Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
egyebkent szerintetek mennyire esne szet a fidesz, ha elbuknak 26-ot ?
nyilvan ha ki is kapnanak, az szoros lenne, igy tovabbra is egy massziv delegaciojuk lenne a parlamentben, plusz egy rakas EP kepviselojuk es tobbszaz polgijuk, de en megis azt erzem, hogy akkor orban letenne a lantot, szetesne a kartyavar es szepen elindulnanak a lejton.
nyilvan ha ki is kapnanak, az szoros lenne, igy tovabbra is egy massziv delegaciojuk lenne a parlamentben, plusz egy rakas EP kepviselojuk es tobbszaz polgijuk, de en megis azt erzem, hogy akkor orban letenne a lantot, szetesne a kartyavar es szepen elindulnanak a lejton.
Most is betámadták dísznek ment ki az árvízhez, életében lapátot nem fogott még, majd megosztotta ezt...
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... fg1R1S6Jvl

simply fidesz
csotany egytol egyig
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Megint szent meggyozodessel allitasz egy olyan dolgot, ami meg meg sem tortent. Az ellenzek 14 eve folyamatosan leszerepel, megis miert lenne MP-nek rajuk szuksege? Abbol milyen teljesen uj, friss dolog lenne, ha mindig a regi, befasult, elavult, ertelmetlen dolgokat vesszuk elo?kiserik írta:Ahogy én látom: jelenleg azért ne MP legyen, mert ez nem jó irány, nem jó út. Ha a szavazóbázis lenne szives gondolkodni és felelősen létezni, akkor tudtára lehetne adni, hogy egy picit, nem sokat, de egy picit változni kellene. 2026 még messze van. Esküszöm, ha elkezdene azon dolgozni, hogy koalíciót kössön más pártokkal, hasznos politikusokkal (Vona, MZP, Kutyák, tök mindegy), akkor még én is leadnám rá a szavazatomat, ahogy ettem ezt MZP-val '22-ben. Ezt viszont nem fogja megtenni, mert azt látja, hogy ugyan olyan státuszba került a híveinél, mint Viktor az ő híveinél. Ha holnaptól minden héten egy gyereket keresztre feszítene a választásig, akkor is megkapná a szavazatukat, mert ez az egy út van. Ezen lehetne változtatni, de ezen csak a szavazói tudnának.ferni írta: Megy tönkre az ország, fidesznél nincsenek már egyáltalán erkölcsi határok.
Mindent is kilapátolnak vagy kisajátítanak.
Konkrétan ezeknél bárki jobb lenne, mert már nincs nagyon mit ellopni, mert ezek már az utolsó morzsákat is ellopták.
Ha kell a gyermekek is le vannak szarva, már az se számít.
Közben meg Orbán família birtoka meg egyre csak szebb lesz...
https://www.reddit.com/r/europe/comment ... _his_home/
Azt ugye a környező földek is gondolom 100km-es hatósugárban is az övüké...
Lehet itt szidni MPt, lehetnek jogosak is a kritikák, de nem tudsz olyat mondani, ami felérne akár a Fidesz legkisebb bűnével is.
Olvasd el amiket írtál mik aggasztanak MPben, majd válassz a 100+ bűntény közül random egyet, amit a Fidesz elkövetett és csak azt az egyet tedd a serpenyőbe...
Lehetnek kétségek MP felől, de jelenleg ott tartunk, hogy azért ne legyen MP mert letépett egy virágot a kertben, miközben a Fidesz kivágott egy teljes esőerdőt
Kérdés, ha már serpenyő: morálisan melyik a nagyobb bűn: ha egy emberre rá van bízva 100 Ft és abból 80 Ft-ot ellop, vagy ha egy emberre rá van bízva 100 milliárt Ft és abból 20 milliárdot ellop?
En mar elengedtem azt a naiv gondolatot, hogy itt aki oda kerul a szekbe, az nem fog lopni. Barki ul utt, mindegy hogy hivjak, melyik oldal, lopni fog. Ami nagyon nem mindegy az az, hogy mennyit.
