Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 17., kedd 8:32

Blanco88 írta:
Realista24 írta:
A nagy kulonbseg, hogy nekem ideologia helyett magikus kepessegem van, es el tudlak innen tuntetni, ha mast sem tudsz csak ebben a stilusban kioktatni mindenkit ugy, hogy itt egy centivel nem vagy tobb a masiknal.
Tudsz te normalisan is irni, ha akarsz. Ha meg nem, akkor jon az abrakadabra.
Ez valóban nagy különbség. Megpróbálok alkalmazkodni az elvárásaidhoz. (arra viszont megkérnélek, hogy ezek a szabályok egységesen vonatkozzanak mindenkire)

szerk: az ideológia kifejtése szétfeszítené a fórum kereteit.
Miért, gázkamrába küldenél embereket, hogy leírni sem mered? :lol:

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 17., kedd 8:29

Annyit rugoztok ezene mi hazánkos értékrenden, hogy már én is kíváncsi vagyok mi az a mi hazánkos értékrend, és mégis miért elengedhetetlen egy ország kormányzásához, vagy legalábbis milyen extrát tud biztosítani, amitől itt hirtelen jó lesz az élet. Nem sok példa van a történelemben amikor a tisztán ideológiára épített kormányzás elhozta a kanaant. (tudom, ideológia és értékrend kettő, de azért néha úgy érzem nálatok vékony az a határ)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 17., kedd 8:27

az az ideológia, amely nem foglalható össze 1-2 mondatban, az megérett a pusztulásra, el kell felejteni :mrgreen:

jó reggelt :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 8:21

Blanco88 írta:
Realista24 írta:
A nagy kulonbseg, hogy nekem ideologia helyett magikus kepessegem van, es el tudlak innen tuntetni, ha mast sem tudsz csak ebben a stilusban kioktatni mindenkit ugy, hogy itt egy centivel nem vagy tobb a masiknal.
Ez valóban nagy különbség. Megpróbálok alkalmazkodni az elvárásaidhoz. (arra viszont megkérnélek, hogy ezek a szabályok egységesen vonatkozzanak mindenkire)
Nem veletlen szoktam pirossal beirni, amikor egymas torkanak estek idiota politikusok miatt.

Koszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 8:20

Realista24 írta:
Blanco88 írta:

Nagyon örülök, hogy ilyen nagyra értékeled a jelenlétemet. Kölcsönös az érzés🙂

szerk: az ideológia kifejtése szétfeszítené a fórum kereteit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blanco88 2024. szeptember 17., kedd 8:22-kor.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 8:11

Blanco88 írta:
Realista24 írta:

De szerencsere te itt vagy nekunk, hogy mindenki tisztan lasson.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 17., kedd 8:07

Blanco88 írta:
Realista24 írta:

Amúgy én nem próbálom magam elfogulatlannak beállítani. Mondjuk pártnak és személynek nem is vagyok elkötelezett híve. (ideológiának igen)
megosztod velünk az ideológiát?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 8:06

Realista24 írta:
Blanco88 írta:

Az a vicc, hogy te legalább olyan elvakult Tiszás vagy mint ő Mi Hazánkos. Fogadd el magyarpeti és tóthlaci is politikus és nem megváltó.
Az nem konteó, hogy a Mi Hazánk a Fidesz szatelit pártja? (Csak a te konteód jó konteó🤣 )
Vagy amikor petya szerint a rendőrségi rádióval blokkolják az internetet, a hívők meg tapsolnak hozzá.🤣🤣🤣
Amúgy én nem próbálom magam elfogulatlannak beállítani. Mondjuk pártnak és személynek nem is vagyok elkötelezett híve. (ideológiának igen)

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 17., kedd 8:00

rikko írta:
swfan írta:

Ki bizonyította, hogy a vakcina miatt halt meg? Tényleg kimondta orvos, vagy csak ő találta ki? Csak azért kérdezem, mert az feltűnt, hogy amióta volt a vakcinázás, azóta rengeteg ember az egyes bajaikat mind arra fogják, hogy amiatt van. Pl. összeesik valaki - "tuti az oltás miatt volt, hisz eddig makkegészséges volt"

Mintha amúgy a 2020-as évek előtt ne lett volna számtalanszor a hírekben olyan, hogy valaki, akit addig egészségesnek véltek, összeesett egyszer csak, aztán pár nap múlva meghalt
Boncolás is volt a feleség halála után illetve a vakcina utáni időszakban, abban a két hétben míg élt sokkal rosszabbul lett, mint anélkül volt. Nem egyedi eset , így nem értem a kérdésed.. mintha 1/100000 lenne az ilyen... Anno nekem a legjobb melósaim egyikét dobta partra a vakcina, szívizom gyulladás lett a mellékhatás....
Fentebb linkeltem egy kutatást (ahol 100 millió embert vizsgáltak), nem 100 ezerből 1 ilyen van. Erre az arányra nézve 0.19/100000

