb, akkor mégis kire tud szavazni? Szerintem 2 választás van: Kutyapárt és MI hazánk. Ettől még az az ember drogos vagy náci? Vagy még annak sem jó? Ember egyáltalán?
Erre értettem, hogy tartsunk egy szintet.
Egyébként ha a korrupció zavar, akkor olyan pártokat kell támogatni, amelyek beléptetnék az országot az Európai Ügyészségbe. Ha jól tudom a Mi Hazánk inkább Huxit párti. Egy EU kilépés után burjánzana el csak igazán a korrupció. Ha valakit a korrupció zavar, a Mi Hazánk pont hogy az egyik legrosszabb választás