Ez a Mi Hazank szimpatizansokon kivul a legtobb embernel egy pozitiv tett.kiserik írta: Nevéhez fűződik a Jobbik középre kormányzása

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 16., hétfő 22:54
Ez a Mi Hazank szimpatizansokon kivul a legtobb embernel egy pozitiv tett.kiserik írta: Nevéhez fűződik a Jobbik középre kormányzása
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 16., hétfő 22:42
Azt mondjuk nem tudom hogy olyan van-e hogy valaki Toroczkai fan, de nem ül fel minden összeesküvés-elméletre, mert ilyet még nem láttam.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 16., hétfő 22:38
Attól hogy valami szembe megy egy eszmével, még gondolhatja azt az ember hogy az a jó döntés. Lehet hogy ellenzi valaki a benzines autókat és nem akar olyat vezetni, de ha egy sérült gyereket kell kórházba vinni mégis megteszi. Lehet valaki liberális, és gondolhatja azt hogy van olyan helyzet, mikor nem ez a legfontosabb. Azt mondjuk nem tudom hogy olyan van-e hogy valaki Toroczkai fan, de nem ül fel minden összeesküvés-elméletre, mert ilyet még nem láttam.Képzeld el, a liberálisoknak is lehet fontos egy társadalmi vészhelyzet, és gondolhatják úgy hogy alávetik magukat a közös jónak
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 16., hétfő 22:31
Ha a múlt eseményei megismétlődnek, akkor abból lehet pár dologra következtetni. Gondolom nem voltál Jobbikos.BlancoMark írta: Kiss Zoltan Imre a Jobbik korabbi kampanyfonoke. Radnai Laszlo, Radnai Mark apja. Az allitasod az volt, hogy 'Radnaiek kemenyvonalas liberalisok'. Hogyan tamasztja ezt az allitasod ala az hogy valakinek ki az apja vagy hogy egy konzervativ park korabbi kampanyfonoke is feltunik a Tisza kozeleben (elvileg)?
Nem kerek tul sokat szerintem, csak azt a minimalis korrektseget, hogy tenyszeru dolgokrol beszelgessunk.
MP-n én azt fogom számon kérni, hogy miként fognak ügyekben szavazni az EP-ben és mit mond itthon. Majd meglátjuk.Halfkey írta: Pont ezt mondom én is. Körbe lettek már az elvek szarva, MP-n számonkérni ezt komolytalan.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 16., hétfő 21:30
Mindig megbánom ha hozzászólok manapság ebben a topikban. Bármilyen témában ha írsz valamit amiben van igazság, rögtön rákontrázol egy teljesen szemellenzős hiperbolával, hogy emlékeztesd az embert kivel is beszél.Nagyon érdekes egyébként, hogy a Covid alatt a magukat liberálisnak, szabadság pártinak tartók hogyan bólogattak ahhoz, hogy megfosztották őket az önrendelkezés jogától.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 16., hétfő 21:24
Az önrendelkezés joga nem áll minden felett, pl. nem ülünk részegen volán mögé, öltözéket hordunk az utcán, és járványkor is elfogadunk bizonyos szakemberek és orvosok által tanácsolt ideiglenes szabályokat, korlátozásokat, mert az intenzív osztályok épp omlanak össze a sok covidos beteg miatt. A legtöbb embernél valóban csak influenza-szerű tünetek voltak, csak sajnos jóval magasabb arányban szorultak a betegek intenzív kezelése, mint más hasonló vírusoknál. Így is tízezrek haltak meg feleslegesen, akik egy jobb járványkezelés mellett túl is élhették volna a járványt.kiserik írta: Nagyon érdekes egyébként, hogy a Covid alatt a magukat liberálisnak, szabadság pártinak tartók hogyan bólogattak ahhoz, hogy megfosztották őket az önrendelkezés jogától.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 16., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 16., hétfő 21:10
Nácik a patás ördöggel. Igazából egészen összeillik a kettő.
Ugyan azon a payrollon vannak, csak más divízió
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 16., hétfő 21:03
Pont erről beszéltem a minap, hogy nálam már ezek rég megszűntek, de a köznyelv még használja itt is, így én is használom. Erre írtam ericconak, hogy gyakorlatilag nincs egész Európában olyan párt, ami megfelelne ezeknek a réki ideológiáknak, mert gazdaságilag, kulturálisan, szociálisan meg mindenhogy keverednek ezek a dolgok. Ezért is tettem oda az SZDSZ szócskátHalfkey írta:Hát nézd, ez eleve a magyar politikai kultúra teljes hiánya. A ‘lipsi’ az itt hú de baloldali dolog, pedig a gazdasági liberalizmus az jobb oldali gondolkodás.kiserik írta: Ez is egy érdekes téma. Mennyire nem egyértelmű MP és a Tisza identitása. MP az elején úgy ""mutatkozott be"", hogy nemzeti, keresztény, konzervatív, akinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel. Jól megfigyelhetőek voltak MP kampány alatti utólagos finomításai, helyreigazításai. Innen ered MP középre sodródása és az én egyik aggodalmam. Szerintem.![]()
Egyrészt amit Pipita írt. Másrészt fejben megpróbáltam összeszedni, de baromi hosszú és érthetetlen lennenuevo_ericco írta:Ne én ezzel maximálisan nem értek egyet. A liberális és a nemzeti nem egymás ellentétei, alternatívái. Pl. a mai nemzetállamok liberalizmus nélkül létre sem jöhettek volna, de nemzeti kisebbségi jogok sem lennének, ha a többségi nemzet tagjai között nem lennének liberálisok.kiserik írta: kinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel.
