I did nazi that coming.

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 17., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 8:47
Most tenyleg bemasoltad ide a wiki jobboldalra vonatkozo elso bekezdeset?Blanco88 írta:Jogos.hehetheoriginal írta: az az ideológia, amely nem foglalható össze 1-2 mondatban, az megérett a pusztulásra, el kell felejteni![]()
jó reggelt![]()
Akkor két mondatban. "A mennyországban hierarchia van. A pokolban mindenki egyenlő."
Hosszabban:
"A jobboldal azon politikai ideológiák, eszmék csoportja, melyek fő jellemzője, hogy bizonyos társadalmi rendeket és hierarchiákat elkerülhetetlennek, természetesnek, normálisnak vagy kívánatosnak tartanak, az emberek közötti társadalmi és anyagi egyenlőtlenséget helyeslik."
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 8:44
Jogos.hehetheoriginal írta: az az ideológia, amely nem foglalható össze 1-2 mondatban, az megérett a pusztulásra, el kell felejteni![]()
jó reggelt![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 17., kedd 8:32
Miért, gázkamrába küldenél embereket, hogy leírni sem mered?Blanco88 írta:Ez valóban nagy különbség. Megpróbálok alkalmazkodni az elvárásaidhoz. (arra viszont megkérnélek, hogy ezek a szabályok egységesen vonatkozzanak mindenkire)Realista24 írta:
A nagy kulonbseg, hogy nekem ideologia helyett magikus kepessegem van, es el tudlak innen tuntetni, ha mast sem tudsz csak ebben a stilusban kioktatni mindenkit ugy, hogy itt egy centivel nem vagy tobb a masiknal.
Tudsz te normalisan is irni, ha akarsz. Ha meg nem, akkor jon az abrakadabra.
szerk: az ideológia kifejtése szétfeszítené a fórum kereteit.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 17., kedd 8:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 17., kedd 8:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 8:21
Nem veletlen szoktam pirossal beirni, amikor egymas torkanak estek idiota politikusok miatt.Blanco88 írta:Ez valóban nagy különbség. Megpróbálok alkalmazkodni az elvárásaidhoz. (arra viszont megkérnélek, hogy ezek a szabályok egységesen vonatkozzanak mindenkire)Realista24 írta:
A nagy kulonbseg, hogy nekem ideologia helyett magikus kepessegem van, es el tudlak innen tuntetni, ha mast sem tudsz csak ebben a stilusban kioktatni mindenkit ugy, hogy itt egy centivel nem vagy tobb a masiknal.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 8:20
Ez valóban nagy különbség. Megpróbálok alkalmazkodni az elvárásaidhoz. (arra viszont megkérnélek, hogy ezek a szabályok egységesen vonatkozzanak mindenkire)Realista24 írta:A nagy kulonbseg, hogy nekem ideologia helyett magikus kepessegem van, es el tudlak innen tuntetni, ha mast sem tudsz csak ebben a stilusban kioktatni mindenkit ugy, hogy itt egy centivel nem vagy tobb a masiknal.Blanco88 írta:
Nagyon örülök, hogy ilyen nagyra értékeled a jelenlétemet. Kölcsönös az érzés![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 8:11
A nagy kulonbseg, hogy nekem ideologia helyett magikus kepessegem van, es el tudlak innen tuntetni, ha mast sem tudsz csak ebben a stilusban kioktatni mindenkit ugy, hogy itt egy centivel nem vagy tobb a masiknal.Blanco88 írta:Nagyon örülök, hogy ilyen nagyra értékeled a jelenlétemet. Kölcsönös az érzésRealista24 írta:
De szerencsere te itt vagy nekunk, hogy mindenki tisztan lasson.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 17., kedd 8:07
megosztod velünk az ideológiát?Blanco88 írta:Nagyon örülök, hogy ilyen nagyra értékeled a jelenlétemet. Kölcsönös az érzésRealista24 írta:
De szerencsere te itt vagy nekunk, hogy mindenki tisztan lasson.![]()
Amúgy én nem próbálom magam elfogulatlannak beállítani. Mondjuk pártnak és személynek nem is vagyok elkötelezett híve. (ideológiának igen)
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 8:06
Nagyon örülök, hogy ilyen nagyra értékeled a jelenlétemet. Kölcsönös az érzésRealista24 írta:De szerencsere te itt vagy nekunk, hogy mindenki tisztan lasson.Blanco88 írta:
Az a vicc, hogy te legalább olyan elvakult Tiszás vagy mint ő Mi Hazánkos. Fogadd el magyarpeti és tóthlaci is politikus és nem megváltó.
