Tudod ez a jó az összeesküvés elméletekben, hogy mindenre rá lehet fogni, amire akarjuk. Aztán, ha bebizonyosodik, hogy mégis volt benne valami, akkor azt mondjuk, hogy az már a múlt, nem érdekel senkit. Lásd Covid.Halfkey írta: Nem sikerült értelmezned ezt a mondatod:
Attól hogy valami szembe megy egy eszmével, még gondolhatja azt az ember hogy az a jó döntés. Lehet hogy ellenzi valaki a benzines autókat és nem akar olyat vezetni, de ha egy sérült gyereket kell kórházba vinni mégis megteszi. Lehet valaki liberális, és gondolhatja azt hogy van olyan helyzet, mikor nem ez a legfontosabb. Azt mondjuk nem tudom hogy olyan van-e hogy valaki Toroczkai fan, de nem ül fel minden összeesküvés-elméletre, mert ilyet még nem láttam.Képzeld el, a liberálisoknak is lehet fontos egy társadalmi vészhelyzet, és gondolhatják úgy hogy alávetik magukat a közös jónak
Ez nem csak Magyarországra volt igaz. Gyakorlatilag a vezetők mindent megtettek, hogy átverjék az embereket. A veszélyessége el volt túlozva. A betegek kezelése, hiába megvolt a megfelelő módszer, rossz módszer szerint folyt, ezzel nagyobb kárt okozva a betegeknek. Az elhunytak száma sokszorosa a ténylegeseknek, mindenki, aki úgy halt meg, hogy kimutatták a vírust nála, az Covid áldozat lett a statisztikák miatt. A hagyományosan előállított, biztonságos vakcinát ellehetetlenítették, a, mint utólag kiderült, veszélyes kísérleti vakcinát meg promózták egy kis apróért. Arról ne is beszéljünk, hogy a lezárásoknak sem volt semmi haszna, pont úgy, mint a maszkoknak, csak a félelem, pánik meg szorongás keltés.
Azt meg elég sokan elfelejtik, hogy mi a kötelező oltás fogalma. Ha akarod ha nem beoltanak, vagy például elveszíted a hivatásodat. Ezek aztán a liberális eszmék. Inkább diktatúra, csak remek köntösbe csomagolva.
Látod, mindig lehet itt tanulni, mondom énnuevo_ericco írta:Kötelező? Bárkit jogi következmény ért, aki nem vette fel az ojtást? Nekem ez új.kiserik írta: Szóval egy kötelező oltás kísérleti szerrel az nem megy szembe a liberális eszmékkel.