MP-t sem kell felteni, sose lesz tokeletes, meg messias. Nem is kell, hogy az legyen. De nem veletlen, hogy par honap alatt tobbet csinalt, mint a komplett ellenzek 10 ev alatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aki kepes ellopni 80%-ot a kevesbol, magyaran alig hagy valamit belole, az ha odajut a nagyobb forrashoz, ugyanugy lopni fog.kiserik írta:
Kérdés, ha már serpenyő: morálisan melyik a nagyobb bűn: ha egy emberre rá van bízva 100 Ft és abból 80 Ft-ot ellop, vagy ha egy emberre rá van bízva 100 milliárt Ft és abból 20 milliárdot ellop?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Leszarom, hogy lopnak, megszoktuk már.kiserik írta:
Nem reális, hogy olyanok kerüljenek hatalomra, akik teljesen ellentétes a mostani kormánynak, ez nem így működik.
Ez egy hosszútávú folyamat.
Legnagyobb gondom, hogy ezek annyit lopnak már, hogy létszükségleti dolgokra nem jut, le se szarják. Nincsenek tanárok, direkt bután van tartva a társadalom, hogy ezek hatalmon maradjanak.
Nincs egészségügy, ezek még a covidnál is az volt a lényeg hogy meggazdagodjanak, miközben a már alapból romba dőlt egészségügy miatt családok tömegei vesztették el szeretteiket és veszítik el mai napig.
Ezek már csak olyan mértékű bűnök, amire nincs mentség.
MP meg akart beszélgetni a többi párttal, egyszerűen már a kampány elején be lett húzva ezügyben a fék és egyszerűen nincs semmi közösködés.
Ahogy bármi olyat tenne MP, hogy össze tudnák gyurcsányozni vagy ellenzékezni rögtön rákapcsolna a propaganda.
Nincs más esélye, mint amit most csinál.
Így is elképesztő, hogy mennyire nem tud mit kezdeni vele a propaganda, de ehhez teljes elzárkózás is kell.
Most is betámadták dísznek ment ki az árvízhez, életében lapátot nem fogott még, majd megosztotta ezt...

https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... fg1R1S6Jvl
Vona egy megbukott politikus, akit kicsináltak.
Ahogy leülne vele beszélni, MP már rögtön náci lenne, mert a Fidesz kommunikáció ezen a szinten van.
Nekem is szimpatikus az új Vona, MZPt is mai napig nagyra tartom, sokkal több ilyen ember kéne mint ő, de lesznek sajnos politikai áldozatai ennek a lehetséges kormányváltásnak, akik nem érdemelnék meg. Aki szerint ezt máshogy is meg lehetne oldani reálisan újfent álomvilágban él.
Kajak mintha egyesek nem látnák mekkora a baj és mennyire be van betonozva a Fidesz és ezzel botrány nehéz mit kezdeni és lesznek még olyan dolgok amik nem fognak mindenkinek tetszeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. szeptember 16., hétfő 14:10-kor.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Foglald már össze, kérlek.kiserik írta:Dávid Dórát is behívták a köztévébe. Ez lett belőle: https://www.youtube.com/watch?v=thSZlfguJU4&t Egyébként elég érdekes beszélgetés, ajánlom mindenki figyelmébe.halamadrid írta: Közben meghívták MP-t a köztévébe.
M1, csütörtök, 48 perc című műsor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Vonáról volt egy korábbi kommentem, de elmosta egy beszélgetés. Szerintem a Tisza hiányában be is jutnának az OGY-be, de Vona el is mondta (talán a Puzséros beszéletésben), hogy ők 2030-ra készülnek bejutni, előtte még talán ők sem reménykednek. Ismét beszúrom:swfan írta:MZP már jelezte korábban, hogy ők nem fognak indulni, és arra bíztatja majd a szavazóit, hogy a Tiszára voksoljanak 2026-banhalamadrid írta:
Én is így gondolom. Jó volna, ha a kiserik által említett 3 párttal kötne koalíciót (főleg az egyéni választókerületek miatt (Vona-Gyöngyös, MZP-Hódmező, Kovács - valamelyik kerület, stb.)), de 2026-ban a szavazóbázisának legalább a fele biztos korábbi ellenzéki szavazó lesz, akik gyorsan elpártolnának, ha elkezdene orbánosodni. Olyat meg nem látok magam előtt, hogy egy potenciális kétharmad után országos agymosást rendezzen. Egyrészt tökön szúrná magát, másrészt 4 év kevés erre, de rengeteg érv van még hátra, ami miatt képtelenség, hogy rosszabb legyen a kövérnél.
Legrosszabb esetben is kapnánk egy politikai váltógazdaságot, és meg ha sok téren be is sülne a kormányzás, hosszútávon hihetetlenül jót tennének ezzel az országnak.
Egyébként ugye 2022 óta él az a szabály, hogy listát csak olyan párt állíthat, akik a választókerületek legalább felében indítottak egyéni jelöltet.
