csababarca írta:
Arra emlékszem...
Csaba, csak pár gondolat:
- nekem személy szerint nem a kormányváltással van a bajom, hanem azzal, hogy diktatúrát akarunk cserélni diktatúrára, mert azt mondják, hogy ezt csak így lehet és ezt fel kell fogni
- az oktatás 30+ éve tudatosan van züllesztve, ahogy nagyon sok minden. Az oktatás azért, mert a birkát könnyebb irányítani, sok minden más meg azért, mert ami szarban van ,azt könnyű olcsón megvenni/eladni. Ha azt mondom, hogy ez nem Fidesz specialitás, akkor én nem azért mondom, mert fideszes vagyok, hanem azért, mert így gondolom, a Fidesz előtt is ez ment. Természetesen 14 év alatt valamilyen szinten sokkal szembeötlőbbek ezek, és nincs az a takaró, hogy a másik volt.
- ez nem feltétlenül neked Csaba, de az egyik leg undorítóbb vívmánya a Tisza pártnak ez a fideszesezés. Ha valaki nem ért velük (velük, még mindig csak 1 politikusuk van) egyet, az fideszes. Ha valaki csúnyán néz, az fideszes. Ha valaki kritizálni mer bármit, az bizony fideszes.
Zack írta:
A politika mindig érdekes téma...
Én nagyra értékelem a hozzászóülásodat. Írj bátran sokat nyugodtan!
nuevo_ericco írta:
Viszont akik nem voltak beoltva
Mondjuk nem ártana néha valami link vagy hasonlók. Tudod, itt nem hiszünk egymásnak

Hoztam pár linket korábban, fusd át őket és vond le a következtetéseket. a Fő kérdés, hogy miért kellett ferdíteni/hazudni elég sok mindenben és mit okozott a hazugság/nem megfelelő kezelés/tudatos megfélemlítés/bezárás/magára hagyás esetlegesen a számokban?
A kezeléshez egy rövid idézet: "És ez a lényeg: a felső légúti vírusfertőzések jórésze képes a beteget megölni, ha a gyógyszeres ellátást, és ezen leginkább az antibiotikumokat értem, megtagadva hagyjuk a beteget egy bakteriális felülfertőződéssel egy baktériémiába (ti. baktériumok megjelenése a vérben), majd egy már antibiotikumokkal sem gyógyítható szeptikus állapotba kerülni. A COVID-19 abban tér el leginkább az influenzától, hogy az influenza járványkor az orvosok akkor is írtak fel antibiotikumot, ha nem kérted, a COVID alatt meg akkor sem írtak fel, ha kérted. Az eredményét látjuk."
Az mRNS vakcinákkal pedig igen is nagyon nagy baj van. "A természetes vírusfertőzéseknél a torok folyamatosan megújuló hámrétegében, az idegen vírus antigént, így például a tüskefehérjét szervezetszerte termeltető, az eredeti tájékoztatással - és egy valóban biztonságos vakcinával elvárttal - szemben nem csupán pár percig, hanem napokig a szervezetben maradó, le nem bomló módosított mRNS esetében pedig, ahogy az Európai Gyógyszerügynökség releváns összefoglalója is mutatja, a felkarba történő beadás helyén túl a májban, a lépben, a mellékvesében vagy a petefészekben. Ez utóbbiba jutó nanorészecskék száma >= 0.1%. A kisebb vagy egyenlő egy ezrelék pedig ne tévesszen meg senkit: 13.6 milliárdnyi beállítanó részecske esetén ez az érték kisebb vagy egyenlő 13.6 milliónyi nanorészecskével. Azaz az mRNS-sel oltott hölgyek esetében ennyi nanorészecske jut el a petefészekbe, hogy ott a petefészek érzékeny szövetében tüskefehérjét termeltetve kivívja az immunrendszer ölősejtjeinek, a természetes ölősejteknek a petefészek elleni támadását."
BlancoMark írta:
Süti írta:
A legnagyobb selling pointja számotokra a Mi Hazánknak az értkérendje, meg amit képvisel, de egyikőtök se tudja ezt 5 mondatban összefoglalni, wikipédiáról másolgattok, meg mi nézzünk utána, ha érdekel.
Ez egy pszichologiai jelenseg. Talalkoztam mar szamtalan Mi Hazankossal, nagyjabol ugyanazt a mintazatot lattam naluk. Aki Mi Hazankos az kulonlegesnek erzi/erezheti magat, mert atlat a szitan, a deep state armanykodasain. Hogy filmes hasonlattal eljek, mi atlagos (szamukra vak es tudatlan) emberek olyanok vagyunk mint a muglik a varazsloknak a Harry Potterben. Nem latjuk a valosagot es a melyben huzodo igazsagokat es konspiraciokat, gondoljak ok. Viszont ok maguk zsenialisak, nem lehet rajtuk kifogni. Ezek az emberek 90%-ban olyanok mint Moricz Zsigmond Tragediajanak Kis Janosa: nem eppen a tarsadalom legsikeresebb allampolgarai.
Ha kicsinek es jelentektelennek erzed magad a hetkoznapokban, akkor a Mi Hazank marketing erzes azt hozza, hogy altaluk valaki lehetsz, egy megvezethetetlen allampolgar. Szomoru sorsok ezek egyebkent. Meggyozodesem, hogy ha minden rendben megy az eletedben, akkor az ilyen ideologiak es az uszitas a melegek/kisebbsegek ellen egyaltalan nem tudnak hatni rad.
Nem szeretnék sem személyeskedni, sem megbántani senkit. Ez gyönyörű példája volt a ma olyan divatos megbélyegzésnek, kirekesztésnek, elítélésnek, általánosításnak és mindennek, ami alapjaiban nem túl elfogadott manapság. Persze van egy réteg, mára elég nagy réteg, aki szerint ezt nekik szabad.
Süti írta:
A legnagyobb selling pointja számotokra a Mi Hazánknak az értkérendje, meg amit képvisel, de egyikőtök se tudja ezt 5 mondatban összefoglalni, wikipédiáról másolgattok, meg mi nézzünk utána, ha érdekel.
Ismét egy tipikus Süti hozzászólás: kijelentesz valamit, amiről egyébként meg halvány lila fogalmad sincsen. A magyarságodról meg inkább ne is beszéljünk. Selling pointja. Az bakker
nuevo_ericco írta:
Szépen megfordult a Világ pár év alatt, és most a magát nem mainstreamnak nevező réteg lett snowflake, minden kritikán kiakad, megsértődik. Kezdve a politikusokkal, akik még 2015 tájékan a PC legnagyobb ellenfelei voltak, most pedig a legkisebb kritika után áldozatpózba vágják magukat.
Szerintem az, ha valaki rámutat egy képmutatásra, nem feltétlne magzat póz.