Az nem konteó, hogy a Mi Hazánk a Fidesz szatelit pártja? (Csak a te konteód jó konteó)
Vagy amikor petya szerint a rendőrségi rádióval blokkolják az internetet, a hívők meg tapsolnak hozzá.![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 17., kedd 8:00
Fentebb linkeltem egy kutatást (ahol 100 millió embert vizsgáltak), nem 100 ezerből 1 ilyen van. Erre az arányra nézve 0.19/100000rikko írta:Boncolás is volt a feleség halála után illetve a vakcina utáni időszakban, abban a két hétben míg élt sokkal rosszabbul lett, mint anélkül volt. Nem egyedi eset , így nem értem a kérdésed.. mintha 1/100000 lenne az ilyen... Anno nekem a legjobb melósaim egyikét dobta partra a vakcina, szívizom gyulladás lett a mellékhatás....swfan írta:
Ki bizonyította, hogy a vakcina miatt halt meg? Tényleg kimondta orvos, vagy csak ő találta ki? Csak azért kérdezem, mert az feltűnt, hogy amióta volt a vakcinázás, azóta rengeteg ember az egyes bajaikat mind arra fogják, hogy amiatt van. Pl. összeesik valaki - "tuti az oltás miatt volt, hisz eddig makkegészséges volt"
Mintha amúgy a 2020-as évek előtt ne lett volna számtalanszor a hírekben olyan, hogy valaki, akit addig egészségesnek véltek, összeesett egyszer csak, aztán pár nap múlva meghalt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 7:48
De szerencsere te itt vagy nekunk, hogy mindenki tisztan lasson.Blanco88 írta:Az a vicc, hogy te legalább olyan elvakult Tiszás vagy mint ő Mi Hazánkos. Fogadd el magyarpeti és tóthlaci is politikus és nem megváltó.ferni írta: szeretem mikor egy fárasztó vitanap után már nem tudja fenntartani az álcát és kibújik belőle az általa eltitkolni próbált konteós mihazánkos
Elhiszi mindent is, de hogy a Mi Hazánk a fidesz csicskája, amit mindenkit lát, na ott nem áll össze neki a kép![]()
Az nem konteó, hogy a Mi Hazánk a Fidesz szatelit pártja? (Csak a te konteód jó konteó)
Vagy amikor petya szerint a rendőrségi rádióval blokkolják az internetet, a hívők meg tapsolnak hozzá.![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 17., kedd 7:48
Boncolás is volt a feleség halála után illetve a vakcina utáni időszakban, abban a két hétben míg élt sokkal rosszabbul lett, mint anélkül volt. Nem egyedi eset , így nem értem a kérdésed.. mintha 1/100000 lenne az ilyen... Anno nekem a legjobb melósaim egyikét dobta partra a vakcina, szívizom gyulladás lett a mellékhatás....swfan írta:Ki bizonyította, hogy a vakcina miatt halt meg? Tényleg kimondta orvos, vagy csak ő találta ki? Csak azért kérdezem, mert az feltűnt, hogy amióta volt a vakcinázás, azóta rengeteg ember az egyes bajaikat mind arra fogják, hogy amiatt van. Pl. összeesik valaki - "tuti az oltás miatt volt, hisz eddig makkegészséges volt"rikko írta:
Hosszú távon igenis volt jogi következménye.
Nekem közeli ismerősöm bukta a melóját mert nem oltotta be magát. Utána majd fél évig nem kapott munkát de lehet volt az 7-9 hónap is.
Aztán az egyik szép napon jöttek a behajtók , mert nem tudta fizetni a törlesztését ----> tessék itt is vagyunk a témánál, van jogi következménye, ha nem is közvetlen, de van.
Jah és azért nem vette fel az oltást, mert feleségét 2 héttel az oltás után kellett eltemetnie, bizonyítottan a vakcina miatt halt meg ....
Mintha amúgy a 2020-as évek előtt ne lett volna számtalanszor a hírekben olyan, hogy valaki, akit addig egészségesnek véltek, összeesett egyszer csak, aztán pár nap múlva meghalt
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 7:40
Az a vicc, hogy te legalább olyan elvakult Tiszás vagy mint ő Mi Hazánkos. Fogadd el magyarpeti és tóthlaci is politikus és nem megváltó.ferni írta: szeretem mikor egy fárasztó vitanap után már nem tudja fenntartani az álcát és kibújik belőle az általa eltitkolni próbált konteós mihazánkos
Elhiszi mindent is, de hogy a Mi Hazánk a fidesz csicskája, amit mindenkit lát, na ott nem áll össze neki a kép![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 17., kedd 7:37
Ki bizonyította, hogy a vakcina miatt halt meg? Tényleg kimondta orvos, vagy csak ő találta ki? Csak azért kérdezem, mert az feltűnt, hogy amióta volt a vakcinázás, azóta rengeteg ember az egyes bajaikat mind arra fogják, hogy amiatt van. Pl. összeesik valaki - "tuti az oltás miatt volt, hisz eddig makkegészséges volt"rikko írta:Hosszú távon igenis volt jogi következménye.nuevo_ericco írta:
Kötelező? Bárkit jogi következmény ért, aki nem vette fel az ojtást? Nekem ez új.
Nekem közeli ismerősöm bukta a melóját mert nem oltotta be magát. Utána majd fél évig nem kapott munkát de lehet volt az 7-9 hónap is.
Aztán az egyik szép napon jöttek a behajtók , mert nem tudta fizetni a törlesztését ----> tessék itt is vagyunk a témánál, van jogi következménye, ha nem is közvetlen, de van.
Jah és azért nem vette fel az oltást, mert feleségét 2 héttel az oltás után kellett eltemetnie, bizonyítottan a vakcina miatt halt meg ....
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 7:29
Hatalmas siker is lett belőle.h3x0r írta:Ez a Mi Hazank szimpatizansokon kivul a legtobb embernel egy pozitiv tett.kiserik írta: Nevéhez fűződik a Jobbik középre kormányzása![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 17., kedd 6:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 17., kedd 6:41
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 17., kedd 4:51
Hosszú távon igenis volt jogi következménye.nuevo_ericco írta:Kötelező? Bárkit jogi következmény ért, aki nem vette fel az ojtást? Nekem ez új.kiserik írta: Szóval egy kötelező oltás kísérleti szerrel az nem megy szembe a liberális eszmékkel.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem