persze menjunk tovabb nincs itt semmi latnivalo, vegul is hoztam 8000 peldat mikor az usa beleavatkozott demokracia tamogatasa cimen a mas belugyeibe. ez hogy random mediumoknak demokracia tamogatasa cimn penzt osztanak tokre beleillik a sormintaba, a ned tok nyilvanvaloan az usa erdekkepviselete. ez nem csak egy sima nyilt palyazat kiveve ha a dolgokat az elmult 100 ev tortenelmi kontextusa nelkul nezed ugy nehez eligazodni...nuevo_ericco írta:A CIA-NED kapcsolatra írtam, leírtam, hogy mi nem stimmelt abban az állításodban.1madridista írta: tovabbra sem irtad le hol a logikai hiba abban hogy kulfoldi beavatkozasra gyanakszom
Viszont továbbra sem értem, mi ez a CIA-zás, ha a Partizán nyer egy amerikai nyílt pályázaton. Vagyis értem, leírnám, de a rogánozásra, szalmabáb érvelésre, stb. már ugortok.
Majd ha hozol bizonyítékot az állításaidra, visszatérhetünk a témára.
nem ugrok a roganozasra arra ugrok ha valaki mindenre roganozik es semmi ertelmes ervet nem probal felhozni...
neha ugy erzem hogyha az origo holnap leirna hogy a fu zold 10 masodpercen belul azt allitanatok hogy kek.
azt lassan nem is merem felhozni mi lenne ha pl a mandiner nyerne egy hasonlo oroszorszagi nyilt palyazaton.
szerk.: termeszetesen az arab tavaszban is benne volt a ned...
felforgatok... de tudom nincs itt semmi latnivalo...The NED played a role in supporting the Arab Spring of 2011. For example, the April 6 Youth Movement in Egypt, the Bahrain Center for Human Rights and individual Yemeni activist Entsar Qadhi received training and finances from the NED.[32][33] In Egypt, between 2008 and 2012, it also supported Colonel Omar Afifi Soliman, an exiled police officer who opposed both Hosni Mubarak's and Mohamed Morsi's presidencies, as well as secularist activist Esraa Abdel-Fatah's Egyptian Democratic Academy in 2011