OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
Ja, hát nagy IT cégeknél (epam, telekom hogy ismertebbeket mondjak), olyan léhűtők dolgoznak, hogy néhányan elképzelni sem tudjátok. Vannak akik évekig, napi 2-3 órával elvannak. Én dolgoztam ilyenben járvány alatt, gyakorlatilag lebetegedtem, ágyat nyomtam napokig, de senki nem vette észre, hogy csak napi 2 órát töltök gép előtt.
Jól esett ezeket a multikat lehúzni, de fél év alatt meguntam ezt a közeget, baromi demoralizáló és magányos egy ilyen hely, nagyon sok esetben.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igazi neandervolgyi, amit nem latok, az nincs alaponnuevo_ericco írta: Nálunk még a legdurvább covid időszakban sem volt HO, mert az akkori igazgató nem hitt benne. Persze ő maga már két hete otthon ült home officeon, mikor meghozta a döntést![]()

thereisonly1ronaldo
-
Nálunk még a legdurvább covid időszakban sem volt HO, mert az akkori igazgató nem hitt benne. Persze ő maga már két hete otthon ült home officeon, mikor meghozta a döntést

Nem gondolnám hogy ez van mögötte. Egyrészt egyre több az adat arról hogy az emberek otthon sokat kummantanak (surprise surprise), és az elmúlt 1,5 év a hatékonyságra való törekvésről szól a cégeknél, mivel nincs az a cash dömping mint ami előtte volt. Másrészt az Amazon munkavállalóinak nagy része (70%) USA-ban van, ahol meg baromi egyszerű és olcsó kibaszni embereket, nincs szükség semmi trükközésre.KAG írta:Gondolom el akarnak bocsátani egy rakat embert.Realista24 írta: Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
Aztan igy olcsobb, mint kifizetni a végkielégítéseket.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolom el akarnak bocsátani egy rakat embert.Realista24 írta: Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
Aztan igy olcsobb, mint kifizetni a végkielégítéseket.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
8 eves autonal 200k km az evi 25k km. Egy dizel autonal nagyjabol ez az alap hasznalat, ha ennel kevesebb van benne az mar gyanus, vagy konkretan azt jelenti, hogy be se tudott melegedni, mire leallitottak._Bushido_ írta:Km is fontos tényező.Marky írta:
Ne kilometert nezz, hanem allapotot. Nezz ki valamit, keress egy felulvizsgalo szakembert, aki kimegy es reszletes dokumentaciot keszit rola.
Folosleges kulfoldrol "behozni", a hazai allomany is onnan szarmazik es ha csak nem 2-3 eves autokrol van szo, ugyis lesz valami problemaja.
Viszont autófanatikus haver mondta, hogy amit nézek , CRDI dízel motor, 1,6os, azok jók. 1,4es ugyanilyenem van, azt cserélném. Jelenlegi kocsiban 131e km van, most 150e, vagy 200e+-osat nem akarok venni, arra felesleges lenne a csere. újabb i30asok esetében már nem ilyen jó a motor. Ezért is nézek 2016ig. De az az 1, ami szóba jöhet, ott 1 milliós (+ átírás és egyebek) ráfizetés lenne. annyit meg jelenleg sztem nem ér a kocsik "cseréje"
Ha nincs okod, minek cserelned?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Rozsdara rettenetesen figyelj,nagyon sok autonak tonkre bssza az aljat a rengeteg so._Bushido_ írta: Használtautókat hol kell / érdemes még nézni?
joautok, használtauto és marketplace 3ast végigpörgettem, de csak 1et találtam, ami a kritériumoknak megfelelne.
Létezik más egyéb opció?
Külföldről vett már valaki autót? Sok vele a macera?
Állítólag ott jobb kínálat van (kevesebb km pl)
Plusz megerdeklodnem a helyedbe,hogy mennyibe kerul az autot magyarra iratni.
Illetve ha privat,ha kereskedo,toroktol ne vegyel.
En tuti nem jonnek ezert ki,macera,sok ido,penz,km,lehet hogy kapufara jossz,vagy lehet,hogy ne adj isten hazaviszel valami szart innen.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk erősen kérdőjeles hogy mi ertelme a cserenek amikor van egy kevés kilométeres kocsid, ellenben pénzt nem akarsz nagykn áldozni rá.
Mire kell? Mennyit mész egy évben? Miért vennél ezért és fizetnek többet egy ismeretlen autóra?
Mire kell? Mennyit mész egy évben? Miért vennél ezért és fizetnek többet egy ismeretlen autóra?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
mobile.de, scout24 ahol még nézz szét.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Km is fontos tényező.Marky írta:Ne kilometert nezz, hanem allapotot. Nezz ki valamit, keress egy felulvizsgalo szakembert, aki kimegy es reszletes dokumentaciot keszit rola._Bushido_ írta: Állítólag ott jobb kínálat van (kevesebb km pl)
Folosleges kulfoldrol "behozni", a hazai allomany is onnan szarmazik es ha csak nem 2-3 eves autokrol van szo, ugyis lesz valami problemaja.
Viszont autófanatikus haver mondta, hogy amit nézek , CRDI dízel motor, 1,6os, azok jók. 1,4es ugyanilyenem van, azt cserélném. Jelenlegi kocsiban 131e km van, most 150e, vagy 200e+-osat nem akarok venni, arra felesleges lenne a csere. újabb i30asok esetében már nem ilyen jó a motor. Ezért is nézek 2016ig. De az az 1, ami szóba jöhet, ott 1 milliós (+ átírás és egyebek) ráfizetés lenne. annyit meg jelenleg sztem nem ér a kocsik "cseréje"
Ellenben külföldi behozatalt én is feleslegesnek gondoltam, de gondolm rákérdezek, hátha.
más oldal van, ahol még lehet keresgélni?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ne kilometert nezz, hanem allapotot. Nezz ki valamit, keress egy felulvizsgalo szakembert, aki kimegy es reszletes dokumentaciot keszit rola._Bushido_ írta: Állítólag ott jobb kínálat van (kevesebb km pl)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tervben volt, de nincs ido arra. Igy is van eleg program. Minden utcat vegigsetalnek, annyira jo ez az azsiai vibe. Koreaban is imadtuk ezt.
Penteken mar megyunk tovabb.
Penteken mar megyunk tovabb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Használtautókat hol kell / érdemes még nézni?
joautok, használtauto és marketplace 3ast végigpörgettem, de csak 1et találtam, ami a kritériumoknak megfelelne.
Létezik más egyéb opció?
Létezik más egyéb opció?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kaohsiungba ne menj legyszives, egy nagyon jo baratom el ott.Remy írta:Kibirhatatlan a meleg, szoval hajra.lordgabi írta: Nyilatkozz Remy! Milyen volt Dubai?
Mit érdemes megnézni mindenképp? Tűrhető az időjárás? Én imádom a forróságot. Jövőhéten kedden indulok én is. Már megindultak a rémálmok életem első repülőútjával kapcsolatosan, de ha Raisen is átesett rajta, akkor sima liba kell, hogy legyen (3 csavarral + velőűrszeggel a sípcsontban).![]()
Par dolgot megneztunk, meg ettem CZN Burak ettermeben a Mallban, nyugati eu arakon ment. De nagyon finom volt.
Menekulni kell a klimatizalt helyekre, mert napon elhullasz.
Atszallas miatt kibirtuk, de akinek ez a vegcel, az ne most menjen.
Tajvan meg brutal jo. Arak is, fillerek a nyugat eu arakhoz kepest kaja teren. Vacsi 2 fore, 7 euro. Emberek kedvesek, a varos tiszta, fejlett.
Ahh, nagyon jo hely.

