Gondolom el akarnak bocsátani egy rakat embert.Realista24 írta: Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
Aztan igy olcsobb, mint kifizetni a végkielégítéseket.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. szeptember 18., szerda 7:43
Gondolom el akarnak bocsátani egy rakat embert.Realista24 írta: Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 7:29
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 17., kedd 18:35
8 eves autonal 200k km az evi 25k km. Egy dizel autonal nagyjabol ez az alap hasznalat, ha ennel kevesebb van benne az mar gyanus, vagy konkretan azt jelenti, hogy be se tudott melegedni, mire leallitottak._Bushido_ írta:Km is fontos tényező.Marky írta:
Ne kilometert nezz, hanem allapotot. Nezz ki valamit, keress egy felulvizsgalo szakembert, aki kimegy es reszletes dokumentaciot keszit rola.
Folosleges kulfoldrol "behozni", a hazai allomany is onnan szarmazik es ha csak nem 2-3 eves autokrol van szo, ugyis lesz valami problemaja.
Viszont autófanatikus haver mondta, hogy amit nézek , CRDI dízel motor, 1,6os, azok jók. 1,4es ugyanilyenem van, azt cserélném. Jelenlegi kocsiban 131e km van, most 150e, vagy 200e+-osat nem akarok venni, arra felesleges lenne a csere. újabb i30asok esetében már nem ilyen jó a motor. Ezért is nézek 2016ig. De az az 1, ami szóba jöhet, ott 1 milliós (+ átírás és egyebek) ráfizetés lenne. annyit meg jelenleg sztem nem ér a kocsik "cseréje"
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 17., kedd 18:13
Rozsdara rettenetesen figyelj,nagyon sok autonak tonkre bssza az aljat a rengeteg so._Bushido_ írta: Használtautókat hol kell / érdemes még nézni?
joautok, használtauto és marketplace 3ast végigpörgettem, de csak 1et találtam, ami a kritériumoknak megfelelne.
Létezik más egyéb opció?
Külföldről vett már valaki autót? Sok vele a macera?
Állítólag ott jobb kínálat van (kevesebb km pl)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. szeptember 17., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 17., kedd 17:09
Km is fontos tényező.Marky írta:Ne kilometert nezz, hanem allapotot. Nezz ki valamit, keress egy felulvizsgalo szakembert, aki kimegy es reszletes dokumentaciot keszit rola._Bushido_ írta: Állítólag ott jobb kínálat van (kevesebb km pl)
Folosleges kulfoldrol "behozni", a hazai allomany is onnan szarmazik es ha csak nem 2-3 eves autokrol van szo, ugyis lesz valami problemaja.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 17., kedd 14:37
Ne kilometert nezz, hanem allapotot. Nezz ki valamit, keress egy felulvizsgalo szakembert, aki kimegy es reszletes dokumentaciot keszit rola._Bushido_ írta: Állítólag ott jobb kínálat van (kevesebb km pl)
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 17., kedd 14:33
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 17., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 17., kedd 14:21
Kaohsiungba ne menj legyszives, egy nagyon jo baratom el ott.Remy írta:Kibirhatatlan a meleg, szoval hajra.lordgabi írta: Nyilatkozz Remy! Milyen volt Dubai?
Mit érdemes megnézni mindenképp? Tűrhető az időjárás? Én imádom a forróságot. Jövőhéten kedden indulok én is. Már megindultak a rémálmok életem első repülőútjával kapcsolatosan, de ha Raisen is átesett rajta, akkor sima liba kell, hogy legyen (3 csavarral + velőűrszeggel a sípcsontban).![]()
Par dolgot megneztunk, meg ettem CZN Burak ettermeben a Mallban, nyugati eu arakon ment. De nagyon finom volt.
Menekulni kell a klimatizalt helyekre, mert napon elhullasz.
Atszallas miatt kibirtuk, de akinek ez a vegcel, az ne most menjen.
Tajvan meg brutal jo. Arak is, fillerek a nyugat eu arakhoz kepest kaja teren. Vacsi 2 fore, 7 euro. Emberek kedvesek, a varos tiszta, fejlett.
Ahh, nagyon jo hely.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 17., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. szeptember 17., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 16., hétfő 12:45
Igen, átestem rajta.lordgabi írta: Nyilatkozz Remy! Milyen volt Dubai?
Mit érdemes megnézni mindenképp? Tűrhető az időjárás? Én imádom a forróságot. Jövőhéten kedden indulok én is. Már megindultak a rémálmok életem első repülőútjával kapcsolatosan, de ha Raisen is átesett rajta, akkor sima liba kell, hogy legyen (3 csavarral + velőűrszeggel a sípcsontban).![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 16., hétfő 12:44
Én Godzillára számítokhehetheoriginal írta: kb szerda magasságára várom a hírt, hogy a kinaiak teljesen megszállták tajvant.....![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 16., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 16., hétfő 10:56
Mindig nevetek azokon, akik birjak a forrosagot, aztan megerkeznek a nyari dubaibaRemy írta:Kibirhatatlan a meleg, szoval hajra.lordgabi írta: Nyilatkozz Remy! Milyen volt Dubai?
Par dolgot megneztunk, meg ettem CZN Burak ettermeben a Mallban, nyugati eu arakon ment. De nagyon finom volt.
Menekulni kell a klimatizalt helyekre, mert napon elhullasz.
Atszallas miatt kibirtuk, de akinek ez a vegcel, az ne most menjen.
Tajvan meg brutal jo. Arak is, fillerek a nyugat eu arakhoz kepest kaja teren. Vacsi 2 fore, 7 euro. Emberek kedvesek, a varos tiszta, fejlett.
Ahh, nagyon jo hely.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 16., hétfő 10:53
Kibirhatatlan a meleg, szoval hajra.lordgabi írta: Nyilatkozz Remy! Milyen volt Dubai?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 16., hétfő 9:41
Azota mar tovabb is ment Tajvanba, szoval aki tervez mondjuk videokartyat venni, az rendelheti is, mert par het es jon vagy egy kinai tamadas vagy csak egy 50-100%-os chip dragulas.lordgabi írta: Nyilatkozz Remy! Milyen volt Dubai?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. szeptember 15., vasárnap 23:08
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem