A hadseregnél pont ez volt a probléma, hogy nem volt parancs. Ha nincs parancs, akkor nincs parancsmegtagadás. Ha van parancs, akkor nincs önkéntes papír és nincs kötelező oltás. A civil életből nem tudok kötelező oltást. Az egészségügyisekből alapból hiány van, így védettek a retorziókkal szemben, amúgy is aki akarta könnyen kijátszotta az oltást, a hivatásosok (rendőr, stb) nem civil, maradtak a tanárok, ott nem tudom volt e kötelező oltás vagy volt e következmény, ezt talán Csaba tudja elmondani.nuevo_ericco írta:A hadseregre teljesen más szabályok vonatkoznak, mint a civilekre. Itt parancsmegtagadás történt (amelynek tartalmával lehet vitatkozni, csak a hadsereg esetében értelmetlen), amely hasonló következményekkel járt volna, ha más a parancs. Ez sem jogi következmény.kiserik írta: Látod, mindig lehet itt tanulni, mondom én Például: https://magyarjelen.hu/tudjak-e-az-embe ... kcinakkal/
Civil életből jogi következményre van példa?
Melót bukni pedig továbbra sem jogi következmény, mégha sajnálatos is, és erkölcsileg nekem sem tetszik. Viszont a munkaadónak joga van eldönteni, hogy milyen követelményeket állít a munkavállalók elé. Teljesen hétköznapi dolog, amelyeket gondolom te is elfogadsz, ha nem épp a vakcinákról van szó.rikko írta: Nekem közeli ismerősöm bukta a melóját mert nem oltotta be magát. Utána majd fél évig nem kapott munkát de lehet volt az 7-9 hónap is.
Én inkább hagyatkozom a számokra, amelyek egy világjárvány esetén elég magasak ahhoz, hogy utólag is pontos eredményeket kapjunk. Akik beoltatták magukat, jóval kisebb arányban szorultak kórházi vagy intenzív kezelésre, enyhébbek voltak a szövődményeik, pl. véralvadási rendellenességek az oltatlanoknál többszörösen magasabb számban fordultak elő, mint az oltottaknál, pedig utóbbiak a végére jóval többen voltak.
Ismerősökkel nem hozakodom elő, mert az FB szintre viszi le a vitát. Mindenki tud ismerőst hozni, aki épp alátámasztja az elméletét, sajnos én elég közelit, de családi tragédiákkal nem akarok fárasztani senkit.
Coviddal kapcsolatban érdemes utána járni, hogy mit okoznak a felső légúti megbetegedések, hogyan kell őket kezelni és mi lesz a szövődmény, amit a helytelen kezelés miatt kialakul és azt hogyan kell kezelni. Gyakorlatilag a helyes gyógymód a szakemberek kezében volt, de a WHO ajánlása miatt (vagy más miatt) nem azt alkalmazták. Emellett nagyon jól lehetett riogatni a népet az elzárásokkal, tesztekkel. Ugye azt sem árt tudni, hogy miként működik a PCR teszt.
Én is inkább számokra hagyatkozom. Akik nem oltottak, jóval kisebb arányban szenvedtek az mRNS oltás mára bizonyított mellékhatásaitól.
Én a járvány alatt is azt vártam, hogy mikor halnak ki a svédek. Máig köszönik szépen, jól vannak. Érdekes példa és az is, hogyan állt hozzájuk Európa vezetése...
A Covid mizéria pont ugyan olyan összeesküvés elmélet, mint sok másik. Mikor idővel kiderülnek a dolgok, már senkit nem érdekel, csak azt, aki emiatt alusisakos bolondnak lett bélyegezve.