DK fixen el fog indulni mindenhol és listán, akkor is, ha már 0%-on állnak. Mi Hazánk is fixen mindenhol, meg listán.
Kutyák szerintem mindenképp szeretnének majd listát, így lesz majd 53 kerület, ahol indulniuk kell, persze attól még lehet egyezkedni, ezt majd össze kell hangolniuk, hogy hol éri meg
Vonát személy szerint nem értem, hogy az EP választás alapján nem esett le neki, hogy senki nem kíváncsi rájuk? Náluk is van egy érzésem pedig, hogy listán is indulni akarnak majd, emiatt pedig egyéni jelöltjeik is lesznek. Reméljük az az 1% nem fog sokat jelenteni.
MP "beszólogat" Vonának és a 2RK-nak, mi erről a véleményetek?
https://www.facebook.com/share/LpWo4mHbNKwxyBGM/
https://www.facebook.com/share/PMD1UN3HrTisJWDv/
-
Előbbiben többen is válaszolnak, köztük Vona és Pekárné (az új jelölt), MP-től nem érkezik válasz). A másodikra (ez kb két héttel korábbi cikk) még válaszolt, de Vona vita javaslatára nem reagált.
Voltak eddig elrettentő tettei, ellentmondásai. Előbbieket szerintem meg lehet magyarázni, utóbbiakat a politikai tapasztalatlanságnak tudtam be. Itt viszont pont azt csinálja, amit korábban sokszorosan elítélt: mocskolja a közéletet. Jól tudja, hogy Vona mennyit kapott a Rogánéktól, mégis pont rájuk akarja aggatni a fideszpártiságot, valamint a 0.5-1 százalékukkal viccelődik, ami szerintem a Tisza nélkül bőven megvolna 3-4%. Indulásukkor, szinte egyből 2%-ra mérték őket. Persze sok mocsokságot kell még művelnie a Tiszának, hogy a művelt ember elpártoljon tőlük, de ez most engem valamiért túlságosan is szíven szúrt. Nem vagyok fanatikus, de akkor is.
Szerintetek milyen politikai cél lehet az adott két megszólalása mögött? Mert szerintem jóval többet árt, mint amennyi szavazót eltántorítana a 2RK-tól (már ha ez a célja), egy szerintem zseniális ötleteken alapuló párttól
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2024. szeptember 16., hétfő 14:04-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Dávid Dórát is behívták a köztévébe. Ez lett belőle: https://www.youtube.com/watch?v=thSZlfguJU4&t Egyébként elég érdekes beszélgetés, ajánlom mindenki figyelmébe.halamadrid írta: Közben meghívták MP-t a köztévébe.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
MZP már jelezte korábban, hogy ők nem fognak indulni, és arra bíztatja majd a szavazóit, hogy a Tiszára voksoljanak 2026-banhalamadrid írta:Én is így gondolom. Jó volna, ha a kiserik által említett 3 párttal kötne koalíciót (főleg az egyéni választókerületek miatt (Vona-Gyöngyös, MZP-Hódmező, Kovács - valamelyik kerület, stb.)), de 2026-ban a szavazóbázisának legalább a fele biztos korábbi ellenzéki szavazó lesz, akik gyorsan elpártolnának, ha elkezdene orbánosodni. Olyat meg nem látok magam előtt, hogy egy potenciális kétharmad után országos agymosást rendezzen. Egyrészt tökön szúrná magát, másrészt 4 év kevés erre, de rengeteg érv van még hátra, ami miatt képtelenség, hogy rosszabb legyen a kövérnél.swfan írta: MP (Tisza) szavazók nagy része azok közül kerül ki, akik 22-ben az Ellenzéki Összefogásra szavaztak + csapj hozzá azóta kiábrándult fideszeseket. Nem hiszem, hogy attól tartani kéne, hogy csak az Orbán-rendszert fogjuk lecserélni a Magyar-rendszerre, ha MP elkezdi ugyanazt tolni a kormányon, mint a Fidesz, nagyon hamar el fog illanni a támogatottságuk.
Legrosszabb esetben is kapnánk egy politikai váltógazdaságot, és meg ha sok téren be is sülne a kormányzás, hosszútávon hihetetlenül jót tennének ezzel az országnak.
Egyébként ugye 2022 óta él az a szabály, hogy listát csak olyan párt állíthat, akik a választókerületek legalább felében indítottak egyéni jelöltet.