Amúgy az SZDSZ fő bűne mi volt nálad? Hogy koalícióra lépett a szocikkal?
Írtam egy fél oldalt, de kitöröltem. Ha nem vagy kíváncsi rá, akkor minek kérdezed?BlancoMark írta:Radnait es meg kit ertesz a Radnaiek alatt? Honna tudjuk, hogy kemenyvonalas liberalisok? Most kerestem ra, nem talaltam errol semmit.kiserik írta: Ez is egy érdekes téma. Mennyire nem egyértelmű MP és a Tisza identitása. MP az elején úgy ""mutatkozott be"", hogy nemzeti, keresztény, konzervatív, akinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel. Jól megfigyelhetőek voltak MP kampány alatti utólagos finomításai, helyreigazításai. Innen ered MP középre sodródása és az én egyik aggodalmam. Szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 16., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 16., hétfő 20:05
De tenyleg... Es meg csodalkozik, hogy hiteltelennek tartjuk az allitasait. Olyan magabiztossaggal tesz allitasokat hatterinformaciokrol mintha ott ulne a Tisza elnoksegeben.Rozsabimbo2019 írta:Torockai mondta. Tehát tény. Csak a sok multi meg covid-diktátor eltagadja.BlancoMark írta:
Radnait es meg kit ertesz a Radnaiek alatt? Honna tudjuk, hogy kemenyvonalas liberalisok? Most kerestem ra, nem talaltam errol semmit.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 16., hétfő 19:54
Mi az a Jobb és Bal oldal a Politikában?Halfkey írta: Pont ezt mondom én is. Körbe lettek már az elvek szarva, MP-n számonkérni ezt komolytalan.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. szeptember 16., hétfő 19:51
Torockai mondta. Tehát tény. Csak a sok multi meg covid-diktátor eltagadja.BlancoMark írta:Radnait es meg kit ertesz a Radnaiek alatt? Honna tudjuk, hogy kemenyvonalas liberalisok? Most kerestem ra, nem talaltam errol semmit.kiserik írta: Ez is egy érdekes téma. Mennyire nem egyértelmű MP és a Tisza identitása. MP az elején úgy ""mutatkozott be"", hogy nemzeti, keresztény, konzervatív, akinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel. Jól megfigyelhetőek voltak MP kampány alatti utólagos finomításai, helyreigazításai. Innen ered MP középre sodródása és az én egyik aggodalmam. Szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 16., hétfő 19:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 16., hétfő 19:44
Fidesz teljesen elmosta ezt a dolgot gyakorlatban, felesleges is ezen agyalni Magyarországon, az ellenzék meg a fidesz szinonimája lett mára a bal- meg jobboldal.Halfkey írta:
Hát nézd, ez eleve a magyar politikai kultúra teljes hiánya. A ‘lipsi’ az itt hú de baloldali dolog, pedig a gazdasági liberalizmus az jobb oldali gondolkodás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 16., hétfő 19:33
Hát nézd, ez eleve a magyar politikai kultúra teljes hiánya. A ‘lipsi’ az itt hú de baloldali dolog, pedig a gazdasági liberalizmus az jobb oldali gondolkodás.kiserik írta: Ez is egy érdekes téma. Mennyire nem egyértelmű MP és a Tisza identitása. MP az elején úgy ""mutatkozott be"", hogy nemzeti, keresztény, konzervatív, akinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel. Jól megfigyelhetőek voltak MP kampány alatti utólagos finomításai, helyreigazításai. Innen ered MP középre sodródása és az én egyik aggodalmam. Szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. szeptember 16., hétfő 19:30
Hát mondjuk az épp elég, nem? Az adta a párt megalakulását, létjogosultságát, hogy mocskos kommunisták, aztán az első adandó alkalommal beálltak a pufajkás alá.nuevo_ericco írta:Ne én ezzel maximálisan nem értek egyet. A liberális és a nemzeti nem egymás ellentétei, alternatívái. Pl. a mai nemzetállamok liberalizmus nélkül létre sem jöhettek volna, de nemzeti kisebbségi jogok sem lennének, ha a többségi nemzet tagjai között nem lennének liberálisok.kiserik írta: kinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel.
Amúgy az SZDSZ fő bűne mi volt nálad? Hogy koalícióra lépett a szocikkal?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 16., hétfő 19:03
Ne én ezzel maximálisan nem értek egyet. A liberális és a nemzeti nem egymás ellentétei, alternatívái. Pl. a mai nemzetállamok liberalizmus nélkül létre sem jöhettek volna, de nemzeti kisebbségi jogok sem lennének, ha a többségi nemzet tagjai között nem lennének liberálisok.kiserik írta: kinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 16., hétfő 18:41
Radnait es meg kit ertesz a Radnaiek alatt? Honna tudjuk, hogy kemenyvonalas liberalisok? Most kerestem ra, nem talaltam errol semmit.kiserik írta: Ez is egy érdekes téma. Mennyire nem egyértelmű MP és a Tisza identitása. MP az elején úgy ""mutatkozott be"", hogy nemzeti, keresztény, konzervatív, akinek fontos Magyarország szuverenitása, függetlensége. Radnaiék viszont keményvonalas liberálisok (SZDSZ), ami teljesen szembe megy ezzel. Jól megfigyelhetőek voltak MP kampány alatti utólagos finomításai, helyreigazításai. Innen ered MP középre sodródása és az én egyik aggodalmam. Szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 16., hétfő 18:31
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem