Ha a múlt eseményei megismétlődnek, akkor abból lehet pár dologra következtetni. Gondolom nem voltál Jobbikos.BlancoMark írta: Kiss Zoltan Imre a Jobbik korabbi kampanyfonoke. Radnai Laszlo, Radnai Mark apja. Az allitasod az volt, hogy 'Radnaiek kemenyvonalas liberalisok'. Hogyan tamasztja ezt az allitasod ala az hogy valakinek ki az apja vagy hogy egy konzervativ park korabbi kampanyfonoke is feltunik a Tisza kozeleben (elvileg)?
Nem kerek tul sokat szerintem, csak azt a minimalis korrektseget, hogy tenyszeru dolgokrol beszelgessunk.
Radnai Lászlónak bőven van SZDSZ-es (sőt, máig nem tisztázott ügynöki) múltja. Nevéhez fűződik a Jobbik középre kormányzása és a Mi hazánk még megalakulása előtti Fidesz szatelit pártnak titulálása. Mondjuk ezt a mai napig nem bizonyította senki tényszerűen, de itt elfogadott tényként kezelitek, hamár korrektségről beszélünk (tudom ferni, nem kell hozni a kimásolt reddit oldalt, ami bebizonyítja, hogy 2018-2020 között kölcsönösen kihasználták egymást).
Kiss Zoltán Imre pedig 2019-ben a hangját adta olyan telefonhívásokhoz, amikben arra bíztatták a szavazókat, hogy az 5-6%-os pártokra ne szavazzanak az emberek, mert egy nem létező közvéleménykutatás alapján ezek a pártok 2-3%-on állnak és elvész a szavazatuk. Ezt először az SZDSZ-től láthattuk és idén bevetette a Tisza párt is.
Gondolom az sem jelent semmit, hogy mikor ezek az emberek odakerültek a Jobbikhoz, szépen elkezdett előbb középre húzni, majd teljesen átesett a ló másik oldalára míg végül ki nem múlt, hogy újáéledjen, mint a főnix madár, fiatalosabban, frissebben. Még a Spinoza házat sem hagyták ki
MP-n én azt fogom számon kérni, hogy miként fognak ügyekben szavazni az EP-ben és mit mond itthon. Majd meglátjuk.Halfkey írta: Pont ezt mondom én is. Körbe lettek már az elvek szarva, MP-n számonkérni ezt komolytalan.