DK fixen el fog indulni mindenhol és listán, akkor is, ha már 0%-on állnak. Mi Hazánk is fixen mindenhol, meg listán.
Kutyák szerintem mindenképp szeretnének majd listát, így lesz majd 53 kerület, ahol indulniuk kell, persze attól még lehet egyezkedni, ezt majd össze kell hangolniuk, hogy hol éri meg
Vonát személy szerint nem értem, hogy az EP választás alapján nem esett le neki, hogy senki nem kíváncsi rájuk? Náluk is van egy érzésem pedig, hogy listán is indulni akarnak majd, emiatt pedig egyéni jelöltjeik is lesznek. Reméljük az az 1% nem fog sokat jelenteni.
- halamadrid
Közben meghívták MP-t a köztévébe.

- halamadrid
Én is így gondolom. Jó volna, ha a kiserik által említett 3 párttal kötne koalíciót (főleg az egyéni választókerületek miatt (Vona-Gyöngyös, MZP-Hódmező, Kovács - valamelyik kerület, stb.)), de 2026-ban a szavazóbázisának legalább a fele biztos korábbi ellenzéki szavazó lesz, akik gyorsan elpártolnának, ha elkezdene orbánosodni. Olyat meg nem látok magam előtt, hogy egy potenciális kétharmad után országos agymosást rendezzen. Egyrészt tökön szúrná magát, másrészt 4 év kevés erre, de rengeteg érv van még hátra, ami miatt képtelenség, hogy rosszabb legyen a kövérnél.swfan írta: MP (Tisza) szavazók nagy része azok közül kerül ki, akik 22-ben az Ellenzéki Összefogásra szavaztak + csapj hozzá azóta kiábrándult fideszeseket. Nem hiszem, hogy attól tartani kéne, hogy csak az Orbán-rendszert fogjuk lecserélni a Magyar-rendszerre, ha MP elkezdi ugyanazt tolni a kormányon, mint a Fidesz, nagyon hamar el fog illanni a támogatottságuk.

MP (Tisza) szavazók nagy része azok közül kerül ki, akik 22-ben az Ellenzéki Összefogásra szavaztak + csapj hozzá azóta kiábrándult fideszeseket. Nem hiszem, hogy attól tartani kéne, hogy csak az Orbán-rendszert fogjuk lecserélni a Magyar-rendszerre, ha MP elkezdi ugyanazt tolni a kormányon, mint a Fidesz, nagyon hamar el fog illanni a támogatottságuk.
Ahogy én látom: jelenleg azért ne MP legyen, mert ez nem jó irány, nem jó út. Ha a szavazóbázis lenne szives gondolkodni és felelősen létezni, akkor tudtára lehetne adni, hogy egy picit, nem sokat, de egy picit változni kellene. 2026 még messze van. Esküszöm, ha elkezdene azon dolgozni, hogy koalíciót kössön más pártokkal, hasznos politikusokkal (Vona, MZP, Kutyák, tök mindegy), akkor még én is leadnám rá a szavazatomat, ahogy ettem ezt MZP-val '22-ben. Ezt viszont nem fogja megtenni, mert azt látja, hogy ugyan olyan státuszba került a híveinél, mint Viktor az ő híveinél. Ha holnaptól minden héten egy gyereket keresztre feszítene a választásig, akkor is megkapná a szavazatukat, mert ez az egy út van. Ezen lehetne változtatni, de ezen csak a szavazói tudnának.ferni írta: Megy tönkre az ország, fidesznél nincsenek már egyáltalán erkölcsi határok.
Konkrétan ezeknél bárki jobb lenne, mert már nincs nagyon mit ellopni, mert ezek már az utolsó morzsákat is ellopták.
Lehet itt szidni MPt, lehetnek jogosak is a kritikák, de nem tudsz olyat mondani, ami felérne akár a Fidesz legkisebb bűnével is.
Olvasd el amiket írtál mik aggasztanak MPben, majd válassz a 100+ bűntény közül random egyet, amit a Fidesz elkövetett és csak azt az egyet tedd a serpenyőbe...
Lehetnek kétségek MP felől, de jelenleg ott tartunk, hogy azért ne legyen MP mert letépett egy virágot a kertben, miközben a Fidesz kivágott egy teljes esőerdőt
-
Már pár hónapja is volt valami hasonló vita HÁ és MP között. Ez egy újabb?kiserik írta: Ezt Te írtad pénteken, miután itt is foglalkoztunk az üggyel. Gondoltam képben vagy.