Csak kíváncsi voltam, azért kérdeztem. Rengetegen vannak, akik csak ráfogják az oltásra a bajukat, csak mert előtte semmi bajuk nem volt. Két esemény egymás után kis időközzel bekövetkező eseménye még nem jelent korrelációt

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 17., kedd 7:48

Blanco88 írta:
ferni írta: szeretem mikor egy fárasztó vitanap után már nem tudja fenntartani az álcát és kibújik belőle az általa eltitkolni próbált konteós mihazánkos :lol:

Elhiszi mindent is, de hogy a Mi Hazánk a fidesz csicskája, amit mindenkit lát, na ott nem áll össze neki a kép :lol:
Az a vicc, hogy te legalább olyan elvakult Tiszás vagy mint ő Mi Hazánkos. Fogadd el magyarpeti és tóthlaci is politikus és nem megváltó.
Az nem konteó, hogy a Mi Hazánk a Fidesz szatelit pártja? (Csak a te konteód jó konteó🤣 )
Vagy amikor petya szerint a rendőrségi rádióval blokkolják az internetet, a hívők meg tapsolnak hozzá.🤣🤣🤣
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 17., kedd 7:48

swfan írta:
rikko írta:

Hosszú távon igenis volt jogi következménye.
Nekem közeli ismerősöm bukta a melóját mert nem oltotta be magát. Utána majd fél évig nem kapott munkát de lehet volt az 7-9 hónap is.
Aztán az egyik szép napon jöttek a behajtók , mert nem tudta fizetni a törlesztését ----> tessék itt is vagyunk a témánál, van jogi következménye, ha nem is közvetlen, de van.
Jah és azért nem vette fel az oltást, mert feleségét 2 héttel az oltás után kellett eltemetnie, bizonyítottan a vakcina miatt halt meg ....
Ki bizonyította, hogy a vakcina miatt halt meg? Tényleg kimondta orvos, vagy csak ő találta ki? Csak azért kérdezem, mert az feltűnt, hogy amióta volt a vakcinázás, azóta rengeteg ember az egyes bajaikat mind arra fogják, hogy amiatt van. Pl. összeesik valaki - "tuti az oltás miatt volt, hisz eddig makkegészséges volt"

Mintha amúgy a 2020-as évek előtt ne lett volna számtalanszor a hírekben olyan, hogy valaki, akit addig egészségesnek véltek, összeesett egyszer csak, aztán pár nap múlva meghalt
Boncolás is volt a feleség halála után illetve a vakcina utáni időszakban, abban a két hétben míg élt sokkal rosszabbul lett, mint anélkül volt. Nem egyedi eset , így nem értem a kérdésed.. mintha 1/100000 lenne az ilyen... Anno nekem a legjobb melósaim egyikét dobta partra a vakcina, szívizom gyulladás lett a mellékhatás....

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 7:40

ferni írta: szeretem mikor egy fárasztó vitanap után már nem tudja fenntartani az álcát és kibújik belőle az általa eltitkolni próbált konteós mihazánkos :lol:

Elhiszi mindent is, de hogy a Mi Hazánk a fidesz csicskája, amit mindenkit lát, na ott nem áll össze neki a kép :lol:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 17., kedd 7:37

rikko írta:
nuevo_ericco írta:

Kötelező? Bárkit jogi következmény ért, aki nem vette fel az ojtást? Nekem ez új.
Nekem közeli ismerősöm bukta a melóját mert nem oltotta be magát. Utána majd fél évig nem kapott munkát de lehet volt az 7-9 hónap is.
Aztán az egyik szép napon jöttek a behajtók , mert nem tudta fizetni a törlesztését ----> tessék itt is vagyunk a témánál, van jogi következménye, ha nem is közvetlen, de van.
Jah és azért nem vette fel az oltást, mert feleségét 2 héttel az oltás után kellett eltemetnie, bizonyítottan a vakcina miatt halt meg ....

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 17., kedd 7:29

h3x0r írta:
kiserik írta: Nevéhez fűződik a Jobbik középre kormányzása
Ez a Mi Hazank szimpatizansokon kivul a legtobb embernel egy pozitiv tett. :mrgreen:
Hatalmas siker is lett belőle. 🤣 Mondjuk a Tiszával könnyebb dolga lesz, mert úgy alakítják ahogy akarják, hiszen nincs semmilyen értékrend mögötte.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 17., kedd 6:54

csak nekem nem szimpatikus, hogy MP kampányt csinál az árvízből?
értem én, hogy OV csak téblábol a parton, haverkodik mindenkivel, és nem mutat olyan követendő példát, mint ő, hogy lapátot ragad, és beáll zsákot pakolni... de az ilyen vészhelyzetben fölösleges az extra feszkó
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 17., kedd 6:41

aki azon aggodik, hogy jajjmilesz, ha a tisza nyer, azok a forgalmi vizsgara is azon aggodva ultek be, hogy oke, hogy ma ugyesen vezetek es meglesz a jogsi, de mi van, ha 1 honap mulva lezuzom az autom majd ?

egy kerdes van 26-ban, fidesz vagy tisza.