Taipei tenyleg fasza hely, orulok, hogy tetszik
A szokásosokon kívül amit mindenhol megnézel úgyis, ezeket nézd még: mérők vannak-e vagy általány, szigetelés van-e, társasháznak milyen az anyagi helyzete (közös képviselő tudja megmondani). Ne földszint vagy legfelső emelet legyen, fűtsenek inkább körbe.
- chosenone46
ingatlanmágusok egy kis útmutatást kérnék. elkezdtünk párommal lakásokat nézegetni, a jelenlegi helyzetünkben panel és csúsztatott zsalus lakások kerültek elsősorban elsődleges célponttá (az áruk miatt persze
)
miket érdemes csekkolni, illetve mit érdemes mindenképp megérdeklődni a tulajtól/ingatlanostól?
amire idáig figyeltem az alap igényeinken felül, inkább általánosságban az a távfűtés megléte, nyílászárok újak-e, rezsiszámlák elkérése, próbáltam fülelni a szomszédokra de ez elég zsákbamacska

miket érdemes csekkolni, illetve mit érdemes mindenképp megérdeklődni a tulajtól/ingatlanostól?
amire idáig figyeltem az alap igényeinken felül, inkább általánosságban az a távfűtés megléte, nyílászárok újak-e, rezsiszámlák elkérése, próbáltam fülelni a szomszédokra de ez elég zsákbamacska

"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Igen, átestem rajta.lordgabi írta: Nyilatkozz Remy! Milyen volt Dubai?
Mit érdemes megnézni mindenképp? Tűrhető az időjárás? Én imádom a forróságot. Jövőhéten kedden indulok én is. Már megindultak a rémálmok életem első repülőútjával kapcsolatosan, de ha Raisen is átesett rajta, akkor sima liba kell, hogy legyen (3 csavarral + velőűrszeggel a sípcsontban).![]()
De sajnos előtte rástresszeltem, fél óráig kB minden oké volt, aztán elkezdtem izzadni, szédülni, minden bajom volt már... Előre-hátra dőltem a székben, hogy mindenhol érjen a hűs levegő fentről, kB fél óráig tartott, aztán javult a helyzet.
Visszaúton már jobb volt, ott már nem volt ilyen, csak egy kicsi szédülés.
HA lesz legközelebb, rágót viszek a fülbedugulás ellen.
Amúgy Mallorca max 1 alkalmat ér szerintem. Semmi extra, csak a parton lehet dögleni, emellett pár szebb helyet megnézni. 1 szép világítótorony kimaradt, de túlélem.
Voltak brutális szerpentines utak is, a buszoknak fél 2ig le kellett erniük az öbölbe, utána csak a felfelé jövő buszok mehetnek. Nosztalgia villamost is próbáltuk, de nagy szemfényvesztés az egész, nem éri meg az árát.
Én Godzillára számítokhehetheoriginal írta: kb szerda magasságára várom a hírt, hogy a kinaiak teljesen megszállták tajvant.....![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kb szerda magasságára várom a hírt, hogy a kinaiak teljesen megszállták tajvant.....

thereisonly1ronaldo