Mindegy. Ezek a csörték rendszeresen megjelennek az ellenzéki sajtóban, ezért szerintem a függetlenség ebből a szempontból nem igazán vitatható.
Mostantól külön figyelni fogom ezt a jelenséget, bár épp az előbb ugrott ki egy ATV-s videó, ahol Toroczkai a gazdatüntetésről beszél.kiserik írta: Gazdatüntetés: a tavaszi gazdatüntetést ki szervezte? ÉS a mostanit? Bizonyított tény, hogy a Mi hazánk a legelhallgatottabb parlamenti párt ma Magyarországon.
Csak egy példa: keress olyan Telex, vagy 444 cikket, amiben leírják a Mi hazánk politikusának a szerepét a Végrehajtó maffia ügyben. Most keress fideszes médiából ilyen cikket.
Megy tönkre az ország, fidesznél nincsenek már egyáltalán erkölcsi határok.

Szerinted abba az ideológiai vákumba nem nyomult be már valaki?BlancoMark írta:MP most a mi Mourinhonk, aki lerombolja az elozo rendszert, de kesobb szukseg lesz egy diplomatikusabb venaju Ancelottira szerintem.géza írta: En kiserikkel nem sokszor ertek egyet, de az MP es az ot korulvevo messias hangulattal special igen. Valoszinuleg le fogja valtani a Fideszt, de ha megmarad a valasztok hozzaallasa, akkor ez megint csak egyik rendszer lecserelese lesz egy masikra, nem pedig valodi elorelepes, ahhoz az kene, hogy a sajat valasztok is felelossegre vonjak a sketchy dolgok miatt, de jelenleg a mutogatas megy inkabb.![]()
Az a tippem, hogy az az illeto a baloldalrol fog jonni. Hatalmas ur tatong a balon, 2026 utan arra szamitok, hogy letrejon egy teljesen uj, utokepes szervezet benyomulva az ideologiai vakumba.

Csak pár kérdés:ferni írta: Lépésről lépésre kell haladni.
Olyan szinten be van betonozva a Fidesz, hogy az is egy csoda ha valaki ezeket kirobbantja onnan minimálisan is.
Csak ezzel a módszerrel van esély Orbán ellen jelenleg, itt tart az ország, ezen a szinten van a nép, hogy kell egy messiás.
Amíg Orbán van ez fix nem tud javulni, míg MP alatt van rá esély, hogy ez a dolog alább hagy és elindulunk egy normális úton hosszútávon.
Lett próbálva minden már, mint látjuk a Fideszt csak Fidesz módszerrel lehet leváltani.
Nem kell ennek tetszenie senkinek sem, de ezt fel kell fogni.
Elég egyértelmű ez.
Írtam már sokszor, hogy a Fidesz rátalált anno magyar néplélekre és hogy mi kell nekik, nem véletlen működik az amit MP is csinál.
Nem csinál semmi újat.
Milyen esély van MP-vel, ha senkivel nem hajlandó leülni tárgyalni, csak követelőzni meg diktálni?
Milyen lépésről lépésre, ha 1 erő akarja megszerezni a hatalmat ismét, mert koalícióra nem hajlandó.
Miért kellen elfogadni azt, akiről annyi derült ki eddig, hogy mindent is megígér és elég sokat hazudik?
Mitől működik MP? Mert szerintem attól, hogy tehetséges, jó megjelenésű ember, előadtak egy színjátékot, hogy a megtért inside man belső infókkal, atombombákkal, meg minden földi jóval, és emellett egy Ludas Matyi, folyamatosan arról beszél, amit az egyszerű nép hallani akar, megígér minden is, elhatárolódik mindenkitől, nehogy beszélgetni, vitázni kelljen, és olyan média hátszelet kap, amit még soha senki Magyarországon.
Annyi red flag van körülötte, hogy eszméletlen, de anyira el van keseredve az ország egy része, hogy úgy vélik ezt el KELL fogadni, fel kell fogni.
Érdekes az is, hogy eleinte MP is azt mondta, hogy a koalíciós kormányok a jók. Ahogy nőtt a támogatottsága úgy csak a diktatúrában látja és láttatja a megoldást, pedig lenne kivel összefogni.
"Ember fél napig nincs, és mire visszajön, Magyar Péter lopott 10 millát?nuevo_ericco írta:
Akkor megkérlek, hogy legközelebb fogalmazz pontosabban elsőre is, hogy melyik MP-Hadházy csörtére gondolsz. Azt hittem, általánosságban értetted.