semmi mas nem relevans, az egyetlen felvetheto kerdes azon kivul meg annyi, hogy a dk es mihazank kozul melyik ugorja meg az 5 szazalekot, mert szvsz mindketto nem fogja.

ha meg nyer a tisza, 4 ev utan el lehet donteni, hogy megerdemlik a kovetkezo 4 evre is a bizalmat, vagy jojjon vissza a fidesz, vagy mas.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 17., kedd 4:51

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Szóval egy kötelező oltás kísérleti szerrel az nem megy szembe a liberális eszmékkel.
Kötelező? Bárkit jogi következmény ért, aki nem vette fel az ojtást? Nekem ez új.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 17., kedd 1:12

szeretem mikor egy fárasztó vitanap után már nem tudja fenntartani az álcát és kibújik belőle az általa eltitkolni próbált konteós mihazánkos :lol:

nagy dobra van verve mikor valami piszlicsáré dolgokban segít tóthlaci, mert ő tényleg tesz valamit, de mikor MP járja a kórházakat, adományt gyűjt, klímát intéz vagy most épp bíztat több ezer embert, hogy irány az árvíznél segíteni és mindegy, hogy milyen párt tagja vagy, most együtt kell segíteni, na akkor előjön, hogy ő benne nem lehet bízni, nem tesz semmit, miért nem vitázik és egy kcsg mert csak :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 17., kedd 0:57

Azt meg elég sokan elfelejtik, hogy mi a kötelező oltás fogalma. Ha akarod ha nem beoltanak, vagy például elveszíted a hivatásodat. Ezek aztán a liberális eszmék.
Azt gondolom ennyire nem tud ember értetlen lenni, ezt egészen biztosan direkt csinálod. Többször leírtam hogy ezek nem liberális eszmék, de liberális eszméket követő emberek attól még támogathatják kritikus helyzetekben.

Értem hogy rinyálsz rajta hogy nem volt kritikus a helyzet, és hogy nem fogod fel hogy hogyan mutálodott a vírus az idő folyamán, de még ha tegyük fel a Coviddal kapcsolatos minden gondolatodat ténynek fogadnám is el, a fenti bekezdés attól még igaz marad.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 17., kedd 0:55

kiserik írta: Ez nem csak Magyarországra volt igaz. Gyakorlatilag a vezetők mindent megtettek, hogy átverjék az embereket. A veszélyessége el volt túlozva.
Ezt mondd a pszichiáter bátyámnak kérlek, akit szintén átvezényeltek a covid-osztályra, mert már nem volt elég orvos ott, annyi volt a beteg.
Az elhunytak száma sokszorosa a ténylegeseknek, mindenki, aki úgy halt meg, hogy kimutatták a vírust nála, az Covid áldozat lett a statisztikák miatt.
Ez hazugság. Ezt a magyar kormány képviselői nyilatkozták, hogy valamivel megmagyarázzák, hogy miért Magyarországon a legmagasabb a halottak száma (népesség arányosan).
A hagyományosan előállított, biztonságos vakcinát ellehetetlenítették, a, mint utólag kiderült, veszélyes kísérleti vakcinát meg promózták egy kis apróért
Az ún. "veszélyes" kísérleti vakcina: https://telex.hu/techtud/2024/02/19/cov ... ok-kutatas

Ez egy kutatás, ami 99 millió oltott ember adatait vizsgálta.
Arról ne is beszéljünk, hogy a lezárásoknak sem volt semmi haszna, pont úgy, mint a maszkoknak, csak a félelem, pánik meg szorongás keltés
Ha szerinted kettő meg kettő az öt, azon nem tudok segíteni. Remélem azért feltűnt, hogy Magyarországon akkor volt alacsony a fertőzésszám, amikor Orbánék (nagyon helyesen) 2020. márciusában lezárták az országot, és akkor szabadult el igazán, amikor 2020 júniustól novemberig az égvilágon semmit sem csináltak.

Azt meg elég sokan elfelejtik, hogy mi a kötelező oltás fogalma. Ha akarod ha nem beoltanak, vagy például elveszíted a hivatásodat
Wow, a cselekedeteidnek jogi következménye van. Ha nincs jogsid, nem lehetsz sofőr. Ha szemüveges vagy, nem lehetsz rendőr. Ha nem vagy beoltva, nem dolgozhatsz az egészségügyben. Attól még egyik sem kötelező. Nem kötelező forgalmi vizsgát tenned, a szemedet sem megműttetni, és az oltást se beadatni.

Vannak kötelező oltások, a covid nem az...

[/quote]
https://magyarjelen.hu/tudjak-e-az-embe ... kcinakkal/
[/quote]

Arról is hazudunk, hogy mi van a nyilatkozatban?

"Vagyis, hogy az az illető, aki akarja az oltást, önként kéri azt.
Ennek megfelelően, ha valami probléma adódik, saját maga lesz a felelős érte, nem mutogathat senki másra"

Az első mondatból nem következik a második.

Vissza: