Faust írta:
kiserik írta:Van egy olyan érzés bennem, mint ha vezekeni akarna az ország egy része, hogy részese volt ennek Fidesz uralomnak a kiépítésében.
Tul sokat gondolsz errol a neprol.
Hát nem tudom. 2010-ben meg '14-ben nem a gyépések, a cigányok meg a most lélegeztető gépen lévők szavazták meg az első kétharmadot, de még csak a határon túliak sem. Lehet, hogy meglepődnél.
nuevo_ericco írta:
kiserik írta:
hagyományos védőoltás: beadják, lokálisan (általában vállizom) kapcsolatba lép a sejtekkel, a szervezet ellenanyagot termel és megtámadja, elpusztítja a sejtet, a védőoltás elpusztul, és az immunrendszernek innetől ismerős lesz
mRNS védőoltás: beadják, lokálisan (általáabn vállizom) kapcsolatba lép a sejtekkel, a szervezet ellenanyagot termel és megtámadja, elpusztítja a sejtet, a védőoltás nem pusztul el, hanem megy tovább a szervezetben, kapcsolatba lép más sejtekkel nem csak lokálisan (felkar), hanem májban, vesében, petefészekben, ott a szervezet ellenanyagot termel és megtámadja, elpusztítja a sejtet (a máj, vese, petefészek sejtjeit) és az immunrendszernek innentől ismerős lesz.
Aláhúztam a különbséget. Ha netán félreértettem valamit, akkor szivesen veszem a kiigazítást.
A szervezet ugyanúgy lebontja az mRNS molekulát is. És mivel csak a covid tüskefehérjéjének genetikai információit tartalmazza, ezért ezen kívül más ellenanyagot a szervezet nem is tud termelni. A sejtmagba sem jut be, így a DNS-ben sem tesz kárt.
Értem. Vagyis nem, de tegyük fel

Na most akkor hogy a fenébe mutatják ki a petefészekben és ott milyen hatást vált ki?
Javaslom, hogy ezzel a helyzettel várjuk meg Nikát
BlancoMark írta:
kiserik írta:
Nem. Emberekkel kapcsolatban. Tudod, emberekkel. Mert bizony a Tisza szimpatizánsokon kívül is léteznek emberek.
Más: egyébként annyira kíváncsi lennék arra, hogy a sok Tisza szimpatizáns közül mennyien szavaztak már korábban a Fideszre, főleg a legelhivatottabbak közül? Van egy olyan érzés bennem, mint ha vezekeni akarna az ország egy része, hogy részese volt ennek Fidesz uralomnak a kiépítésében.
Miért kik juttatják be szegregálni akaró, könyvdaráló Dúró Dórát és hasonszőrű társait a Parlamentbe? Nem az imént említett emberek? Nyilván ha nem lenne ennek platformja, akkor ők sem csinálnák.
A másik részéhez meg: minden kutatás megerősíti, hogy a Tisza szavazói 70-80%-ban az ellenzéktől jönnek.
Azt szeretném javasolni, hogy kicsit nézz magadba. Olvass vissza és nézd meg, hogy kik szidnak itt szavazókat, átlag embereket és kik szidnak politikusokat.
Érdekes dolog ez a szegregáció is. Mikor én általános iskolába jártam, volt az iskolában úgynevezett kisegítő osztály. Ide a sérült gyerekek jártak. Több okból volt hasznos. Egyrészt nem hátráltatták a nem sérült gyerekek tanítását, másrész, és ami fontosabb, szakképzett, speciális pedagógusok foglalkoztak velük. Persze nagy részük cigány volt, igen, de nem azért jártak oda, mert ők cigányok voltak, hanem mert az IQ-juk nem érte el a 80-at. Ma ez szentségtörés, pedig ilyen gyerekek ma is léteznek. Ezt csak úgy a margóra.
Nem közvélemény kutatás érdekel és nem a jelen. Kérdés: Te személy szerint szavaztál már a Fideszre életed során?