Ez a hétvégi nálam kimaradt, nem nagyon voltam net közelben.

PP már írja a vádbeszédet?"
Ezt Te írtad pénteken, miután itt is foglalkoztunk az üggyel. Gondoltam képben vagy.
Gazdatüntetés: a tavaszi gazdatüntetést ki szervezte? ÉS a mostanit? Bizonyított tény, hogy a Mi hazánk a legelhallgatottabb parlamenti párt ma Magyarországon.
Csak egy példa: keress olyan Telex, vagy 444 cikket, amiben leírják a Mi hazánk politikusának a szerepét a Végrehajtó maffia ügyben. Most keress fideszes médiából ilyen cikket.
-
Akkor megkérlek, hogy legközelebb fogalmazz pontosabban elsőre is, hogy melyik MP-Hadházy csörtére gondolsz. Azt hittem, általánosságban értetted.kiserik írta: Azért egy olyan cikkre hivatkozni ait március 20-án írtak azzal kapcsolatban, ami most történt a múlt héten elég vicces Vicces vagy szánalmas, esetleg Rogáni?
Ez a hétvégi nálam kimaradt, nem nagyon voltam net közelben.
Nem rád céloztam, hanem Toroczkaira, mert belőle kinézemDirekt elhallgattatják magukat, csak hogy Én ide tudjak jönni osztani az igét. Bakker... Hetek óta szervezik nyilvánosan. Ha én újságíró vagyok és be akarok számolni róla, akkor meg tudom tenni.

Amúgy a politikai pártok által szervezett gyűlésekre, tüntetésekre általában ők szokták meghívni a médiát. Ez persze nem zárja ki, hogy be lehet ról számolni anélkül is, ebben igazad van.
Csak ő nem kizárólag erről beszél (mert a jelenség valóban létezik, és kritikusan kell nézni), hanem rendszeresen elfogultsággal vádol meg szerkesztőségeket. Ezt minden egyes alkalommal megteszi. Most is így fogalmazott, általánosítva:géza írta: En kiserikkel nem sokszor ertek egyet, de az MP es az ot korulvevo messias hangulattal special igen.
Ez ellen fel fogok szólni mindig, mert ahogy írtam, a kormánypropaganda ténykedését relativizálja. A Kesmán kívüli médiatér nem tökéletes, de szerintem a független jelző még az esetek túlnyomó részében kijár nekik több szempontból is.Mivel a ""független"" média szereti elhallgatni a dolgokat
Krúbi koncerten mentek animációk a számok között, MPt is megcsinálták zseni volt, nagyon hülye ez a Krúbi
https://youtu.be/fgrnpLM3gI0?si=0pThtepfXrZ_1I0I

https://youtu.be/fgrnpLM3gI0?si=0pThtepfXrZ_1I0I
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennel jobb hasonlatot a jelenlegi politikai helyzetrol meg nem lattamBlancoMark írta:MP most a mi Mourinhonk, aki lerombolja az elozo rendszert, de kesobb szukseg lesz egy diplomatikusabb venaju Ancelottira szerintem.géza írta: En kiserikkel nem sokszor ertek egyet, de az MP es az ot korulvevo messias hangulattal special igen. Valoszinuleg le fogja valtani a Fideszt, de ha megmarad a valasztok hozzaallasa, akkor ez megint csak egyik rendszer lecserelese lesz egy masikra, nem pedig valodi elorelepes, ahhoz az kene, hogy a sajat valasztok is felelossegre vonjak a sketchy dolgok miatt, de jelenleg a mutogatas megy inkabb.![]()
Az a tippem, hogy az az illeto a baloldalrol fog jonni. Hatalmas ur tatong a balon, 2026 utan arra szamitok, hogy letrejon egy teljesen uj, utokepes szervezet benyomulva az ideologiai vakumba.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
MP most a mi Mourinhonk, aki lerombolja az elozo rendszert, de kesobb szukseg lesz egy diplomatikusabb venaju Ancelottira szerintem.géza írta: En kiserikkel nem sokszor ertek egyet, de az MP es az ot korulvevo messias hangulattal special igen. Valoszinuleg le fogja valtani a Fideszt, de ha megmarad a valasztok hozzaallasa, akkor ez megint csak egyik rendszer lecserelese lesz egy masikra, nem pedig valodi elorelepes, ahhoz az kene, hogy a sajat valasztok is felelossegre vonjak a sketchy dolgok miatt, de jelenleg a mutogatas megy inkabb.